ANANASPEILI ETEISESSÄ

8/09/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kultainen ananaspeili vilahti aiemmin jo jossain kotikuvissa, mutta ansaitseehan tuo peili vielä paremman esittelyn. Peilin ostin Espanjan Zara Homesta. Oltiin Kaisun kanssa siellä pyörimässä, kun hän bongasi minulle peilin alekorista. Vaikka ei olla tunnettu kuin vuosi, tiesi hän että se oli ihan minun näköiseni.

Tykkään selkeästä ja yksinkertaisesta sisustuksesta. Mutta ehdottomasti joukossa pitää olla olla jotain persoonallista, hauskaa ja kreisiä. Ja juuri sellainen tämä peili on.

Meidän eteinen poikkeaa muusta sisustuksesta juurikin tuon hyvin kultaisen teeman ansiosta. Minulla ei ole kauheasti koruja, mutta ne muutamat on kiva pitää esillä. Muutenkin on hauska sisustaa mielummin näteillä käyttötavaroilla kun pelkillä koriste-esineillä.

Mitäs tykkäätte kreisista peilistäni ja minkälaisia ihanankamalia esineitä teidän kotoa löytyy?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “ANANASPEILI ETEISESSÄ”

 1. Miiu sanoo:

  Olet ihana <3

 2. Hanna sanoo:

  Aivan mainio peili! Juuri sopivasti särmää. Juuri kirjoittelin myös omaan blogiini kotiasioista ja siitä, että kodissa pitää olla itselle tärkeitä esineitä, ei vain kataloogista-repäistyjä-sävy-sävyyn-tyynyjä. Kiva blogi sulla muutenkin! Odotan viimeisilläni itse esikoistani ja on ollut hauskaa kurkistaa teidän lapsiarkeen.
  T. Hanna
  http://www.lehtikuningas.fi/blogi/hanna-paavilainen

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Se on tosiaan mainio! Tosi kiva kuulla että tykkäät blogista, toivottavasti jatkat lukemista ja parhaassa taoauksessa saat täältä vaikka jotain vinkkejä tulevaan perhe-elämään! Ihanaa loppuodotusta!

 3. Janika sanoo:

  Hei Minttu! Kiva blogi sinulla 🙂 Haluaisin kysellä, mistä olet löytänyt tuon kauniin läpinäkyvän korujen säilytyslokerikon?

Kommentoi