ARKI 5

3/02/2020

Arki-sarjassa julkaistaan vuoden joka viikolta arkisia tapahtumia, jotka ovat tallentuneet puhelimeen. Viikko 5.

Arki se on lomallakin – näin ajattelin etukäteen kirjoittavani, mutta ei se kyllä ollut. Oli ihan lomaa. Joku muu teki ruoat, petasi sängyn ja vei roskat. Me nautittiin. Yritin kuitenkin valita tähän mahdollisimman arkiset kuvat viime viikolta, sillä kuului siihen myös aamuiset kaurapuurot, karkaileva taapero, hiekkaleikit ja aikaiset herätykset (huom nuo kammottavan räikeät muovikrääsät saimme hotellinaapureiltamme :D). 

Vanhemmat postaukset:
Arki 1 & 2
Arki 3
Arki 4


3 Responses to “ARKI 5”

 1. Emmi sanoo:

  Vähän raskasta nimittää jostain lelujen räikeydestä jos on ne hotellinaapurilta saanut. Lapsi varmaan tyytyväisenä leikkinyt niillä, ja sillä on vähän enemmän merkitystä kuin sillä sopiiko ne äidin käsitykseen täydellisestä lelusta. Hohhoijaa oikeesti.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei apua 😀 siis onhan noi ihan hirveät ja kyllä, lapsi kyllä leikki niillä iloisena. Kai voin silti sanoa että ne on minusta ihan hirveät, enkä ikinä ostaisi itse moisia 😀 ja jos en olisi sanonut, joku olisi varmasti nillittänyt että miksi olen sellaisia ostanut… Aina joku pahoittaa mielensä, teki miten päin tahansa, se jos joku on aika hohhoijaa.
   Ja en todellakaan nillitä, musta oli vaan huvittavaa kun olin ottamut reissuun mukaan biomuovusta valmistetut kauniit hiekkalelut ja sitten meidän piha näytti tolta.

 2. Heidi sanoo:

  Lapset leikkii millä vaan, räikeän värisellä muovikrääsällä, biomuovisilla leluilla ja vaikka pikkukivillä. Mutta meidän vanhempien vastuu sekä velvollisuus on olla ostamatta muovikrääsää. Ymmärrän hyvin miksi saatu krääsä ärsyttää, kun itse yrittää olla ostamatta mitään turhaa, ympäristön kannalta ongelmallista ja helposti roskiin päätyvää.

  Ja kaikesta tästäkin pyrkimyksestä huolimatta, tytär saa synttärilahjaksi toivomansa Merenneitobarbien. Eli ostetaan muovisälää meilläkin, jos ei löydy eettisempiä vaihtoehtoja. Mutta onneksi nykyään yhä enenevässä määrin löytyy ja kauniin värisiäkin.

Kommentoi