MEIDÄN KOTI LEHDESSÄ

2/10/2014

Kodin Kuvalehti Hanne Manelius keittiönpöytä olohuoneessaKodin Kuvalehti Hanne Manelius lastenhuoneKodin Kuvalehti Hanne Manelius Minttu ja ElvisKodin Kuvalehti Hanne Manelius pohjapiirustusKodin Kuvalehti Hanne Manelius sänky olohuoneessa

Vuosi sitten oli jännä päivä, kun Kodin Kuvalehdestä haluttiin tulla tekemään juttu meidän kodista. Muutosta oli jo puolisen vuotta, mutta silti edelleen tavarat vielä hakivat paikkaansa ja tuntui että kaikki on vielä vähän keskeneräistä. Onneksi kuitenkin suostuin juttuun, sillä siitä tuli todella ihana. Syksyisten kuvien takia jutun julkaisua päätettiin siirtää seuaavan syksyyn. Hassua nyt katsella lehdestä että miltäs meillä vuosi sitten näyttikään. Koska nythän täällä on jo aikalailla erilaista.

Se ei kuitenkaan ole muuttunut että tilaa on edelleen rajallisesti ja pienehkössä asunnossa pitää säilytysratkaisuja ja huonekalujen sijoittelemista miettiä ehkä vähän tarkemmin. Kotiesittelyn ja pienen haastattelun lisäksi Kodin Kuvalehden jutusta löytyy myös muunmuassa muutamia vinkkejäni pienenen asunnon säilytysratkaisuihin.

Tästä inspiroituneena voisinkin tehdä blogiin vähän laajemman jutun siitä että miten me kolme mahdumme 50 neliön kaksioomme kaikkien rojujemme kanssa. Heti kun saan nuo olkkarin pöydällä odottelevat kirppistavarat eteenpäin… Sitä odotellessa, käykäähän lukemassa koko juttu lehdestä!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “MEIDÄN KOTI LEHDESSÄ”

 1. Maarit sanoo:

  Kiitos:-) Sain eilen tavata, aivan yllättäen, ko. söpöläiset ihan ”privaatisti”…. Aivan hurmaavia pikkumiehiä ja äitikin näytti vielä kauniimmalta kuin kuvissa, jos se nyt on edes ylipäätään mahdollista… Olette ihkuja! Tsemiä tulevaan syksyyn ja voikaa hyvin:-)

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Oli tosi kiva törmätä pikaisesti! Ihanaa syksyä! 🙂

 2. Ihanan lämminhenkiset kuvat teidän porukasta ja kodista.
  Ja mielenkiintoinen juttuidea tuo kolmen koti 50neliössä.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiva kuulla, on kyllä kun on tällainen juttu itsellä muistona 🙂 !

 3. Heli sanoo:

  Lehtijuttu oli ihana! Ja kotinne kaunis ja inspiroiva. Minusta olisi mielenkiintoista lukea, miten mahdutte pieniin neliöihin, meillä on paljon isompi koti, mutta epämääräistä kamaa siellä täällä ja haluaisin kotimme selkeämmäksi.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi ihana kuulla!
   Pitää ehdottomasti tehdä juttu piakkoin 🙂 !

Kommentoi