Kevät NYT. Kiitos

14/02/2011

Kun joulun juhlinta alkaa nykysin jo lokakuussa niin eikö kevätkin voisi ihan hyvin alkaa jo helmikuussa? Mun mielestä ainakin. Eikä nyt välitetä noista pakkasista.

Tämä kevät on saanut mut jotenkin ihan ylivilkkaaksi. Sanotaan että kevät sekoittaa pään ja niin on ainakin käynyt nyt mulle. Tämä kevätmania lähentelee melkein kevättä pari vuotta sitten. Odotin Kaapoa, ostin päivittäin sadoilla euroilla lakanoita ja pyyhkeitä 28 neliön yksiöömme ja imuroin kattoa. Höösäsin, vaihdoin työpaikkaa ja nyt jälkeenpäin ajateltuna en oikein muista muuta koko ajasta.

Nyt en toimi ihan niin hulluna tai koe itseäni niin maaniseksi, mutta kova vimma on uudistaa erityisesti kotia. Haaveilen hurjasta määrästä uusia juttuja ja vaaleita värejä. Erityisesti olen inspiroitunut valkoisesta, keltaisesta ja turkoosista. Ruskeat huonekalumme melkein ällöttävät.

Tuntuu että nyt kun aurinko paistaa mikä tahansa on mahdollista. Se saa niin hyvälle mielelle. Saispa jo vetää tennarit jalkaan & nahkatakin päälle ja kävellä lumettomia, hiekkaisia katuja auringon lämmittäessä selkää. Ja se lumen sulamisen ääni, sadat purot jotka pulputtavat ympäri kaupungin katuja. Se nyt tänne heti kiitos!

Ihanaa KEVÄTTÄ <3

Minttu
ps. Marimekon kuva täältä


2 Responses to “Kevät NYT. Kiitos”

  1. Ira sanoo:

    Aivan ihana blogi sulla. Jään ehdottomasti seurailemaan 🙂

  2. Anonymous sanoo:

    omg ! parit convercet teillä!

Kommentoi