ON SIIS KESÄ

13/05/2021

Ja se on ollut ihanaa. Pian alkavat sateet eivät oikeastaan edes kauheasti haittaa, kun tietää, että sen jälkeen on viimeistään kaikkialla ihan vihreää ja vehreää ja kukkivaa. On ollut hassua lähteä ulos vain mekko päällä, jännittänyt että nyt on kyllä varmasti aivan liian vähän päällä ja pian huomannut, että tässähän voisi vetää vaikka bikineissä ja silti valuisi hiki. On tämä joka ikinen vuosi vaan aina yhtä huumaavaa, kesä.


2 Responses to “ON SIIS KESÄ”

 1. Katri sanoo:

  Hei!

  Ihanan pirteitä kuvia! Upean tyylinen koti

  Hyvää kesää sinulle ja perheellesi!

  Terveisin Katri (Hengähdystauko blogista).

 2. Roosa sanoo:

  Aivan ihania kuvia taas kerran😍😍😍 sun sisältö on semmosta mihin ei ikinä kyllästy, vaikka vuosia ja seurannut. Ihanaa kesää teille! On tää ihanaa aikaa🌾

Kommentoi