SILEÄT HIUKSET PURKISTA
(ARVONTA!)

14/11/2016

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with 4 preset

Tässä elämän varrella on tullut moneen kertaan huomattua, että etenkin hiusten kohdalla moni tahtoisi juuri toisenlaiset hiukset mitä heillä on. Minulla itselläni on hyvin taipuisat ja kihartuvat, pöyheät ja paksuhkot hiukset. Ja tiedättekö, koko elämäni olen kuitenkin haaveillut sileistä ja suorista, päätä myöten menevästä tukasta. Siloittavat hiustuotteet ovatkin tulleet vuosien varrella tutuiksi ja nyt pääsin myös ekaa kertaa yhteistyössä OGX:n kanssa testaamaan heidän tuotteitaan.

Minulla on nyt melkein kuukauden ollut käytössä OGX Kukui Oil shampoo sekä hoitoaine. Niiden sisältämät öljyt tekevät hiuksesta sileämmän, sillä ne lukitsevat kosteuden hiuksen sisälle ja estävät niiden kähertymisen. Oma hiuslaatuni on hyvin pörröinen, jolloin se näyttää helposti kuivalta ja huonokuntoiselta. Kukui Oil tuotteet sopivat hyvin myös kuille hiuksille ja niissä on aivan huumaavan ihanan trooppinen tuoksu. 

Kuten tuosta ekasta kuvasta näette, hiukseni ovat luonnontilassa laineikkaat ja pörröiset. Yleensä muotoilen ne raudalla suoriksi.  Kosteisiin hiuksiin laitan öljyä ja annan niiden kuivua itsestään jos vain on aikaa. Sen jälkeen laitan niihin vielä suojaa kuumakäsittelyä vastaan sekä vähän lisää öljyä ja suoristan ne osio kerrallaan. Sain testiin myös OGX Kukui Oil kuivaöljyä, josta olen tykännyt paljon. Se myös kosteuttaa hiuksia sekä lisää niiden kiiltoa. Samoin se tuoksuu tosi hyvältä.

Hiuksien hoidossa tärkeintähän on valita omalle hiustyypilleen sopivimmat tuotteet. Kun hiuspohja on kunnossa, myös hiukset voivat hyvin ja näyttävät upeilta aamusta iltaan. OGX:tä löytyy sarjoja kaikille eri hiustyypeille. Itse tosiaan valitsin testiin tämän kosteuttavan ja siloittavan sarjan, mutta sarjasta löytyy tuotteita muun muassa myös luonnonkiharille, uv-säteilyä vastaan, heikoille hiuksille sekä katkeileville hiuksille. Valikoimat voivat vähän vaihdella ostopaikasta riippuen, mutta esimerkiksi tuolta Sokoksen nettikaupasta sekä Stockmannilta niitä löytyy laaja valikoima.

ARVONTA! Olisiko teillä kiinnostusta testata jotakin OGX tuotesarjaa? Kerro alas kommentteihin mitkä kaksi tuotesarjaa kiinnostaisivat, niin voit voittaa niistä molemmista shampoot sekä hoitoaineet. Arvon voittajan 20.11. Arvonnan tarkat säännöt täällä.

Indiedays & Blogirinki yhteistyö OGX

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

110 Responses to “SILEÄT HIUKSET PURKISTA
(ARVONTA!)”

 1. Lenna sanoo:

  Vitsit nää tulis niin tarpeeseen! Luonnokiharille tarkoitettu sekä kosteuttava ja silottava sarja kiinostais todella paljon!

 2. mea sanoo:

  Mulla on hiusten kanssa tappelu mennyt siihen, että melkein pyllyyn asti olevat hiukset lyhenevät tällä viikolla polkaksi. Ovat niin kuivat ja helposti takkuuntuvat, että näin talvelle en näe muutakaan vaihtoehtoa hermojeni pelastamiseksi. Jospa Argan Oil of Marocco- ja Kukui Oil- tuotesarjat auttaisivat pitämään lyhyet hiukset kuosissa.

  Ihanaa talvea Minttu!

 3. Johannan sanoo:

  Macadamia ja Keratin tuotesarjat kiinnostaisivat kovasti. Omat hiukset ovat blondaamisen myötä haurastuneet ja kuivuneet kovasti. Josko näistä tuotteista olisi apua! 🙂

 4. Teija sanoo:

  Keratin oil tuotteet kiinnostaisivat!

 5. MinnaN sanoo:

  Kukui Oil-sarja olisi hyvä tyttarelleni ja itse kokeilisin mielelläni keratin-oil sarjaa !!!

 6. Pietaaaa sanoo:

  Haluaisin kokeilla Coconut milk&kukui oilia!

 7. Jannina sanoo:

  Kukui ja macadamia-tuotteet kiinnostaisi kovasti.

 8. Xeveliina sanoo:

  Coconut Milk ja Keratin Oil

 9. Emmi sanoo:

  Haluaisin kokeilla Coconut milkiä ja kukui oilia 🙂 Tuota macadamia oilia oonkin joskus kokeillut ja siitä tykkäsin kovasti!

 10. Sonja sanoo:

  Coconut milk olisi varmaan näille kärsineille kutreille paras! 😀

 11. mari v sanoo:

  Coconut Milk ja keratin oil sopisivat parhaiten.

 12. Suski sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla Cocnut milk- ja Macadamia-sarjoja 🙂

 13. Nuo Kukui oil ja Keratin oil -sarjat kiinnostavat kovasti 🙂

 14. huldamaria sanoo:

  Macadamia ja argan oil kiinnostavat!

 15. Maya sanoo:

  Ihana arvonta, omat hiukset ovat kuivimmillaan juuri tähän vuodenaikaan! Haluaisin ehdottomasti kokeilla cocobut milk sarjaa sekä kukui oil sarjaa 🙂

 16. Piia sanoo:

  Esikoisellani on kiharat ja erittäin karhea hiuslaatu. Ainoa hyväksi havaittu on ollut Lush tuotteet, mutta kuku-oil olisi ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

 17. elli sanoo:

  Coconut milk ja macadamia kuulostavat omiin hiuksiini kaikista sopivimmilta! Mukana arvonnassa siis:)

 18. Maiju sanoo:

  Macadamia oilia ja kukui oilia kiinnostaisi kokeilla. Talvella hiukset kaipaavat tosissaan hoitavampia tuotteita, mielellään kokeilisin.

 19. Nitta sanoo:

  Hiukseni ovat oikeasti iso takkuinen pörrö. Ihan järkyttävän ärsyttävät. Pakko pitää kiinni kun muuten ne ovat normaaliakin vähemmän hallittavissa. Mä tarvitsen apua! Mä tarvitsen tän voiton!

 20. minttu47 sanoo:

  Kukui Oil ja Macadamia Oil kiinnostavat eniten. Sopisivat varmasti hiuksiini hyvin.

 21. minni sanoo:

  Kukui Oil-sarja ja keratin kiinnostaa!

 22. MARJA-LIISA sanoo:

  Itsellänikin kihartuvat ja paksut hiukset, on ollut turha yrittää esimerkiksi kasvattaa näitä, koska se paksu pehko sitten… No ei sitä välivaihetta vaan kestä. OGX Kukui Oil- ja Keratin shampoo kiinnostavat

 23. Briksu sanoo:

  Macadamia Oil ja Keratin Oil.

 24. Hiisukas sanoo:

  Kyllä kiinnostaisi! Hiuksilleni tekisi varmasti hyvää Argan Oil of Morocco sekä Kukui Oil.

 25. Maria sanoo:

  Hei,

  Minun kurittomille kutreilleni sopisivat hyvin kosteuttavat ja silottavat tuotteet. Tämä tuotemerkki on minulle aivan uusi tuttavuus. Toivon, että tuotteet sopivat myös värjätyille hiuksille.
  Kiitos kauniista, elämänmakuisesta blogista! Ystävällisesti toivon, että kiinnittäisit hieman enemmän huomiota blogisi oikeinkirjoitukseen. Mukavaa talvea!
  -Maria

 26. Kati sanoo:

  Macadamia oil ja Kukui oil kiinnostaisivat kovasti 🙂

 27. Riri sanoo:

  Kukui oil ja argan oil of morocco – tuotesarjat kiinnostavat eniten! Mulla on älyttömän luonnonkiharat hiukset ja vaikka mitä on kokeiltu niin silti hiukset näyttävät aivan kuivilta 🙁 ois kiva löytää uusia tuotteita, josko nää hiukset saisi joskus asettumaan niin, että niitä kehtaisi edes joskus pitää auki!

 28. Jenna O sanoo:

  Argan oil of Morocco ja Macadamia oil kiinnostavat minua kovasti!

 29. Johanna sanoo:

  Macadamia oil kiinnostaa.

 30. Tarjaaa sanoo:

  Coconut milk ja kukui oil olisi uusi rakkaus! Minulla on luonnokiharat ja herkät hiukset, joten on ollut aina vaikeata löytää täydellisiä hiustuotteita. Ja sitten kun luulee että löytyy niin rahat on mennyt vaan hukkaan. Kokeilisin ilomielelläni uusia ja ihanilta kuulostavia tuotteita!!

 31. Yonna sanoo:

  Mun kärsineet talvi hiukset tarvis jonku sorttisen boostin ja tässähän olis just hyvä! Coconut mil ja keratiini öljy tekis valtavan hyvää mun puskalle jonka en saa nyt millään kuntoon.

 32. Emilia sanoo:

  Mua kiinnostaisi testailla Coconut milk ja Macadamia -tuotteita! 🙂

 33. Iida sanoo:

  Kosteutusta tämäkin reuhka kaipaisi! Luulen, että Argan Oil of Marocco ja Kukui Oil toimisivat varmasti!

 34. Viivi sanoo:

  Luonnonkiharille sopiva shampoo ja hoitoaine olisivat täydelliset tähän pörröiseen ja kuivaan hiuksen!

 35. Alisa sanoo:

  Kiva arvonta, olisi mukava päästä näitä tuotteita testaamaan! Erityisesti Kukui Oil – sekä Argan Oil of Morocco -tuotesarjat kiinnostavat 🙂

 36. Riiti sanoo:

  Argan Oil of Morocco sekä Keratin Oil olisi omat valinnat. Hiukset menivät yhtä-äkkiä kamalaan kuntoon syksyn tultua. Katkeilevaa, kuivaa takkua, mihin mikään ei tunnu auttavan.

 37. Maisa sanoo:

  Oi, tämä sopisi minunkin luonnonkiharille hiuksille! Lisäksi kiinnostaisi Kookos-sarja.

 38. Inkku sanoo:

  Ehdottomasti tuo Coconut Milk, koska hiukseni ovat olleet nyt vähän heikossa kunnossa monien värjäyksien jälkeen. Yritän kasvattaa nyt omaa väriäni takaisin, mutta värjääminen on tehnyt jo tepposet. Varmasti vahvistaisi hiuksiani tuo sarja.

  • Inkku sanoo:

   Apua unohtui se toinen vielä mainita! 😀 Eli se Argan Oil of Morocco samaisesta syystä!

 39. Rombo sanoo:

  Coconut Milk ja Keratin Oil kuulostavat hyvältä!

 40. Outi sanoo:

  Argan oil Morocco ja keratin oil. Upealta näytät kaikissa kuvissa, varsinkin näissä lähikuvissa.

 41. Emssu sanoo:

  Täältä löytyy kans kiharapehko, enkä oikein siitä välitä! Argan Oil ja Kukui Oil olis mun hiuksille varmaan parhaimmat.

 42. anna s. sanoo:

  coconut milk ja keratin oil 🙂

 43. Veeru sanoo:

  Äitini hennon suomalaisen tukan ja isäni karhean afrokiharan yhdistelmänä sekä minulla että tytölläni on pörröisenkiharat ja kuivat, mutta hyvin hauraat ja helposti vaurioittuvat hiukset. Argan Oil of Marocco- ja Kukui Oil- tuotesarjat kuulostaa just meille tehdyiltä 🙂

 44. Katja sanoo:

  Coconut Milk ja Keratin Oil

 45. Rosar sanoo:

  Kukui ja coconat milk!

 46. Pia sanoo:

  Argan Oil of Morocco sekä Keratin Oil! Kiitti!

 47. Hilppa sanoo:

  Itselläkin luonnonkihara tukka, joka on lisäksi kuiva ja aika huonokuntoinen… Haluaisin koittaa noita Kukui ja Argan Oil -sarjoja^^

 48. Hanne sanoo:

  Kukui ja coconut milk, molemmat vaikuttaa kiinnostavilta 🙂

 49. Macadamia oil ja Argan Oil of Morocco kiinnostavat eniten!

 50. -Hannis-- sanoo:

  Keratin Oil ja Kukui Oil sopis tälläisen kuivankorppuisen luonnonkiharan hoitoon!

 51. Katri sanoo:

  Eniten kiinnostelis kookossarja, koska voiko olla parempaa tuoksuu (ei).
  Toisena sitten Argan Oil of Morocco, koska hemaisevan seksikäs pörröpää ei tässä luonnonkiharassa paksussa tukassa vaan oo todellisuutta.

 52. iida sanoo:

  kukui oil ja coconut milk kiinnostaisi erityisesti. 🙂

 53. Kaura sanoo:

  Kukui Oil kiinnostaisi, sopisi pitkiin hiuksiini sileyttä tuomaan. Näin kylmillä keleillä tekisi tosi hyvää hiuksiin.

 54. Milla sanoo:

  Kului Oil ja Keratin kiinnostaisivat – kohta koittaa taas aika, kun kampausta ei voi korvata pipolla…

 55. Andis sanoo:

  Argan ja kukui sopis näille ongelmahiuksille 😉

 56. Aikku10 sanoo:

  Coconut milk ja macadamia kuulostavat omiin hiuksiini oikein sopivilta.

 57. Peppi sanoo:

  Kukui ja coconut milk, loppuisi ikuinen pörröys tukasta.

 58. Henna28 sanoo:

  Coconut milk ja Macadamia, näitä olen jo käyttänyt ja hyväksi todennut itselleni.

 59. Vinksu sanoo:

  Argan Oil ja Kukui Oil kiinnostaisivat. 🙂

 60. KirsiH sanoo:

  Argan Oil ja Kukui Oil sopisivat varmasti kuiville hiuksilleni!

 61. hilkka sanoo:

  Argan Oil ja Kukui Oil 🙂

 62. Matilde sanoo:

  Macadamia Oil ja Argan Oil of Morocco.

 63. Annika sanoo:

  Coconut milk & argan oil kiinnostavat

 64. tiiu sanoo:

  Argan oil of morocco ja Coconut Milk

 65. Eeva sanoo:

  Kukui oil ja macadamia kiinnostaisivat.

 66. Heli Heinonen sanoo:

  Coconut milk ja Kukui Oil-sarjat kiinnostaisi testata kovinkin.

 67. letti sanoo:

  mulla on samanlainen hiuslaatu ku sulla, eli kukui oil -olis mielenkiintoinen testattava. toine argan oil of marokko

 68. MUMMO sanoo:

  joo …kyllä ne teksi mummonkin hiuksille hyvää ja kun 😉 harmaatikin pukaa ei tosin haitaa ompas omasta takaa raitoja hiuksissa ,,,:)tv mummo

 69. sikkuralla sanoo:

  Kukui Oil ja Keratin kiinnostavat.

 70. M sanoo:

  Kukui Oil ja argan oil of morocco vaikuttaisivat eniten omaan päähän sopivilta!

 71. noora sanoo:

  Kukui oil ja coconut milk kiinnostavat 🙂

 72. Elise H. sanoo:

  Keratin Oil ja Argan Oil of Morocco -tuotteet kiinnostaisivat kovasti 🙂

 73. liinail sanoo:

  Argan oil of morocco ja coconut milk 🙂

 74. mayastiina sanoo:

  Varmaankin parhaat mun risukasa takkupehko leijonanharjalle olisi juuri tuo Kukui Oil -sarja. Lisäksi tykkään ihan älyttömästi kaikista Moroccan oil jutuista eli ehkä toisena sarjana rinnalle kelpaisi tuo Argan Oil of Morocco -sarja.

 75. Jjulia sanoo:

  Coconut Milk ja Argan Oil of Morocco 🙂

 76. jonnainen sanoo:

  Blondatulle kuivahkolle pehkolleni sopiisi varmaan hyvin tuo sinunkin kokeilemasi Kukui Oil-sarja:)

 77. Kati sanoo:

  Vaikuttaa mielenkiintoisilta tuotteilta! Eniten kiinnostaisivat Argan Oil of Morocco- ja Macadamia Oil -sarjat. Kuivahkon ja helposti takkuuntuvan pehkon kanssa taistelen siis päivittäin.

 78. Joliel sanoo:

  Kukui Oil- ja Macadamia Oil-sarjat kiinnostaisivat eniten 🙂

 79. Jm sanoo:

  Kerran testailin testeriminipullollisen Biotin&Collagen shampoota ja se nousi ehdottomaksi suosikiksi! Biotin&Collagenin lisäksi Coconut milk kiinnostaa.

 80. Annemari sanoo:

  Minua kiinnostaisi kuivahiuksisena Macadamia Oil sekä Argan Oil of Morocco.

 81. Anne sanoo:

  Kukui Oil sekä Macadamia Oil kiinnostaa 🙂

 82. Pai sanoo:

  Kukui Oil ja Macadamia Oil -sarjat kiinnostavat. Itselläni on saman tyyppiset hiukset kuin sinulla, ja olisi ihana saada ne ojennukseen.

 83. Rosma sanoo:

  Mulla on hiukset päässy kyl niin huonoon kuntoon, ettei mitään rajaa! Luulen että eniten hyötyä noista todellakin olis mulle Argan oil of moroccosta ja keratin oilista!

 84. Noora sanoo:

  No tarttis kyllä kokeilla joitakin uusia hiusaineita kun tuntuu, että oma pörrö on koko ajan takussa ja sotkussa. Pipokausi ei yhtään tee hyvää pään ulkonäölle.

  Kukui Oil ja Keratin Oil kiinnostais mua eniten.

 85. Anna-Riikka sanoo:

  Argan oil of Morocco ja Macadamia oil -sarjat tulisivat tarpeeseen!

 86. maidelin sanoo:

  Katkeileville hiuksille haluaisin jotain..

 87. Terhi J. sanoo:

  Macadamia oil ja keratin oil shampoita ja hoitoaineita olus kiva kokeilla

 88. ansu88 sanoo:

  macadamia oil ja arcan oil of morocco

 89. Vilja sanoo:

  Argan oil of Marocco ja Coconut Milk kuulostivat itselleni sopivimmilta!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   ONNEA ONNEA ONNEA! Voitto osui tällä kertaa kohdallesi! 🙂

 90. Jasmine sanoo:

  macadamia oil ja arcan oil of morocco kiinnostaisivat eniten! 🙂

 91. sarita sanoo:

  Coconut milk ja Argan oil of morocco

 92. jeni sanoo:

  Oi, kaikki hyviä, mutta jos pakko valita niin noi Keratin Oil ja Argan Oil olis varmasti eniten mun kuivan tukan jutut!

 93. piitu sanoo:

  Coconut milk ja Argan oil of morocco kiinnostavt eniten.

 94. Miukkis sanoo:

  Haluaisin kokeilla OGX Macadamia Oil ja Argan Oil of Morocco tuotteita.

 95. Miiu sanoo:

  Argan oil(koska olen kyseisen öljyn fani) ja kukui (voiko suloisempaa nimeä olla) Varmaan tekis hiuksillekin hyvää

 96. heidil sanoo:

  Argan oil ja Macadamia oil

 97. Sannav sanoo:

  Macadamia oil ja argan oil kiinnostavat eniten.

 98. RiikkaS sanoo:

  Toivottavasti vielä kerkeän arvontaan mukaan! 🙂 Keratin ja Coconut -sarjat kiinnostavat!

 99. Marjuska sanoo:

  Keratin Oil ja Argan Oil of Morocco tekisivät varmasti hyvää hiuksilleni.

 100. Sini sanoo:

  Coconut milk & kukui oil

 101. Meri sanoo:

  Coconut milk ja Argan oil

 102. Lena sanoo:

  Keratin & macadamia

 103. SAMP sanoo:

  Kukui & Coconut milk

 104. Henna sanoo:

  Rakastan kookosta, joten Coconut Oil & Kukui-sarjoja testaisin mielelläni 🙂

 105. Päivi sanoo:

  Keratin & argan oil

 106. Helinä sanoo:

  Keratin & macadamia kiinnostaa kovasti talvi-sähköistä pörröäni! 😉

 107. Matilda sanoo:

  Argan oil of marocco ja macadamia

 108. Anna sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla Biotin & Collagen -sarjaa sekä Argan Oil of Morocco -sarjaa! 🙂

Kommentoi