TÄMÄN HETKEN TRENDIKKÄIN LEMPIVÄRI

2/04/2020

Minä en kyllä lähde lähde mukaan noihin muotihömpötyksiin … olen ajatellut mielessäni aika monesti ja kuinkas sitten on käynyt. On tullut capria ja culottesia, vaikka olin ihan varma ettei enää ikinä! Sama juttu leveiden farkkujen kanssa.

Muistan miten jo vuosi sitten muotilehdissä ja blogeissa hehkutettiin laventelin värin olevan se uusi juttu – ei ikinä, mietin. Siinä on väri joka ei sitten ollenkaan ole oma juttuni. Ja arvatkaa mitä – vuoden väsytystaistelu teki tehtävänsä, nyt väri on mielestäni yksi tämän hetken ihanemmista. Loppusilauksen aivopesulle teki kuitenkin tyttäreni, joka on vain niin hurmaava tuossa laventelin värisessä tupsupipossaan.

En missään nimessä koe seuraavani trendejä tai varsinkaan meneväni niiden perässä. Pyrin ostamaan mahdollisimman vähän uutta ja päivittämään vaatekaappiani vuosia kestävillä ajattomilla vaatteilla. Mutta selvästi alan aina välillä innostumana jostain trendeistäkin, kun sitä tarpeeksi nään. Onneksi huimaa vauhtia kasvavien lasten hankintojaon helpompi perustella. Ja väreillä on muutenkin helpompi leikitellä lastenvaatteissa. Öh, niin ja seinämaalissa… Nimittäin tuolla odottaa liahtavan harmaa maali, jonka ajattelin vetäistä makkarin seinään heti kun saan mieheni myös heltymään ajatukselle. Toivottavasti tämä pipo-aivopesu tehoaa pian myös häneen…


10 Responses to “TÄMÄN HETKEN TRENDIKKÄIN LEMPIVÄRI”

 1. Marsana sanoo:

  Pipo-aviopesu? Luulisi, että tehoaa ;D

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hahha oho hups, tämä on varmaan sitten se viimeinen vaihtoehto 😅

 2. Anki sanoo:

  Ihan oikeasti, on tullut selväksi että sulla on lukihäiriö ja ties mitä, mutta ammatikseen kirjoittavalla luulisi olevan sen verran arvostusta jos ei itseään, niin ainakin lukijoitaan (eli tulonlähteitään) kohtaan, että hankkisi vaikka oikolukijan jos itseltä ymmärrettävän tekstin tuottaminen ei suju.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Ihan oikeastiko oli niin hirveästi virheitä, ettet ymmärtänyt tekstiä? Harmi! Minulla ei tässä taloustilanteessa ole valitettavasti mahdollisuutta palkata ulkopuolista työntekijää oikolukemaan näitä kaikkia tekstejä (joista en kyllä mitään tulojakaan saa), samalla tässä pitää nykyisin vielä itse auttaa lapsia koulutehtävissäkin, joten aika hyvin mielestäni kuitenkin pärjään ja itseäni arvostan 🙂 ihanaa kevättä!

 3. Maria sanoo:

  Aivan mielettömän ihania kuvia Minttu! ♥♥♥

 4. Ulrika (ulle) sanoo:

  Ihana Myy <3 ! Ja seinän väri kuulostaa ihanalta myös !

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Eikös, en malta odottaa että jossain vaiheessa ehtisi seinän pariin!

 5. Nimetön sanoo:

  On kyllä ihanan värinen tupsupipo. Näin itselle usein käy, etten lähde mukaan muotijuttuihin. Mutta sitten kuitenkin sitä tykästyy johonkin mikä on muodissa juuri.

Kommentoi