LÄSKITAKKI

7/02/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulle tuli viime talvena blogiin kommentti joka meni suunnilleen näin ”kamala toi sun takki, tekee susta ihan hirveen läskin näköisen, ei kannattaisi käyttää tuollaisia epäimartelevia vaatteita”. Ja tiedättekö mitä, sillä hetkellä ihastuin jo valmiiksi tykkäämääni takkiin vielä vähän enemmän. Jonkinsortin pieni anarkisti minussa varmaan asuu, sillä sen kommentin jälkeen halusin käyttää takkia vaan entistä useammin.

Ei ole mitään väliä miltä jokin vaate näyttää, onko se juuri omalle vartalotyypille sopiva, jos se päällä tuntuu hyvältä ja itsevarmalta. Ihan naurettavaa että isompikokoisten ihmisen pitäisi aina kiinnittää huomiota siihen että vaatteiden leikkaukset imartelevat ja hoikistavat ja tuovat parhaat kohdat esiin tai vievät huomion niistä ”huonoista” muualle. Miksi? Ettei muiden tarvitsi katsella? Höpönpöppöä. Minä ainakin kuljen leuka pystyssä läskitakissani ja ihan kaikissa muissakin vaatteissa missä haluan.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

13 Responses to “LÄSKITAKKI”

 1. Riikka sanoo:

  Sä oot ihana ja kaunis ja ihan omaan arvoonsa saa jättää tollaiset kommentit!! Tod.näk. joku kaattelinen siellä vain!
  Mä tykkään nimen omaan kun pukeudut niinkuin haluat, etkä yritä mitään peitellä, jatkaa samaan malliin!

 2. mimmi sanoo:

  HyväHyvä!! Ihana asenne! Mä oon samaa mieltä, vaikka täytyy tunnustaa, että kyllä joskus jää joku vaate kaappiin, kun näytän siinä niin läskiltä….aina ei oo yhtä itsevarmaolo, ja silloin valitsee jonkun imartelevamman vaihtoehdon. Mutta usein puen sitä mistä tykkään, enkä sitä missä näyttäisin hoikimmalta.
  Vaikka tosiaan tulee välillä sellainen olo, kun on vaihtelevasti 5-10kg ylipainoa, niin pitäs muiden mielestä pukeutua niin ettei vaan mitään tursua mistään.
  Ja btw, ihailin tuota sun ”läskitakkia” jo silloin aikasemminkin, kun täällä blogissa sen näin. 🙂 Enkä silloin tosiaankaan ajatellu, että se ”lihottais” sua….ajattelin et makee takki, sopii sulle. Ja niin ajattelen edelleen! 🙂

 3. misu sanoo:

  toi on upee toi sun tukka! vitsit tekis mieli pätkäistä itekin tollanen ”pitkä” polkka mut en vaan raaski vaikka tiedän et tykkäisin.
  niin, ja takki on kans magee! 😉

 4. Jes, asenne ratkaisee 🙂

 5. Huudimutsi sanoo:

  mun mielipide muiden mielipiteistä ”don’t fuckin care!!”. Oot täydellinen kaikkine läskitakkeines ja muita vaan ketuttaa kun ei itse uskalla olla omia itsejään!

 6. Ida sanoo:

  Moi! Oon lukenut sun blogia muutaman kuukauden ja tykkäön sun aitoudesta ja siitä tietystä tyylistä joka tekee sut just suksi ja ainutlaatuiseksi. Kiitos ku bloggaat:) ittelläni on vähä ongelmia itsetunnon suhteen mut oon alkanu pitää sua mun esikuvana! Ihanaa kevään odotusta( mä ainakin odotan sitä jo)

 7. Sari sanoo:

  Asenne ratkaisee! Mä tykkään sun asenteesta!

 8. maikki sanoo:

  Olet upea ja rohkea nainen, arvostan ihan kympillä!

 9. verppuli sanoo:

  Sä oot niin upee!

 10. Riikka sanoo:

  Ihana meikki sulla <3

 11. Susie sanoo:

  Tykkään sun blogista just siksi että näytät meille muille muodokkaille naisille että ne muodot voi pukea muuhunkin kuin jätesäkkiin 😀 Musta sulla on oma, hyvä tyyli ja näytät upealta koska susta näkee että olet sinut itsesi kanssa. Minä taas täytin juuri 30v ja toisen muksun jälkeen itsetunto on välillä polkenut maassa.. Mulla on vielä matkaa tuohon asenteeseen mutta yritys kova 🙂

 12. Hilma Iida sanoo:

  Hei ripakinttu ^^ Mist tuo ihastuttava musta perus tupsupipo on?

Kommentoi