MUSTAVALKOISTA

22/01/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään olen miettinyt että kaikki olisi niin paljon helpompaa jos elämä olisi enempi mustavalkoinen. Olisi vain joo tai ei, ilman mitään sävyjä siinä välissä. Asiat menisi tietyllä tavalla ja niihin olisi turha edes yrittää vaikuttaa. Mutta olisihan se ihan hiton tylsää niin.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “MUSTAVALKOISTA”

  1. Niina sanoo:

    Inspiroivat mustavalkoiset kuvakulmat olet löytänyt. Elämähän ei millään suostu mustavalkoiseksi, vaikka kuinka yrittäisi.

  2. Rudi sanoo:

    Niin ihania kuvia! <3 Teidän koti näyttää niin ihanalle, että melkein tulee itku miten oot osannut laittaa sen niin kivasti järjestykseen, kun katselen tässä tätä meidän kaksiota.

  3. IMAGE sanoo:

    Mustavalkoinen elämä olisi tylysää pidemmän päälle. Sisustuksessa se on ihan jees. 😉

  4. Elämässä saa olla vähän enemmän sävyjä, mutta sisustuksessa toimii kyllä:) Mulla in tuollaiset lasten käsi – teokset kans kaikista, niissä on siis kädet ja jalat valkoisella maalilla mustalla pohjalla.

    http://mamainprogess.blogspot.fi/2014/01/aitiyden-ihanuus-ja-vahemman-ihanuus.html

  5. Minishow sanoo:

    Ihastuttavat kuvat ja fiilikset! Meiltä löytyy sama matto kuin ekassa kuvassa, ja oikein mieluusti kotiuttaisin ton sivupöydänkin :). Käypä mun blogissa ja osallistu säkin shoppailuhaasteeseen!

    kideblogi.fi/minishow

Kommentoi