SYYSMEKKO JA UUSI LAUKKU

20/09/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siivosin tässä viikolla vaatekaapit. Kolme kassia kirpparille, kaksi uffille ja yksi roskiin. Mikä ihme siinä on että sitä kaapin perällä säilöökin kaikenmaailman lumppuja vuodesta toiseen? Teki tosi hyvää saada kaapit järjestykseen, oikeasti vain muutama laadukas ja pitkäikäinen vaate riittäisi. Mutta vaikken mitään trendien perässä juoksija olekkaan, niin aika usein sitä kuitenkin tulee hurahdettua ja ostettua jotain vaatekappaleita jotka eivät sitten puolen vuoden päästä enää olekkaan niin kivoja.

Niin saattaa käydä myös tälle uudelle flanellimekolle, jonka ostin palkinnoksi itselleni siitä että sain kaapit järjestettyä (ei mitään logiikkaa, tiedän!). Mutta kun se oli niin ihanan pehmoinen ja mukava. Kunnon lohtuvaate. Ja varmasti tuleva luottovaate, ainakin olen viimeiset kolme päivää käyttänyt nyt sitä. Ylisuuri flanellimekko sopii mielestäni ihanasti näihin syyssäihin jo värinsäkkin puolesta. Eihän se kovin imerteleva ole, mutta välillä vaan pitää pukeutua säkkiin.

Selkeä tarve minulla on myös pitkään ollut kunnon kokoiselle mustalle nahkalaukulle. Nyt löysin kassin joka menee noin ihanan arkenakin, mutta on sen verran tilava että sinne saa mahdettua tarvittaessa pienen viikonloppureissun verran tavaraa. Toisaalta heti laukun käyttöön ottaessani muistin miksi lähinnä käytän pikkulaukkuja joihin mahtuu vain tärkeimmät tavrat – eihän tuolta löydä mitään! Mutta niin asian kuullemma kuuluukin olla, ei naisten laukuista pidäkkään löytää ikkinä mitään. Okei, selvä!

mekko Monki, laukku Object, lippis Asos, kengät Nike

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “SYYSMEKKO JA UUSI LAUKKU”

 1. Oi kuinka ihana mekko!!! Juuri oikean värinen!

 2. Hanna sanoo:

  Ilmoitatko blogissasi, mihin laitat kirpparivaatteet myyntiin? Oon samaa kokoo ja sinulla on ihanaa tyyli, joten kiinnostaa nähdä, mitä heität pois.

 3. phocahispida sanoo:

  Söpö mekko!

  Toi on niin totta, että välillä vaan tekee mieli pukeutua säkkiin, vaikkei ne ehkä imartelevimpia vaatteita olekaan. Mulla säkkivaatteiksi lukeutuu pari neulemekkoa, joihin on ihana sujahtaa, kun talven pimein ja kylmin pätkä alkaa.

  Tosin viime aikoina olen hommannut myös pari siistimpää, mutta tosi rentoa puuvillatrikoomekkoa, joissa voisi lantustaa tennareissa näyttämättä ihan niin homssulta kuin neulemekoissa. Esim. tämä prismalöytö (?!) on aika kiva rento-siisti-kombo!

  http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/pyykkimuijan-paivan-markettilookki

 4. heidi sanoo:

  ihana mekko! Musta on ollut kätevää käyttää ison laukun sisällä jotain pussukkaa (joku meikkipussin kokoinen), jossa on ne kaikkein pienimmät ja/tai eniten tarvitut tavarat. Sen pussukan löytään yleensä käsiinsä aika hyvin.

 5. SUPER !

  Stylistin silmä lepää, kuten aina 😀 <3 😉

 6. m sanoo:

  oot kyllä laihtunu sikana!! näin sut T-painin keikalla ja näytit hyvältä 🙂 voisit ehkä tehä postauksen sun muutoksesta.

 7. Ansku sanoo:

  Just pastelli syksymekko. Ja hei, jos kyllästyt, voihan sen laittaa vaikka yöpuvuksi 🙂

  Kivaa sunnuntaita!

 8. Linda sanoo:

  Näytät hyvältä ja lippikset käy sulle! Makee outfitti kaikinpuolin.

Kommentoi