IHANA VALO

16/03/2016

ihana valo 2ihana valo 1ihana valo 3ihana valo 5ihana valo 6Ihana valo 7OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkaako teillä muillakin soimaan heti Samuli Edelman päässä tuon otsikon lukemisen jälkeen? Sori, mutta en olisi voinut asiaa muuten ilmaista. On vaan niin ihana valo!

En muista kuinka monta kuukautta sitten olen viimeksi herännyt ennen herätyskellon soimista. Tästä kiitos yhä aiemmin nousevalle auringolle ja kymmenen senttiä liian lyhyelle makkarin pimennysverholle. Aamut ovat olleet minulle aina todella vaikeita, mutta kun saa herätä luonnollisesti pikkuhiljaa lisääntyvään valoon, on se paljon miellyttävämpää kun yhtäkkiä pirisemään alkavaan herätyskelloon.

Ja voi kuinka olenkaan kaivannut aamuauringon lisäksi valoisia iltapäiviä. Ei ole kauaa aikaa siitä kun kotimatkalla päiväkodista oli jo ihan säkkipimeää. Nyt vielä kuuden aikaan illalla keittiöön porottaa aurinko. Aika ihanaa piemän talven jälkeen viettää aikaa lasten kanssa työpäivän jälkeen niin että on vielä valoisaa.

Ihana valo. Sinä olet aurinko <3

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.


8 Responses to “IHANA VALO”

 1. Sonja sanoo:

  Haha, mulla on vielä pahempi korvamato tähän vuodenaikaan liittyen, Tommi Läntisen Kevät ja minä.. alkoi soida päässä aurinkoisena päivänä järvenjäällä kävellessä, ja nyt vaivaa arvatenkin koko kevään.. 😀

 2. Tiinakaisa sanoo:

  Kiitti vaan korvamadosta..

  Mutta joo, TÄMÄ VALO ON IHANAA!

 3. Patteri sanoo:

  Upea kuva nuorimmasta pojastasi tuo kolmas alhaalta!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi kiitos, just IHANA VALO sattui osumaan aamiaispöydässä 😀

 4. Tinsku sanoo:

  Moikka! Ihana sun blogi ja kiva postaus tämä. Kuvat on aina niin kivoja katella täällä, teidän lapset on super cooleja! Vähän offtopic, mutta vieläkö teille on sopivia Mini Rodinin camokuosin haalari tai takki? Hamuaisin jompaa kumpaa mun kaks ja puol vuotiaalle aivan hullun kiilto silmissä, hih! 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Kiitos tosi paljon!! 🙂 Ja voiii, haalari testamentattiin jo pari vuotta sitten kaverin vauvalle ja sinne viime keväänä päätyi, takki taas periytyi juuri Elvikselle ja on sopiva varmasti ainakin vuoden-pari vielä 🙂

Kommentoi