Pyykkipäivä

28/01/2011

Mitäs silloin, kun likapyykkiä on ihan järkyttävä määrä ja lakanatkin pitäisi vaihtaa…
No silloin tietysti pesukone hajoaa.

BUU!

No mitäs sitten!? Sitten yrität muistella että missähän se taloyhtiön pyykkitupa sijaitsikaan. Sitten alat kaivaa eteisen lipastoa, oliko meillä pesutupaan joku avain? Ja tämä tapahtuu vasta reilu viikko pesukoneen hajoamisen jälkeen, kun likapyykkiä on jo tuplasti enemmän.

Lopulta avain löytyy ja päätät käydä katsastamassa pykkituvan heti. 10 minuttia myöhemmin palaat kotiin silmät kiiluen, pieni puna poskilla, leveä hymy kasvoilla. Sinua on purrut pyykkikärpänen! Pyykkitupa on ihana, mahtava ja vielä ilmainen! Pyykkituvasta on suora yhteys ja isot ikkunat kerhotilaan, jossa siinäkin on potenttiaalia vaikka mihin. Suunnittelet jo huomista kolmen tunnin sessioita, lapsi voi leikkiä kerhotilassa samalla kuin pyykkäät, makeloit, mitä vaan tosi kotiäitimäistä.

Innokasta lapsityövoimaa pyykkien lajittelun avuksi.

Sitten se pyykkipäivä vihdoin koittaa..

Kimpsut ja kampsut kasaan, lapsikin on mukavasti sävysävyyn pyykkikassien kanssa.

Koneet olivat hyviä, tehokkaita ja nopeita. Ja mikä parasta niitä oli kaksi. Pyykkiä riitti kuuteen koneelliseen…

Kaapo oli ihana innokas apuri. Se selvästi tykkää autella äitiä ja isiä kaikissa kotihommissa. Täytyykin pian tehdä postaus siitä miten meillä lapsen kanssa siivotaan.

Pyykkituvassa ei jostain syystä ollut kuivausrumpua, vaikka sille paikka siellä olikin. Tuvasta löytyi kuitenkin kaksi isoa kuivauskaappia sekä yhteensä kolme kuivaushuonetta. Postitiiviesti yllätyin niistä kuivauskaapeista. Tunnin päästä vaattet olivat jo kuivia! Ja kaikki tämä ilmaiseksi!

 Perjantai-ilta menikin sitten mukavasti näiden parissa..

Huh, mikä urakka!

Kivaa viikonloppua kaikille lukijoille ja tykkäjille! <3

Minttu


7 Responses to “Pyykkipäivä”

  1. Juille sanoo:

    Ai kamala, toi on mun painajainen! 😀 Tosin noin hienossa pyykkituvassa ehkä saattaisin selviytyä hengissä. Meillä pyörii pyykkikone kerran tai kaksi joka ikinen päivä, en tiedä mitä tekisin jos se menisi hajoamaan. Todennäköisesti alkaisin itkeä 😀

  2. Kati sanoo:

    Mäkin pelkään sitä koska mun pesukone hajoo. Onneksi on suht uusi joten ei kyllä ihan heti pitäis hajota, mutta eihän nää nykyiset oikein tahdo kestää. Meidän talossa ei ole edes pyykkitupaa joten jos pyykkikone hajoaa niin sitten ollaan isossa pulassa..

    Arttu on muuten ihan samanlainen kotiapulainen kuin Kapu. Joka paikassa pitäis saada auttaa mutta yleensä seurauksena on vain alkuperäistä pahempi kaaos joten yritän tehdä siivoukset yms kun Arttu nukkuu tai on iskän kanssa ulkona. =)

  3. Minttu sanoo:

    Mä oon niin huono pesemään pyykkiä. Siis saamaton sen suhteen. En kamalasti välitä siitä kuivumaan ripustamisesta..? Olisi ihanaa jos meilläkin onnistuisi niin että joka päivä kone pyörisi!

    Toivottavasti pyykki-innostus säilyy, muuten kynnys LÄHTEÄ pesemään pyykkiä on vielä suurempi kuin ennen.

    Toi meidän pyykkitupa on kyllä ihan huippu!

  4. Anonymous sanoo:

    Anteeksi, tiedän, että tämä voi olla muutamien mielestä mauton kysymys, mutta: Miksi puet poikasi tyttöjen vaatteisiin?? Varmaan löytyy värikkäitä ja iloisia vaatteita myös noin pienille pojille? :O

  5. Minttu sanoo:

    Heh, miksei pojatkin saisi käyttää vaaleanpunaista tai lilaa? Saavathan tytötkin pitää esim sinistä ja vihreää 🙂 Ei hän kuitenkaan röhelöissä prinsessa mekoissa kulje. Mielestäni kuvassa oleva raitabody ja housut kävät hyvin molemmille, toki yhdessä ovat vähän tyttömäiset.
    Nämä vaatteet ollaan itseasiassa saatu lahjaksi, hyvin niitä voi kotioiloissa pitää.

    -Minttu

  6. Anonymous sanoo:

    Saat toki tehdä miltä parhaalta tuntuu 🙂

  7. Anonymous sanoo:

    No toi Anonyymin kommentti oli kieltämättä aika mauton…

Kommentoi