PATA JOKA PELASTI PÄIVÄN

23/08/2017

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ KNORR KANSSA – SISÄLTÄÄ ARVONNAN!

Meidän kasvanut perhekoko on pikkuhiljaa palauttanut omankin innostuksen tehdä vähän useammin ruokaa alusta loppuun saakka, vaikka edelleenkin tykkään kyllä kaikista eniten toisten tekemästä ruoasta. Meillä mies on se joka useinmiten kokkaa (ja ihan superhyvin kokkaakin), mutta hänkään ei ole aina käytettävissä ja kaikki me tiedämme että välillä arjessa tulee tilainteita, jolloin ruokaa on saatava mahdollisiman helposti ja nopeasti. Silloin esimerkiksi kaapista löytyvät valmiit ja muutamissa minuteissa valmistuvat valmiit ateriat ovat ainakin meillä pelastus.

Emme käytä mikroa, joten pakkasessa olevat tai muuten kylmässä säilytettävät valmisateriat eivät kuuluu ruokavalioomme. Kaupallisessa yhteistyössä Knorrin kanssa tutustuin ensi kertaa Knorr Snack Pot-tuotteisiin, jotka löytyvät siis kuivahyllystä. Snack Pot valmistuu nopeasti niin kotona kuin muissakin menoissa, kuten vaikka metsäretkellä. Purkkiin lisätään vain kuuma vesi ja  odotetaan 5 minuuttia, sen jälkeen annos on valmis ja sen voi nauttia vaikka suoraan purkista. Yhden purkin hinta on vain noin euron, joten tämä on myös kevyt vaihtoehto kukkarolle. 

Sarjaan kuuluu viisi maukasta vaihtoehtoa; Spaghetti Bolognese, Spaghetti Carbonara, Spaghetti Napoli, Perunamuusi pekonilla sekä Rice Curry Snack Pot joka valikoitui meidän suosikiksemme. Kasviscurryssa on sopivasti makua ja potkua, väriä ja maistuvia kasviksia. Sen voi luskoida lennossa suoraan purkista tai tarjota vaikkapa myös lisukkeena tai tuoreiden kasvisten kera. 

Meidän Snack Pot ateriahetki oli tällä kertaa sellainen, että olin itse koko päivän juossut tukka putkella asioilla ja työjuttuja hoitamassa. Kun vihdoin kurvasin eskarin kautta kotiin, tajusin että Kaapolla alkaisi futistreenit tunnin päästä. Ruokaa oli saatava ja äkkiä, mutta kaupassa en tietenkään ollut vielä ehtinyt käymään. Napsautin veden kiehumaan ja sillä aikaa kun curry vetäytyi purkeissa pilkoin jääkapista löytyneen paprikan. Välillä on vain mentävä sieltä missä aita on matalin ja olla tuntematta minkäänlaisia omantunnontuskia sen vuoksi. Olen sitä mieltä että välillä kiireistä arkea kannattaa ehdottomasti helpottaa juurikin vaikka säilyttämällä kaapissa tai työpaikalla vastaavanlaisiin tilainteisiin näin helppoja ja nopeita ruokia.

Osallistu Knorr-tuotepaketin arvontaan, kerro missä tilanteessa Knorrin helppo ja maukas, 5 minuutissa valmistuva lämmin välipala Snack Pot olisi sinulle täydellinen ateriaratkaisu? Arvonta on käynnissä 30.8. saakka ja tarkemmat säännöt löytyvät täältä


56 Responses to “PATA JOKA PELASTI PÄIVÄN”

 1. Johanna sanoo:

  Kiireisenä työpäivänä kun ruokailulle on aikaa max. Vartti. Valitettavasti näitä on liian usein

 2. Ansku sanoo:

  Pitkän koulupäivän jälkeen kun ei vaan jaksa kokata!

 3. Tuija sanoo:

  Kiireisinä päivinä, kun vanhemmille esim. läpsystä vaihto tai miksei töissäkin, kun ei jaksa/ehdi aina kotona valmistaa..

 4. P sanoo:

  Ottaisin mukaan evääksi retkelle.

 5. Sini sanoo:

  Töiden jälkeen kun pitää nopeasti saada ruokaa ennen treeniä.

 6. Miikku sanoo:

  Just nyt nuo olis meille tarpeen kun meillä on 2kk ikäinen vauva ja 5v kaksoset. On päiviä jolloin vauva vaatii syliä enemmän niin ruuanlaitto on hankalaa..

 7. Sari sanoo:

  Töihin ottaisin evääksi 🙂

 8. Mariah sanoo:

  Töissä eväänä olisi näppärä. Tuo rice curry snack pot kuulostaa hyvältä, pitääkin kokeilla, jos löytyy ko. tuotetta kaupasta

 9. Anne-Mari sanoo:

  Sähköttömälle kesämökillemme oiva ateria, joka ei vaadi kylmäsäilytystä. Kuuma vesi kiehuu näppärästi nuotiolla tai kaasugrillillä.

 10. Vea sanoo:

  Töiden jälkeen, kun palaa nälkäisenä ja väsyneenä kotiin eikä jääkaappissa ole mitään syötävää. Silloin noita olisi hyvä olla jemmassa!

 11. Liitu sanoo:

  Kotiin jemma varaksi. Viiden lapsen arkihulinoissa välillä vaan pitää luistaa jostain 😉

 12. Sennu sanoo:

  Kun tulen väsyneenä ja nälkäisenä koulusta kotiin enkä jaksa käydä kaupassa. Näitä uutuuksia aion kyllä ehdottomasti kokeilla!

 13. Nni. sanoo:

  Mainioita retkieväitä!

 14. Maiju sanoo:

  Nuo potit voisi olla käteviä esim. silloin, kun ollaan lähdössä reissuun, eikä enää halua ostaa täytettä jääkaappiin. Nopeaa ja helppoa!

 15. Sara sanoo:

  Retkellä kun termarissa kuuma vesi

 16. Johanna sanoo:

  Tälle näyttäisi olevan tarvetta nykyään joka päivä, kun pienokaisen kanssa ei vaan saa aikaiseksi kokattua itselleen lounasta. Tai päivällistä.

 17. Jape sanoo:

  Teen osa-aikatyötä koulun ohella, vuorot ovat max 6h pituisia. Tauot taas vain 10min, eli kätevästi kerkeäisi tauolla yhden purkin vetäistä, kun banaanit ja kylmät eväsleivät enää innosta. Perunamuusi pekoni kuulostaa hyvältä!

 18. Hanna-Kaisa sanoo:

  Olisi kiireisen päivän pelastus, jos ja kun jääkaappi on tyhjä! 😀

 19. Kikka sanoo:

  Nää ois aika käteviä nyt kun koulu taas alkaa, harjottelu kesken ja vähän viel töitä siihen päälle. Ei paljoo kokkailla mitään gourmeeaterioita

 20. Xeveliina sanoo:

  Käymme miehen kanssa patikoimassa ja olisi mukava, jos makkaroiden paiston sijaan voisi joskus herkutella tuollaisella padalla luonnon helmassa.

 21. Rosa sanoo:

  Kiireisen työpäivän päiväkodissa jälkeen on kerettävä vielä crossfittreeneihin ja nämä olis kyllä hyviä just siihen väliin!

 22. annu sanoo:

  Töissä, kun kiireinen äiti on taas raskaushuuruissa saanut esikoisen päiväkotiin, suoriuduttua töihin ja sitten huomaa, että oma ruoka on kotona eteisen pöydällä.

 23. Sarkku sanoo:

  Kiireisenä työpäivänä nämä olisi mahtavia eväitä.

 24. Anna sanoo:

  Kiireisiin päiviin ja nälkäiselle lapselle koulun jälkeen nopeaa ja helppoa syömistä, ennen treenejä. Retkelle mukaan myös!

 25. MUMMO sanoo:

  tössä mukava ruokahetken pelastaja,,,,,,nopsasti hyvää 🙂

 26. vuokko korhonen sanoo:

  Kiireisenä päivänä,kun ei ole aikaa laittaa ruokaa äkkiä

 27. Tuire sanoo:

  Kolmen harrastavan lapsen äitinä tätä tuote helpottaa niitä päiviä kun mennään suoraan töistä harrastuskuskauksiin. Kouluikäinen osaa tuon itse valmistaa helposti!

 28. Linda sanoo:

  Töissä, ehdottomasti!

 29. Elina sanoo:

  Vaikka missä tilanteessa. Aikaa harvoin on liikaa. Mitä nopeammin, sen nopeammin.

 30. Sani sanoo:

  Reissussa syötiin koko perhe kun tultiin yöllä lennon ja bussimatkan jälkeen hotellille. Ihan mahtava reissueväs

 31. Peura sanoo:

  Nopeana työruokana silloin kun ei ehdi/jaksa tehdä illalla kunnon eväitä valmiiksi!

 32. Mimi sanoo:

  Arjen kiireisimpinä päivinä kun koulusta on haettu yksi lapsi, tarhasta toinen lapsi ja kotona ehtii vain pyörähtämässä ennen harkkoja. Toi kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta yhdelle ennen treenejä ja toiselle katsomoon evääksi 🙂

 33. Maitoviiksi sanoo:

  Työ- ja hoitopäivän jälkeen, kun aikaa tuntuu olevan juurikin se 5 min tarjota ruokaa, kunnes katkeaa hermo lapselta.

 34. Jonsku sanoo:

  Vaikka olisi aikaa, niin aina ei vain huvita tehdä ruokaa. Ihmisellä on hyvä olla myös löysiä ja laiskoja hetkiä, jolloin syödään einesruokaa sohvalla suoraan purkista ja katsotaan telkkaria aivan liian myöhään

 35. Tanja sanoo:

  Olen yrittäjä ja poikkean aina sillointällöin kesken keikkojen kotiin hengöhtömään. Knorr snack pot olisi täydellinen, helppo ja ravitseva ruoka , että jaksaa taas painaa pitkää päivää.

 36. Triine sanoo:

  Itelle osu haarukkaan knorrin snackpotista hyönteinen, en voi suositella, kun eivät edes reklamaatioon viitsi vastata.

 37. Hanna sanoo:

  Nämä olis käteviä pienen lapsen kanssa arkea pyörittävälle äidille. Isä tekee reissutyötä ja on pois kotoa, joten pienet annokset olisi näppäriä yhdelle hengelle, kun vauva on vielä pelkällä rintamaidolla ja aloittelee maistelemaan soseita.

 38. Jenna sanoo:

  Usein on tilanteita, kun ehtii alkaa vasta kokkaamaan ja lapset huutavat jo kurkkusuorana ruokaa pöytään heti. Tässä voisi olla kiva vaihtoehto niille iänikuisille ”paniikkipikaruoille” eli mm. munakkaalle ja nuudelille

 39. Tikku sanoo:

  Laiskana päivänä.

 40. Mari V sanoo:

  Töihin evääksi olisi käteviä.

 41. Heidi sanoo:

  Kun ei jaksa valmistaa ruokaa tai jaksa lähteä etsimään kaupasta monia raaka-aineta ja lapset pitää ruokkia. Kätevä hätävara kaapissa.

 42. Jessica sanoo:

  Miehelleni töihin evääksi olisi loistava 🙂 ja itselleni kun olen vauvan kanssa kotona ja ei aina kerkeä kokata 🙂

 43. Milli sanoo:

  Töihin lounaaksi, tai töiden jälkeen kiirevälkkäriksi!

 44. Destemone sanoo:

  Meillä alkaa keittiöremppa ja olen ihan tuskainen, että mitä ja miten me syömme sen ajan ja tämä kuulostaa täydelliseltä pelastajalta jolloin meidän vanhempien ei tarvitsisi olla niin luovia ja arki rempan ajan olisi helpompaa.

 45. Tea sanoo:

  Kätevä itselle töihin (hätävara)evääksi tai lapsille nopeaksi ruuaksi ennen harrastuksiin kiiruhtamista.

 46. Sinikka sanoo:

  Laavulla vaellustauolla, nopea ja hyvä!

 47. Minttu-Maaria sanoo:

  Retkelle mukaan, esim. patikointi reissulle evääksi! 🙂

 48. emmaliinanen sanoo:

  puolitoistavuotiaan kanssa kun joku päivä ei ole valmista lounasta, ja ruokaa olisi saatava heti 🙂

 49. JG sanoo:

  Juurikin ennen liikuntaharrastustuksia on nopea ja sopivasti täyttävä. 🙂

 50. Siinatar sanoo:

  Kiireisenä päivänä ennen harrastuksiin lähtöä =).

 51. Tuija sanoo:

  Nämä Knorrin uutuudet sopisivat evääksi töihin tai pelastamaan nälkäkiukulta kiireisenä päivänä!

 52. Jeni sanoo:

  Näissä ruuhkavuosien pyörteissä löytyisi varmasti jokaiselle päivälle sopiva knorr-hetki! 😀
  Mutta etenkin jääkiekkotreeneistä nälkäisenä saapuvalle esikoiselle, tämä voisi toimia hyvänä hätä-ratkaisuna.

 53. Irma sanoo:

  ehdottomasti maanantaisin kun joutuu juoksemaan koulun kautta harrastuksiin ja välissä vielä tehdä läksyjä!

 54. Lauriena sanoo:

  Energiaa gradupäivään! Olisivat helppoa ja nopeeta ruokaa kirjaston taukohuoneessa nautittuna.

 55. Minna sanoo:

  Töissä, kiireisinä päivinä kun ei ehdi kuin pyörähtää kotona jne. 🙂

 56. TAN sanoo:

  Pitkän päivän jälkeen, kun ollaan tultu kotiin koulusta isomman lapsen kanssa ja haettu pienempi päiväkodista ja ei jaksa alkaa laittamaan ruokaa.

Kommentoi