FESTARIMEKKO

24/07/2015

1asossqubadress51asossqubadress41asossqubadress21asossqubadress31asossqubadress6

Auto starttaa ihan kohta ja matkaa Turkuun H2Ö festareille. Olenkin tässä koko aamun tuskaillut, että mitä ihmettä sitä pakkaisi mukaan. Luvattu on niin sadetta kun aurinkoa ja lämpöäkin, eikä yhtään helpota että joku kiva festariasu pitäisi kehitellä siis kahdeksi päiväksi. Olen tosi fiilikseen mukaan pukeutuja, ja siksi on tosi vaikea aina lähteä jonnekkin reissuun, koska haluaisin ihan varmuuden vuoksi pakata mukaan puolet omaisuudestani. Nyt täytyy vielä mietti’ vaatteet sen mukaan että pieni sade ei haittaa, aurinkoisella säällä ei läkähdy ja eikä illan viiletessä sitten jäädy.

Onneksi sentään mennä autolla, joten kassiin viitsii heittää pari ylimääräistä varmuuden vuoksi-b-vaatetta. Yksi näistä vaatteista on yhdet festarit nähnyt Asoksen Squba mekko*. Hurahdin viime vuonna täysin noihin nostalgisiin squba-kankaisiin vaatteisiin. Juuri viimeksi tänään ostin alesta samaista kangasta olevan hupparin. Tulee vaan niin ylä-aste mieleen!

Tykkään tuosta Asoksen mekosta, sillä se on melko simppeli ja malliltaan aika klassinen. Materiaali tuo siihen kuitenkin särmää, ja etenkin tennareihin ja lippikseen yhdistettynä tulee mieleen kaikkea muuta kun ihan kiva sunnuntailounaalle sopiva mekko. Vai mitä tykkäätte? Mekko näytti olevan alessa normikoissa täällä* ja pikkukoissa se löytyy täältä*.

Mitäs muuta sinne festareille kannattaakaan pakata mukaan? Vessapaperia laukun pohjalle ainakin ja hmmm, no kai sillä jo aika pitkälle pärjää! 😀

*Sisältää mainoslinkin!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

7 Responses to “FESTARIMEKKO”

 1. Noora sanoo:

  Ei hitto oon niin kateellinen sun kropan mallista. Unfair.

 2. Kesäheinä sanoo:

  Minttu oot tosi magee mimmi! Toi musta mekko on just cool, lippis ja tennarit siihen yhdistettynä luovat rennon tyylikkään vaikutelman. Luen ilolla blogiasi, päivityksesi antavat sopivissa mittasuhteissa piristysruiskeen päivään ja ajattelemisen aihetta mietteisiin. Pidähän lippu korkealla ja oo jatkossakin oma ihana itses. Kaikkee hyvää sulle! <3

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi, voi että kiitos, ihana kommentti hei! Tuun lukemaan tän aina kun olo on kaikkea muuta kun cool 😀

 3. aino sanoo:

  Määki tuun hehkuttaan miten kaunis oot <3_<3 ja muutkin porukan naiset upeita ilmestyksiä ja varmannäköisiä. Vau!

 4. Sirpa sanoo:

  Oi, kaunis olet <3 Ja ihana mekko, sopii niin kovin hyvin sinulle 🙂 Nää kelit on kyllä vaatineet aika lailla vaatekaapilta ja varsinkin näin imetysvaiheessa joutuu kyl pähkäilemään enempi ja vähempi. Ettei tulis kuuma, ettei palentuis ja voiko imettää ja eikö voikkaan ja näkyykö tisut vai eikö näy ja laittasko villatakin ja alle bikinit varuilta ja ja ja.. 😀

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos! 🙂 Tämä kesä keleineen on ollut kyllä tosi ihmeellinen ja haastava pukeutumisen suhteen!

Kommentoi