PATA JOKA PELASTI PÄIVÄN

23/08/2017

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ KNORR KANSSA – SISÄLTÄÄ ARVONNAN!

Meidän kasvanut perhekoko on pikkuhiljaa palauttanut omankin innostuksen tehdä vähän useammin ruokaa alusta loppuun saakka, vaikka edelleenkin tykkään kyllä kaikista eniten toisten tekemästä ruoasta. Meillä mies on se joka useinmiten kokkaa (ja ihan superhyvin kokkaakin), mutta hänkään ei ole aina käytettävissä ja kaikki me tiedämme että välillä arjessa tulee tilainteita, jolloin ruokaa on saatava mahdollisiman helposti ja nopeasti. Silloin esimerkiksi kaapista löytyvät valmiit ja muutamissa minuteissa valmistuvat valmiit ateriat ovat ainakin meillä pelastus.

Emme käytä mikroa, joten pakkasessa olevat tai muuten kylmässä säilytettävät valmisateriat eivät kuuluu ruokavalioomme. Kaupallisessa yhteistyössä Knorrin kanssa tutustuin ensi kertaa Knorr Snack Pot-tuotteisiin, jotka löytyvät siis kuivahyllystä. Snack Pot valmistuu nopeasti niin kotona kuin muissakin menoissa, kuten vaikka metsäretkellä. Purkkiin lisätään vain kuuma vesi ja  odotetaan 5 minuuttia, sen jälkeen annos on valmis ja sen voi nauttia vaikka suoraan purkista. Yhden purkin hinta on vain noin euron, joten tämä on myös kevyt vaihtoehto kukkarolle. 

Sarjaan kuuluu viisi maukasta vaihtoehtoa; Spaghetti Bolognese, Spaghetti Carbonara, Spaghetti Napoli, Perunamuusi pekonilla sekä Rice Curry Snack Pot joka valikoitui meidän suosikiksemme. Kasviscurryssa on sopivasti makua ja potkua, väriä ja maistuvia kasviksia. Sen voi luskoida lennossa suoraan purkista tai tarjota vaikkapa myös lisukkeena tai tuoreiden kasvisten kera. 

Meidän Snack Pot ateriahetki oli tällä kertaa sellainen, että olin itse koko päivän juossut tukka putkella asioilla ja työjuttuja hoitamassa. Kun vihdoin kurvasin eskarin kautta kotiin, tajusin että Kaapolla alkaisi futistreenit tunnin päästä. Ruokaa oli saatava ja äkkiä, mutta kaupassa en tietenkään ollut vielä ehtinyt käymään. Napsautin veden kiehumaan ja sillä aikaa kun curry vetäytyi purkeissa pilkoin jääkapista löytyneen paprikan. Välillä on vain mentävä sieltä missä aita on matalin ja olla tuntematta minkäänlaisia omantunnontuskia sen vuoksi. Olen sitä mieltä että välillä kiireistä arkea kannattaa ehdottomasti helpottaa juurikin vaikka säilyttämällä kaapissa tai työpaikalla vastaavanlaisiin tilainteisiin näin helppoja ja nopeita ruokia.

Osallistu Knorr-tuotepaketin arvontaan, kerro missä tilanteessa Knorrin helppo ja maukas, 5 minuutissa valmistuva lämmin välipala Snack Pot olisi sinulle täydellinen ateriaratkaisu? Arvonta on käynnissä 30.8. saakka ja tarkemmat säännöt löytyvät täältä


56 Responses to “PATA JOKA PELASTI PÄIVÄN”

 1. Avatar Johanna sanoo:

  Kiireisenä työpäivänä kun ruokailulle on aikaa max. Vartti. Valitettavasti näitä on liian usein

 2. Avatar Ansku sanoo:

  Pitkän koulupäivän jälkeen kun ei vaan jaksa kokata!

 3. Avatar Tuija sanoo:

  Kiireisinä päivinä, kun vanhemmille esim. läpsystä vaihto tai miksei töissäkin, kun ei jaksa/ehdi aina kotona valmistaa..

 4. Avatar P sanoo:

  Ottaisin mukaan evääksi retkelle.

 5. Avatar Sini sanoo:

  Töiden jälkeen kun pitää nopeasti saada ruokaa ennen treeniä.

 6. Avatar Miikku sanoo:

  Just nyt nuo olis meille tarpeen kun meillä on 2kk ikäinen vauva ja 5v kaksoset. On päiviä jolloin vauva vaatii syliä enemmän niin ruuanlaitto on hankalaa..

 7. Avatar Sari sanoo:

  Töihin ottaisin evääksi :)

 8. Avatar Mariah sanoo:

  Töissä eväänä olisi näppärä. Tuo rice curry snack pot kuulostaa hyvältä, pitääkin kokeilla, jos löytyy ko. tuotetta kaupasta

 9. Avatar Anne-Mari sanoo:

  Sähköttömälle kesämökillemme oiva ateria, joka ei vaadi kylmäsäilytystä. Kuuma vesi kiehuu näppärästi nuotiolla tai kaasugrillillä.

 10. Avatar Vea sanoo:

  Töiden jälkeen, kun palaa nälkäisenä ja väsyneenä kotiin eikä jääkaappissa ole mitään syötävää. Silloin noita olisi hyvä olla jemmassa!

 11. Avatar Liitu sanoo:

  Kotiin jemma varaksi. Viiden lapsen arkihulinoissa välillä vaan pitää luistaa jostain ;)

 12. Avatar Sennu sanoo:

  Kun tulen väsyneenä ja nälkäisenä koulusta kotiin enkä jaksa käydä kaupassa. Näitä uutuuksia aion kyllä ehdottomasti kokeilla!

 13. Avatar Nni. sanoo:

  Mainioita retkieväitä!

 14. Avatar Maiju sanoo:

  Nuo potit voisi olla käteviä esim. silloin, kun ollaan lähdössä reissuun, eikä enää halua ostaa täytettä jääkaappiin. Nopeaa ja helppoa!

 15. Avatar Sara sanoo:

  Retkellä kun termarissa kuuma vesi

 16. Avatar Johanna sanoo:

  Tälle näyttäisi olevan tarvetta nykyään joka päivä, kun pienokaisen kanssa ei vaan saa aikaiseksi kokattua itselleen lounasta. Tai päivällistä.

 17. Avatar Jape sanoo:

  Teen osa-aikatyötä koulun ohella, vuorot ovat max 6h pituisia. Tauot taas vain 10min, eli kätevästi kerkeäisi tauolla yhden purkin vetäistä, kun banaanit ja kylmät eväsleivät enää innosta. Perunamuusi pekoni kuulostaa hyvältä!

 18. Avatar Hanna-Kaisa sanoo:

  Olisi kiireisen päivän pelastus, jos ja kun jääkaappi on tyhjä! :-D

 19. Avatar Kikka sanoo:

  Nää ois aika käteviä nyt kun koulu taas alkaa, harjottelu kesken ja vähän viel töitä siihen päälle. Ei paljoo kokkailla mitään gourmeeaterioita

 20. Avatar Xeveliina sanoo:

  Käymme miehen kanssa patikoimassa ja olisi mukava, jos makkaroiden paiston sijaan voisi joskus herkutella tuollaisella padalla luonnon helmassa.

 21. Avatar Rosa sanoo:

  Kiireisen työpäivän päiväkodissa jälkeen on kerettävä vielä crossfittreeneihin ja nämä olis kyllä hyviä just siihen väliin!

 22. Avatar annu sanoo:

  Töissä, kun kiireinen äiti on taas raskaushuuruissa saanut esikoisen päiväkotiin, suoriuduttua töihin ja sitten huomaa, että oma ruoka on kotona eteisen pöydällä.

 23. Avatar Sarkku sanoo:

  Kiireisenä työpäivänä nämä olisi mahtavia eväitä.

 24. Avatar Anna sanoo:

  Kiireisiin päiviin ja nälkäiselle lapselle koulun jälkeen nopeaa ja helppoa syömistä, ennen treenejä. Retkelle mukaan myös!

 25. Avatar MUMMO sanoo:

  tössä mukava ruokahetken pelastaja,,,,,,nopsasti hyvää :)

 26. Avatar vuokko korhonen sanoo:

  Kiireisenä päivänä,kun ei ole aikaa laittaa ruokaa äkkiä

 27. Avatar Tuire sanoo:

  Kolmen harrastavan lapsen äitinä tätä tuote helpottaa niitä päiviä kun mennään suoraan töistä harrastuskuskauksiin. Kouluikäinen osaa tuon itse valmistaa helposti!

 28. Avatar Linda sanoo:

  Töissä, ehdottomasti!

 29. Avatar Elina sanoo:

  Vaikka missä tilanteessa. Aikaa harvoin on liikaa. Mitä nopeammin, sen nopeammin.

 30. Avatar Sani sanoo:

  Reissussa syötiin koko perhe kun tultiin yöllä lennon ja bussimatkan jälkeen hotellille. Ihan mahtava reissueväs

 31. Avatar Peura sanoo:

  Nopeana työruokana silloin kun ei ehdi/jaksa tehdä illalla kunnon eväitä valmiiksi!

 32. Avatar Mimi sanoo:

  Arjen kiireisimpinä päivinä kun koulusta on haettu yksi lapsi, tarhasta toinen lapsi ja kotona ehtii vain pyörähtämässä ennen harkkoja. Toi kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta yhdelle ennen treenejä ja toiselle katsomoon evääksi :)

 33. Avatar Maitoviiksi sanoo:

  Työ- ja hoitopäivän jälkeen, kun aikaa tuntuu olevan juurikin se 5 min tarjota ruokaa, kunnes katkeaa hermo lapselta.

 34. Avatar Jonsku sanoo:

  Vaikka olisi aikaa, niin aina ei vain huvita tehdä ruokaa. Ihmisellä on hyvä olla myös löysiä ja laiskoja hetkiä, jolloin syödään einesruokaa sohvalla suoraan purkista ja katsotaan telkkaria aivan liian myöhään

 35. Avatar Tanja sanoo:

  Olen yrittäjä ja poikkean aina sillointällöin kesken keikkojen kotiin hengöhtömään. Knorr snack pot olisi täydellinen, helppo ja ravitseva ruoka , että jaksaa taas painaa pitkää päivää.

 36. Avatar Triine sanoo:

  Itelle osu haarukkaan knorrin snackpotista hyönteinen, en voi suositella, kun eivät edes reklamaatioon viitsi vastata.

 37. Avatar Hanna sanoo:

  Nämä olis käteviä pienen lapsen kanssa arkea pyörittävälle äidille. Isä tekee reissutyötä ja on pois kotoa, joten pienet annokset olisi näppäriä yhdelle hengelle, kun vauva on vielä pelkällä rintamaidolla ja aloittelee maistelemaan soseita.

 38. Avatar Jenna sanoo:

  Usein on tilanteita, kun ehtii alkaa vasta kokkaamaan ja lapset huutavat jo kurkkusuorana ruokaa pöytään heti. Tässä voisi olla kiva vaihtoehto niille iänikuisille ”paniikkipikaruoille” eli mm. munakkaalle ja nuudelille

 39. Avatar Tikku sanoo:

  Laiskana päivänä.

 40. Avatar Mari V sanoo:

  Töihin evääksi olisi käteviä.

 41. Avatar Heidi sanoo:

  Kun ei jaksa valmistaa ruokaa tai jaksa lähteä etsimään kaupasta monia raaka-aineta ja lapset pitää ruokkia. Kätevä hätävara kaapissa.

 42. Avatar Jessica sanoo:

  Miehelleni töihin evääksi olisi loistava :) ja itselleni kun olen vauvan kanssa kotona ja ei aina kerkeä kokata :)

 43. Avatar Milli sanoo:

  Töihin lounaaksi, tai töiden jälkeen kiirevälkkäriksi!

 44. Avatar Destemone sanoo:

  Meillä alkaa keittiöremppa ja olen ihan tuskainen, että mitä ja miten me syömme sen ajan ja tämä kuulostaa täydelliseltä pelastajalta jolloin meidän vanhempien ei tarvitsisi olla niin luovia ja arki rempan ajan olisi helpompaa.

 45. Avatar Tea sanoo:

  Kätevä itselle töihin (hätävara)evääksi tai lapsille nopeaksi ruuaksi ennen harrastuksiin kiiruhtamista.

 46. Avatar Sinikka sanoo:

  Laavulla vaellustauolla, nopea ja hyvä!

 47. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Retkelle mukaan, esim. patikointi reissulle evääksi! :)

 48. Avatar emmaliinanen sanoo:

  puolitoistavuotiaan kanssa kun joku päivä ei ole valmista lounasta, ja ruokaa olisi saatava heti :)

 49. Avatar JG sanoo:

  Juurikin ennen liikuntaharrastustuksia on nopea ja sopivasti täyttävä. :)

 50. Avatar Siinatar sanoo:

  Kiireisenä päivänä ennen harrastuksiin lähtöä =).

 51. Avatar Tuija sanoo:

  Nämä Knorrin uutuudet sopisivat evääksi töihin tai pelastamaan nälkäkiukulta kiireisenä päivänä!

 52. Avatar Jeni sanoo:

  Näissä ruuhkavuosien pyörteissä löytyisi varmasti jokaiselle päivälle sopiva knorr-hetki! :D
  Mutta etenkin jääkiekkotreeneistä nälkäisenä saapuvalle esikoiselle, tämä voisi toimia hyvänä hätä-ratkaisuna.

 53. Avatar Irma sanoo:

  ehdottomasti maanantaisin kun joutuu juoksemaan koulun kautta harrastuksiin ja välissä vielä tehdä läksyjä!

 54. Avatar Lauriena sanoo:

  Energiaa gradupäivään! Olisivat helppoa ja nopeeta ruokaa kirjaston taukohuoneessa nautittuna.

 55. Avatar Minna sanoo:

  Töissä, kiireisinä päivinä kun ei ehdi kuin pyörähtää kotona jne. :)

 56. Avatar TAN sanoo:

  Pitkän päivän jälkeen, kun ollaan tultu kotiin koulusta isomman lapsen kanssa ja haettu pienempi päiväkodista ja ei jaksa alkaa laittamaan ruokaa.

Kommentoi