HEI ME MENNÄÄN NAIMISIIN

19/08/2017

Jos postauksen ajatus on toiminut (ja kaikki mennyt suunnitelmien mukaan, heh) niin olemme hetki sitten sanoneet toisillemme toistamiseen tahdon kun avioliittomme on siunattu perheen ja muiden läheisten läsnäollessa.

Maistraatti -ja kirkkohäiden järjestäminen näin lyhyessä ajassa on ollut ajoittain stressaavaa, mutta yllättävän hyvin olemme saaneet kaiken kasaan ilman vuosien hössöttämistä ja bridezillaksi ryhtymistä. Kiitos tästä kuuluu myös kaasoille ja bestmaneille. Emme halua juhlistakaan mitään kovin ihmeellisiä tai välttämättä edes kovin perinteisiä, vaan enemmän että ne ovat meidän näköiset. Huomenna sitten nähdään miten se onnistui ja että sotkiko sade kovasti suunnitelmiamme.

Kun häähumusta toivutaan pääsemme toivottavasti myös palaamaan kysymyspostaukseen lähettäminne kysymyksiin! Ja toki palailen hääjuhliinkin sitten vähän paremmin!


4 Responses to “HEI ME MENNÄÄN NAIMISIIN”

 1. Noora sanoo:

  Paljon onnea hääparille!
  Aivan uskomattoman kaunis sormus, oletteko teettäneet sen jossain?

 2. Mette sanoo:

  Ää hääjuhlakateus x 1000 ! Ihanan näköiset juhlat instastoorin perusteella, huh. Ja häälook täydellinen ! Onnea onnea onnea.

 3. Jenni sanoo:

  Oi onnea, ihana postaus! Osaatko sanoa mikä biisi soi sun instastoryssa, sanat menivät jotenkin näin ”taas aamu valkenee / oisitpa / mun ainiaan”? 🙂

 4. Nippe sanoo:

  Love & peace forever

Kommentoi