FESTARITYYLEJÄ

28/07/2015

h2o festival 25h2o festival 15h2o festival 60h2o festival 59h2o festival 58h2o festival 49h2o festival 44h2o festival 33h2o festival 24h2o festival 19h2o festival 13h2o festival 5imageh2o festival 45h2o festival 56hhhhhh3

Kuten alkukesästä Sideways festareilla, myös H2Ö vieraat olivat toinen toistaan tyylikäämpiä ja persoonallisesti pukeutuneita. Oli oikeasti tosi ihana vain istuskella ja katsella ohi käveleviä ihmisiä. Kun sanoin että kysessä oli hurjan kaunis festari visuaalieneen, niin sitä olivat myös vieraat. Tässä vain pieni pala niistä kivan näköisistä ihmisistä, jotka kohdalle viikonlopun aikana sattuivat.

Muistan hyvin festarit kymmenen vuoden takaa, maailman humalaisin porukka oli verhoutunut lähinnä sadetakkeihin ja niihin maailman kamalimpiin, jättimäisiin Don Huonot-festarihattuihin. Itse luotin tälläkin kertaa mustan voimaan, mutta nautin täysillä niistä kaikkein hullunkurisempien väri-ja kuosiyhdistelmien näkemisestä. Lisäksi minäkin olen vihdoin alkanut lämpeämään tuolle bohohenkiselle hippityylille, voitteko uskoa! Itselläni on ollut parin kuukauden aika myös hirveä halu värjätä hiukset, joko ihan shokkikeltaisiksi tai kirkkaan oransseiksi – eikä joka toisen festari-ihmisen upeiden ja kreisien hiuksien näkeminen ainakaan helpottanut sitä kuumetta.

Vaikka musta ihan suosikkiväri vaatteissa on, ja tulee varmaan olemaan, huomasin selkeästi inspiroutuneeni tästä viikonlopusta. Eilen metsäretkellä päällä olikin sitten vähän kreisimpi ja värikkäämpi asu, kuten instasta ehkä joku huomasi. Tai siis kreisi nykyiselle mustalle-minulle, kun oli väriä ja kukkakuosia. Ehkä sitä Flowhun vihdoin viitsisi sitten verhoutua johonkin muuhun kuin mustaan. Vaikka nuo perjantaina festareilla jalassa olleet mustat samettipökät kehuja saivatkin.

Mikä on muuten teidän KAMALIN festarivaate-muistonne? Itse en edelleenkään pääse varmaan ikinä yli niistä hatuista…

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

13 Responses to “FESTARITYYLEJÄ”

 1. Minttu sanoo:

  Ai että miten ihania kuvia!! Mahtava festarifiilis välittyy näistä – tyylien lisäksi. Tänä vuonna en nyt näköjään päässyt yksillekään festareille, mutta onneksi ensi lauantaina on edes Stockholm Pride -paraati ja siihen liittyvät hulinat. Pääsee tämäkin vähän fiilistelemään… 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos, ihana että tunnelma välittyy sinne saakka! 🙂 Ja vau, siellä varmasti on huikean hienoja tyylejä! Pitäkää kivaa! 🙂

 2. Merikuu sanoo:

  Onhan noita tullut nähtyä vaikka mitä! Olin ekaa kertaa festareilla 16 vuotiaana ja itseni kamalin asu oli 17 vuotiaana ruisrockissa kun päälläni oli alushousujen lisäksi vai puolihame! Ei siis paitaa ollenkaan, ei edes rintsikoita vaan mustat teipit nännejen peittona! Uskomattoman noloa mutta eipä sitä silloin ajatellut

 3. Moikka! Hei mistä toi sun ihku takki-asia on? Veri-veri lovely! 🙂

 4. HANNA sanoo:

  Vau mitä kuvia !! Pari vuotta ollut jo menossa H2Ö:hön mutta jospa ens kesänä sais oikeasti aikaiseksi 🙂

 5. Ihania festarityylejä kyllä! Meidän blogissa juttua samaisesta festaristä täällä, jos kiinnostaa http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Niin oli kyllä 🙂 Pitääkin heti mennä kurkkimaan teidän kuvat!

 6. iitu sanoo:

  Hauskan näköisiä ihmisiä! Jäi ihan vaivaamaan, että millainen mahtaa olla Don Huonot festarihattu?? Olenko tosiaan jo niin vanha (36v.), etten tiedä? Hah 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hahha, ei se iästä ainakaan ole. Se on sellainen iso silinterin ja jokerihatun yhdistelmä. En tiedä mikä se viralliseltaan nimeltä on, mutta tälläinen: http://i45.photobucket.com/albums/f84/koldie/f004.jpg 😀 😀 😀

   • iitu sanoo:

    No niin…kyllä mä tuon hatun tiesin, en vain tiennyt, että siitä hirvityksestä tuota nimitystä käytetään. Itseasiassa noiden kulta-aikoina vietin hyvinkin tiivistä perhe-elämää kolmen pienen pojan kanssa…että jäi festarit mun osalta juhlimatta.

Kommentoi