KAISULLA KYLÄSSÄ

30/08/2014

kaisu hylly ikea stringkaisu pojat värikäs kehyskaisu aapo skeittikaisu kaledoskopekaisu kartell marimekkokaisu keittiö haykaisu kirjahyllykaisu lastenhuonekaisu oili kissa exotickaisu pastelli aapokaisu pinkki kippokaisu pojan huone turkoosi työpöytäkaisu string pocketkaisu taulu milk

Tässä ihanassa rivarinpäädyssä asuu ystäväni Kaisu poikiensa Leevin 8v sekä Aapon 3v kanssa. Tultiin meidän poikien kanssa eilen tänne yökylään. Jännää tästä teki se, että tavattiin ekaa kertaa heidän uusi kissa. Oili!

Kaisun kanssa tutustuttiin aika tarkkaan tasan vuosi sitten, kun hän kuvasi miunt Uhanan muotikuvauksissa. Kaisun tapaaminen ekaa kertaa jännitti tosi paljon. Minulla oli hänestä tosi cooli kuva ja olin todella otettu kun hän otti osaa bb-haasteeseeni. Kaisu olikin ihan rento tyyppi ja tultiin heti hyvin toimeen. Meitä yhdisti myös hyvin samankaltainen elämäntilanne. Kaisu teki juuri eroa lastensa isästä ja vielä samoista syistä miksi minäkin puoli vuotta aiemmin olin eronnut. Meistä tuli hyvät ystävät.

Kiva myös että meidän pojat tulevat toimeen keskenään. Kesällä oltiin viikko Espanjassa porukalla. Eilen kun saatiin pojat unille, laitettiin teekattila porisemaan, otettiin sipsipussi esiin ja ruvettiin puhumaan miehistä. Kuten aina. Yökyläilyt on ihan parhaita. Vuoden sisään ollaan nukuttu Kaisun kanssa vierekkäin kymmeniä kertoja. Tänään Kaisu tulee meille yöksi. Ilman lapsia ja viinipullon kera.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

11 Responses to “KAISULLA KYLÄSSÄ”

 1. henu sanoo:

  Ihana koti, osaisinpa itsekkin sisustaa yhtä värikkäästi! Ja tuo korallin värinen pinna sänky, aivan upea! Taitaa olla entisöity..?! Turha varmaan kysellä mistä noita saa… Ihana ystävyys teillä, yökylät on parhaita 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Tuo noiden koti on kyllä ihastuttava. Aapon sänky taitaa olla Nimen tehtaiden sänky ja aina välillä esim huutonetissä niihin törmää 😉

 2. Ihana koti tosiaan! Tyo kiussa on kyllä suloinen tapaus. Onnea on ystävyys. 🙂 <3

 3. Bianca** sanoo:

  Värikäs koti ja tuli heti himo maalata kehyksiä ja ankeita kaappiin sullottuja puukoristeita jollain räväkällä. Ja onnea uuteen alkuun Minttu, raikkaita ja rehellisiä juttujasi on niin ilo lukea 🙂

 4. Elliina sanoo:

  Ihana koti:) Satutko tietämään mistä viimeisen kuvan ihana taulu on ostettu?

 5. kaisaminni sanoo:

  Ihana postaus. Virkistävä, kevyt, rehellinen, inspiroiva… 🙂

 6. ira sanoo:

  lovely picture frame! where?

Kommentoi