MUN TYYLI

4/04/2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvankaappaus 2015-5-21 kello 15.54.59OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAimagemami go go koti 1OLYMPUS DIGITAL CAMERAimagesuomenlinna14OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAimageOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAiittala francktastic 4OLYMPUS DIGITAL CAMERAMinttu MAMI GO GO 4OLYMPUS DIGITAL CAMERAsyksy 8OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAinfulenssa 8bobles 10Ideoita makuuhuone 7

Tyylejä, mieltymyksiä ja inspiraation lähteitä on varmaan yhtä paljon kun meitä ihmisiäkin. Tyylikkyys on kuitenkin asia, mistä ei voi olla ihan kovin montaa eri mieltä. Tyylikkyys tulee sisältä päin. Se on siis paljon enemmän kun vain tapa pukeutua tai sisustaa. Tyylikkyys tulee tavasta olla ja tehdä. Oli kyseessä sitten tapa punata huulet, syödä leipää tai kadulla kävely, se pitää kaikki tehdä sillä ihan omalla tavallaan. Tyylikkyys ja persoonallisuus kävelevät mielestäni käsi kädessä. Pitää olla täysin oma itsensä, jotta voi olla tyylikäs. Tyylikkyyden voi huomata pienistä arkisista asioista. Sekä sitten vähän suuremmista jutuista, kuten kanssaihmisen kohtelusta.  Ja jotkut vaan hehkuvat tyylikkyyttä vaikka perunasäkki päällä. Tärkein on kuitenkin olla ihan oma itsevarma itsensä.

Tänä aamuna sain suuren kunnian, sillä blogini on asetettu ehdolle Inspiration Blog Awardrseissa vuoden tyylikkäimmäksi blogiksi. Indiedaysin ja Blogirinki Median järjestämässä Inspiration Blog Awards -gaalassa palkitaan inspiroivia blogeja viidestä eri kategoriasta. Vuoden tyylikkäimmän blogin kriteerit ovat että blogi on niin ulkoasultaan kuin sisällöltään laadukas. Kuvat voisivat olla suoraan aikakausilehden sivuilta, ja aiheet ovat hyvällä maulla valittuja. Voittajan kymmenen ehdokkaan joukosta äänestätte te

On aivan mahtavaa päästä mukaan ehdolle. Jo pelkästään se on kunnianosoitus tästä mitä teen. Rakastan valokuvausta ja kirjoittamista, joten on aina ihana kuulla, että myös te muut nautitte ja inspiroidutte näistä jutuistani. Teen tätä blogia sydämellä ja rehellisesti omana itsenäni, joten ehdolla oleminen vuoden tyylikkäimmäksi on ihan huikea juttu. Suuri kiitos kuuluu tästä teille. Teen tätä blogia mielessä se, että te ansaitsette tasokasta ja kivaa sisältöä ja olen iloinen että voin sitä teille tarjota. Kiitos.

Vuoden tyylikkäimmän blogin, Vuoden viihdyttävimmän blogin, Vuoden blogiteon, Vuoden somevaikuttajan sekä Nordic Blogger of the Year äänestys on tänään alkanut ja aikaa äänestää on ensi viikon loppuun. Äänestyssivukin on tänä vuonna todella käyttäjäystävällinen ja helppo, joten kiitos kaunis jo etukäteen jos jaksaisitte käydä klikkaamassa äänenne suosikeillenne

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

17 Responses to “MUN TYYLI”

 1. Tanja sanoo:

  Aivan ihania kuvia! Ja todella kaunis blogi! Ihan oikea ehdokas taistoon 🙂

 2. Juttayy sanoo:

  Minäpä äänestin sua jo päivällä, lällällää!

 3. Isla sanoo:

  Aivan käsittömän kauniita kuvia!

  Mahtavaa päivää!

  -Isla

  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

  • HH sanoo:

   Hei! Upea koti ja ihania kuvia! 🙂 Miten saat pidettyä teidän valkoisen lattian siistinä? Maalasin meidän tumman tammiparketin vuosi sitten valkoiseksi ja lattia on aivan hirveän näköinen! Kadun joka päivä, että menin maalaamaan lattian. Lattia on täynnä viiruja ja muita jälkiä mitkä ei lähde luutuamalla. Välillä käytän universal stone puhdistusainetta mutta ei sitä jaksa kovin usein hinkata lattiaan. Ja se vie myös maalia lattiasta. Meidän lattia on maalattu betolux akvalla. Oli aivan hirveä urakka enkä suosittele kenellekään! Ihanan valoisaahan täällä nyt on mutta kaikki roskat ja tahrat näkyvät lattiassa. Eli joka päivä pitäisi imuroida jos haluaisi että lattiat ei näytä likaisilta. Onko teidän lattia itsemaalattu? Tulipas pitkä purkaus lattiasta! 😀

   • Minttu MAMI GO GO sanoo:

    Moi! Kiitos paljon! Itse en ole oikeastaan katunut lattian maalaamista, vaikka se vaatiikin vähän enemmän. Maalasin myös tuolla betolux akvalla. Nyt reilun vuoden asumisen jälkeen, kun lattiassa näkyy elämisen jälkiä, on sitä helpompi pitääkin puhtaana. Nyt kun vaikkapa lankkujen välit ovat näkyvissä, eikä lattia ole vain yhtä isoa valkoisena hohtavaa tilaa, ei myöskään pienet muruset yms pistä silmään niin herkästi. Nyt kun meillä on myös joka huoneessa matot, ei roskat ja pöly pyöri samalla tavalla lattoilla. Ei tarvitse edes imuroida enää joka päivä! 🙂

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

     Jollain uneversal stonella tai ihmesieni-hinkkauksesta kyllä haaveilen minäkin 😀 !

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos Isla! 🙂

 4. Maria sanoo:

  Oot niin kaunis!! 🙂

 5. Ellu sanoo:

  Niin inspiroivia, kauniita ja valoisia kuvia! 🙂 Onnea ehdokkuudesta!

 6. Janika sanoo:

  Vau mitä kuvia! 🙂 Superi kiva tuo ”työpöytä nurkkaus/ hyllykkö” 🙂

 7. nunnuliina sanoo:

  Ääni putosi kyllä täältä. Aivan kertakaikkisen upeat kuvat. Ja koti. <3

 8. Marika sanoo:

  Ihania kuvia ja ihana pelkistetty koti! Vierailen ensimmäistä kertaa blogissasi. Taidan jäädä seurailemaan. ☺

Kommentoi