KAASOMEKKO

8/07/2018

Olin eilen kaasona rakkaan ystäväni Pajun häissä. Meitä oli kaasoina kolme ystävystä ja saimme vapaat kädet valita jokainen itsellemme omannäköisemme asut. Lopulta kaikkien meidän kolmen puvut kävivät sattumalta kivasti värimaailmaltaan yhteen, vaikka muuten ihan erilaisia olivatkin.

Tämä jättivatsa toi ihan omat haasteensa mekon hankintaan. Tilasin loppujenlopuksi netistä yhteensä kahdeksan äitiysajan mekkoa ja jokaikinen niistä oli huono. Olin aika yllättynyt ensimmäkin miten paljon mekot sitten erosivat myyntikuvistaan, mutta erityisesti siitä, miten halvan oloisia ne kaikki olivat kuitekin sadan euron tuntumassa olevista hintalapuistaan huolimatta.

Muutama päivä ennen häitä lähdin sitten kaupungille etsimään mekkoa. Niinhän se on että livenä vaatteesta saa parhaiten käsityksen. Ja heti ensimmäisestä kaupasta mekko sitten löytyikin. Eikä se edes ollut mitään äitiysmallistoa, vain kaupan isoin koko.

COSin 100% silkkimekko oli ehdottomasti paras valinta kuumaan kesäpäivään. Se oli ihanan väljä ja pitkä, joten siinä oli mhelppo olla koko 13 tuntinen hääpäivä. Tumman harmaan sekä vaaleanpunaisen ja keltaisen murretut sävyt sopivat mielestäni kivasti kesähäihin. Sattuneesta syystä kengiksi valikoitui tuollaiset täysin matalat sandaalit.

Häät olivat todella kauniit ja päivä täydellisen onnistunut. Hommaa riitti näin kaason näkökulmasta, mutta onneksi meitä oli hyvä ja tehokas porukka niin morsiammen kun sulhasenkin puolelta. Hassua että nyt vuoden verran odotettu päivä on ohitse. Samalla itselläni on nyt olo, että näiden häiden jälkeen vauva saa oikeastaan syntyä milloin vaan. Tai no, itseasiassa meillä on vielä muutama päivä ennen laskettua-aikaa toisen ystäväni häät, joten mielellään jotenkin niin että häihin päästään.

Mutta tuosta mekosta vielä sen verran, että oli hyvä valinta lopulta ostaa ihan tavallinen mekko, jota voi sitten käyttää hyvin raskaudenkin jälkeen. Samoin panostaminen laadukkaaseen luonnonmateriaaliin oli etenkin tuollaisena kuumana kesäpäivänä aivan ehdoton juttu.


4 Responses to “KAASOMEKKO”

 1. Eeva sanoo:

  Mulla kävi vähä sama toukokuussa äitiysvaatteiden kanssa. Tuli helteet eikä ollut vaatteita. Ajattelin, että haen edullisesti äkkiä h&M:ltä äitiysvaatteet kesäksi että kyllä ne kelpaa tämän pienen (nyt tuntuu jo pitkältä kun rv 40+2) hetken. No paljon oli nättiä, muttei h&m äitiysvaatteissa olla huomattu että joillan naisilla on tissit ennen raskautta ja vielä raskaudessa ne vasta kasvaakin. Sitten sattumalta käveli vimma liikkeen ohi jolla oli ulkona vaaterekki ja ostin siitä pari ihanaa vaatetta, eikä edes kalliitta ja just parasta voi käyttää myös raskauden jälkeen. Kiva myös että vaatteiden kuosi ei ole tylsä. Ennen raskautta ostin itselle mainio merkkisen ruudullisen ihanan iso t paidan (sun pojilla muistaakseni on semmoset) niin on ollut ihan lempivaate raskaudessa – se onkin nyt loppuu pidetty ja on ns arkivaatteena 😀

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Toi on kyllä ihanaa kun löytää jotain kivoja luottovaatteita jotka myös kestää käytössä ja eri elämäntilanteissa! 🙂

 2. Emma sanoo:

  Kaunis mekko! Ihanat ja niin mukavan näköiset noi sandaalit! Mistä ne on ostettu?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos! Kengät löytyi sattumalta h&m alesta. Oli pakko ostaa kun oli just niin mukavat mutta samalla siistit ja menee kaikenlaisten asujen kanssa myöhemminkin 🙂

Kommentoi