SO RELAXED

14/01/2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki pienten lasten vanhemmat tietävät, että oma aika ei ole millään tavalla itseensäselvyys. Siis että vessassa käyminen, ilman että joku roikkuu lahkeessa tai huhuilee oven takana, on jo ihan erityistä luksusta. Päätinkin jo aikoja sitten, että oli mikä oli, niin pyhitän päivässä itselleni edes sen suihkuhetken. Ja vaikka nyt kun lapset ovat jo isompia, on tapa edelleen käytössä. Niinkin arkisesta asiasta, kun suihkussa käymisestä, on muodostunut itselleni pieni arjen luksushetki. Välillä sitä tosin on käytävä myös kiireesti aamulla herättämässä itsensä suihkun alla, mutta yleensä ihan tarkoituksella otan sen aikani vaikkapa illalla, kun ei ole kiire.

Lähdinkin mielelläni mukaan Indiedaysin ja Palmoliven kampanjaan, jossa sain testiini erilaisia Aroma Sensations-suihkusaippuoita. Tuotesarjaan kuuluu kuusi herkullisen tuoksuista ja värikästä saippuaa, joilla jokaisella saa tietynlaisen fiiliksen.

Oman hemmotteluhetkeni kruunaa So Relaxed – Aromaattinen suihkusaippua, joka sisältää aitoa Ylang Ylangin öljyä, laventelia sekä kardemummaa. Sen anti stress vaikutus sopii täydellisesti juuri tähän tarkoitukseen. Tykkään siitä että suihkusaippua tuoksuu, mutta ei liikaa. Tässä on rentouttavavia tuoksuöljyjä juuri sopivasti. Suihkusaippualta odotan myös hyvän tuoksun lisäksi sitä, että iho tuntuu hyvältä suihkun jälkeen. Puhtaalta, muttei missään nimessä kuivalta tai kiristevältä.

Kaikilla blogin lukijoillakin on mahdollisuus testata Palmoliven suihkusaippuoita. 200 ensimmäiselle ilmoittuneelle lähetetään kotiin veloituksetta Feel Glamorous -suihkusaippuanäyte. Feel Glamorous on ihanan pinkki suihkusaippua, jota voi käyttää ihon hellävaraiseen kuorintaan päivittäin. Enää ei siis tarvitse muistaa erikseen ihon jokaviikkoista kuorintaa. Näytteen voi tilata siis TÄÄLTÄ.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “SO RELAXED”

  1. miina sanoo:

    Iiik mulle !

  2. MinnaN sanoo:

    Mulle kanssa !!!

Kommentoi