ALE ALE ALE

14/01/2011

Vihdoin meidän perhe on suht terve ja voimissaan taas. Ainakin sen verran että viitsimme lähteä ihmisen ilmoille. Kylläpäs sitä sairastelua kestikin.

Lauantaina siis lähdettiin koko perheen voimin katsastamaan alennusmyynnit. Aavistelin että parhaat palat jo viety aikapäivää sitten, ja oikeassa olin. Mukaan ei lähtenyt oikestaan mitään. Lasse osti farkut.

Ennen soppailua käytiin syömässä isot hampparit, eikä ähkyissämme jaksettu kovin montaa kauppaa koluta. Aika huono veto kaikinpuolin, sillä sovituskopissa vatsa täynnä El Macoa oli aikamoista ähellystä..

Pari kivaa juttua kyllä pisti silmään, mutta ne olivatkin jo kevään uutuksia. Näitä pitää vielä miettiä, sillä tarkoitis oli tosiaan ostaa VAIN alesta. Voi olla että lähipäivinä pitää käydä vielä uudestaan katsastamassa ainakin nämä:

Kevättakki, Monki
Marimekko

Marimekko
 

Ja löytyihän sieltä PALJON muutakin ihanaa, mutta nämä on sellaisia IHAN pakko saada juttuja. Eli näköjään paljon raitaa 🙂
Lasse alkoi muutaman kaupan jälkeen tuskastua ja lähdimme kotia kohti. Mikäs siinä, parempi niin, tämän hetken budjettiin kun ei oikestaan mahtuisi mitään näistä!

Marimekolta vinkattiin että kevätmallisto saapuu pian kauppoihin ja siellä on kuullemma tosi ihania juttuja tulossa.. Uskotaan.

Kaapo reippaana, isi sovittaa farkkuja.

Toivottavasti saan pian kirjoittaa uutta postausta  uusista ostoksista, heh. Meinattiin lähteä Kaapon kanssa päikkäreiden jälkeen vähän kaupungille..


Kommentoi