ARKINEN VIIKONLOPPU

23/11/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppuna tuli räpsittyä kuva sieltä, kuva täältä. Tuli mieleen, että ennen se bloggaaminen oli vain tällaista. Kuvailin arkisia kuvia ja jaoin ne blogiin. Nykyään sitä tulee ihan liian harvoin tartuttua kameraan ihan muuten vaan. Nykyään kuvaustilanteet tulee mietittyä etukäteen tai kuvattua jotain tiettyä, vaikkapa tavaraa. Tuntui tosi hyvältä pikästä aikaa tallentaa kameralle vaan meidän arkisia tunnelmia.

Vaikka eihän nyt mikään arki ollut, vaan viikonloppu. Mutta pitkästä aikaa meillä ei ollut mitään menoja, ihan tarkoituksella pysyttiin ihan kotikulmilla, vaikka keskustassa tapahtuikin vaikka mitä. Pari päivää oli sellaista mitä meidän arki oikeasti oli vielä vuosi sitten, kun olin vielä hoitovapaalla eikä aamulla tarvinnutkaan sännätä päiväkotiin ja duunijuttujen pariin. Ulkoiltiin, käytiin syömässä eväät talvipuutarhassa, tehtiin ruokaa, lueskeltiin, köllöteltiin, käytiin uimahallissa.. Ihanan virkistävää ja erilaista. Tästä on hyvä aloittaa taas se oikea arki.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “ARKINEN VIIKONLOPPU”

 1. Avatar Marja Koli sanoo:

  Ihanaa elämää!

 2. Avatar Uraäiti sanoo:

  Kauniita kuvia arjesta. Juuri tavallinen arki on blogeissa parasta! Oivaltavia kuvakulmia ja (kuten tiedät) nuo lähikuvat yksityiskohdista tuo hienoa rytmiä tilannekuviin. Kuvaatkos sinäkin Olympuksella, vai?

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos ja kiva kuulla! Välillä se ihan tavallisen arjen näyttäminen unohtuu, vaikka itsekkin tykkään juuri sellaisia postauksia lukea :-)
   Juu, käytössä minulla on kesästä saakka ollut Olympuksen OM-D e-m10, ja lähinnä vain tuo 45mm linssi. Tykkään tosi paljon!

 3. Aivan ihania, aitoja kuvia! Ja niin samaa mieltä edellisen kanssa: juuri näitä tykkään blogeista lukea – siis aitoa elämänmakuista menoa, kuvia ja ajatuksia, jotka monesti hukkuvat nimeomaan niiden tavaroiden ja mainostamisen alle.

 4. Nää onkin ihan parhaita.
  Sulla on hieno kyky tallentaa arkea kameralle!

  Tuo teidän jääkaapin ovi on kaikessa kaaosmaisuudessaan tosi symppis <3