DRINK DINE HANG OUT

5/05/2016

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Pari kertaa Pastorissa syömässä ollessani huomioni on kiinnittynyt paikan simppeliin mainosjulisteeseen. Julisteessa lukee isolla Drink Dine Hang Out ja tekstin alapuolella on hauskasti piirretty kaksikko kippistämässä.

Linda Linkon graafikoita ja printtejä olen taas ihaillut myös muutaman vuoden ajan etenkin Kaiku Klubin julisteissa sekä VIMMAn vaatteissa. Kerran lähdin sitten etsimään netistä, joskos Lindalla olisi myynnissä meidän kotiin sopivia julisteita. Näin ollen eksyin Lindan portfolioon ja mitäs siellä näinkään, samaisen Pastorin julisteen! Ei siis mikään ihme, että se oli alusta saakka ollut minusta niin hieno. Vaikka ehkä sitä ihan, ainakaan itselleni, tunnetuinta Linda Linkon tyyliä ei olekkaan.

Vaadittiin yksi koiranpentuilmeellä kirjoitettu sähköposti Pastorin ravintolapäällikkölle ja siellä se juliste nyt koristaa myös meidän keittiötämme. Slogan Drink Dine Hang out sopii täydellisesti myös sinne.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

Kommentoi