Kevät tuli jo

25/01/2011

Mistä tietää että kevät on tulossa? No ainakin siitä kun muotilehdet on tammikuussa täynnä kevään trendejä ja kirkkaita värejä.

Suomen Ellen ja Glorian helmkuun numeroissa on väriä kaikessa ja kaikkialla. Vaatteissa, asusteissa ja meikissä. Trendin etusvullakin lupaillaan väriloistoa, mutta sitä löytyy lehdestä huomattavasti vähemmän kuin aikasemmin mainitsemistani. Kirkkaiden värien lisäksi nude näyttää myös edelleen pitävän pintansa. Gloria vannoo erilaisten raitojen yhdistämiseen.

 

 

 
Ainakin kerran kuukaudessa päiväuniaika menee näin..

Itse en todellakaan noudata viimeisimpiä trendejä ja pukeudu niiden mukaan, mutta muotilehtiä on kiva lukea ja hakea inspiraatiota omaan tyyliin. Ja nämä värit kyllä piristävät päivää!

Kiva olisi jos kommentoisitte omia ajatuksianne tulevasta keväästä ja trendeistä! Mitä tai millaisia vaatteita aijotte hankkia? Tai odottaako kenties kaapissa jo joku kevätvaate lämpimämpiä kelejä?

Minttu


2 Responses to “Kevät tuli jo”

  1. Juille sanoo:

    Värikkäät vaatteet on ihania, mutta itse olen jotenkin jumiutunut musta-valkoinen-nude -linjalle viime aikoina. Ehkä jotain pientä piristystä voisi kevättä silmällä pitäen hankkia tai tehdä! 🙂 Varsinaisesti kevätvaatteet eivät mulla juuri talvivaatteista eroa, enimmäkseen viihdyn hameissa ja mekoissa; talvella vaan käytössä on paksummat sukkikset ja takit 😀

  2. Minttu sanoo:

    Mulla on vähän sama, tykkään paljon värikkäistä vaatteista mutta jotenkin lähes aina tulee valittua se musta. Kevättä kohden alkaa enemmän värikäs kiinnostamaan ja silloin tuleekin tehtyä eniten virheostoksia. Sitten ne usein päätyvät syksyllä, käyttämättöminä, kirpparille 🙂

    Mä ihastuin tänä talvena lopullisesti ohuisiin merinovilla legginsseihin ja sukkiksiin. Niin lämpimiä!

Kommentoi