ARKIKUVA 26/52

30/06/2019


Herranjestas olen ollut viime päivinä väsynyt. Kun sanoin olevani loman tarpeessa lomamme jälkeen, en vitsaillut. Lomalla oli ihanaa, mutta jo sitä ennen vaivannut väsymys paheni siellä ennestään ihan vain kaiken kivan tekemisen sekä yöheräämisten takia. Lensimme kotiin yötä vasten, joten loman päätteeksi tuli vielä skipattua melkein kokonaan yhden yön unet.

Kun laskeuduimme harmaan ja sateisen Helsingin syleilyyn olin iloinen siitä, että voisin ainakin hyvin omintunnoin vain relata muutaman päivän kotona.

Ikkunasta tulvi raikasta happipitoista ilmaa ja minä makasin sängyssä niin paljon kun pystyin, nukuin ja luin. Se oli ihanaa!

Myykin oli matkustamisesta normaalia väsyneempi sekä niin innoissaan omista leluistaan, että kotona olo meni todella leppoisasti. Täällä kotona on myös niin paljon vähemmän vaaranpaikkoja kun reissussa, joten on helpompi olla kun ei tarvitse toista vahdata silmät selässä.

Mietittiin, että mitenhän Myy suhtautuu, kun palataan kolmen viikon jälkeen takaisin kotiin. Muistaakohan hän enää tätä paikkaa vai olisiko hän ihan hurjan innoissaan nähdessään taas vanhat lelunsa?

Jälleennäkeminen kävi kuitenkin ihan coolisti. Ihan kun emme olisi olleet päivää kauemmin poissa. Tutuin ottein hän konttasi leluilleen ja alkoi rakentamaan tornia. Tai no, tuo laatikkoon istumaan meneminen on uusi juttu.


Kommentoi