YOGA JA POKEMòN

7/08/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Viikko sitten kerroinkin, että meillä on kotona ihan uusi leffateatteri. Nimittäin Indedaysin ja Lenovon yhteistyön merkeissä samamme Lenovo YOGA tab 3 Pro – tabletti. Yksi sen hieno ominaisuus on siis projektori, jolla voi heijastaa kuvia ja videoita elokuvateatterin tavoin seinään.

Tässä pienen testailun aikana olemme huomanneet, että leffaominaisuuden lisäksi tabletti on kaikin puolin oikein oiva kapistus lapsiperheeseen. Yksi parhaista ominaisuuksista on ehdottomasti pitkään kestävä akku. Mikään ei ole niin ärsyttävää teksnisten laitteiden kanssa, kun akku, joka tuntuu loppuvan aina kriittisimmällä hetkellä. Lenovo YOGAn akku kestää noin 18 tuntia ja se on itseasiassa niin tehokas, että tabletin mukana tulevalla virtapankilla voi ladata esimerkiksi puhelimen.

Meilläkin otettiin eilen heti aamusta tabletti käyttöön. Pojat katselivat ohjelmia sängyssä, herättyään vähän liian aikaisin. Päivällä parturissa tabletista oli suuri apu, kun kampaajan tuolissa ei olisi millään malttanut istua aloillaan. Kaapon monta viikkoa kestänyt kysely palkittiin myös vihdoin. Hän sai nimittäin luvan tehdä itselleen ihan oman Pokemòn Go tilin. Pyörimme ympäri Punavuorta uusieja moneja metsästäen.

Tablettia uskaaltaa melko huoletta käyttää valvotusti myös ulkona, se on kestävä muutenkin kuin materiaalien laadun osalta – siinä on myös roiskesuojaus. Tämä on tosi kätevä myös vaikkapa keittiössä, jos tabletilta haluaa katsoa reseptejä tai ohjevideoita kokatessa. 

Tablettia voi käyttää myös monessa eri asennossa. Akun sylinteri ja jalusta on sijoitettu innovatiivisesti laitteen sivuun, mikä siirtää laitteen painopistettä ja mahdollistaa useita tapoja käyttää sitä: kädessä pitämällä, kallistamalla, jalustalla ja ripustamalla. Ja tosiaan projektorin voi osoittaa mihin suuntaan tahansa, kuten aiemmin kerroin.

Joku tätä suunnitteli jo perheelleen joululahjaksi. Voin todella lämpimästi suositella. En usko, että olisin ilman tätä yhteistyötä testannut anroid-käyttöjärjestelmän laitetta. Olen oikeasti tosi tosi positiivisesti yllätynyt tästä. Laitetta ja itselleni ihan tuntematonta käyttöjärjestelmää on ollut helppo ja mukava käyttää. Lapset nyt toki oppivat sen käytön heti, mutta minkäkin hyvin nopeasti.

Kuinkas moni muu teistä pelaa Pokemònia? Itsehän aloitin jo heinäkuussa ja nyt tosiaan Kaapo sai vihdoin omat tunnarit. Minkä ikäisten lasten olette antaneet pelata?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “YOGA JA POKEMòN”

 1. Riina sanoo:

  Meillä eivät vähän alle kymmenvuotiaat lapset ole osoittaneet mitään kiinnostusta Pokemon Go:ta kohtaan. Itselleni en ole peliä ladannut, koska olen niin helposti pelaamiseen ja keräämiseen addiktoituva tyyppi 🙂

  Minkä hintainen muuten on tuo esittelemäsi laite? Vaikuttaa hyvältä peliltä. Milloin niitä kirjeitä joulupukille voi alkaa kirjoitella….? 🙂 Saakohan tuohon muuten miten ulkoisen näppiksen ja minkä hintainen on….?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo se on aika koukuttava etenkin aikuisten kesken, huomattu on 😀 Mutta tosi hauska peli kyllä! 🙂
   Tuo tabletti maksaa noin 499e ja ehdottomasti voi alkaa jo joulupukille kirjoittelemaan 😀 ! Tietääkseni erillistä näppistä ei ole vielä saatavilla, mutta voin varmistaa asian 🙂

Kommentoi