UUSIA KAVEREITA

20/07/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin iltakävelyllä rannalla, paikallinen sisarusparvi oli pelaamassa lentopalloa.
Jos meitä ei olisi odetettu ravintolassa oltaisiin menty mukaan pelaamaan.

Ollaan aina täällä Espanjassa ollessa ihaltu sitä, miten erityisesti Kaapo, saa uusia kavereita. Kyllä toki suomessakin leikkipuistosta löytyy yleensä aina joku leikkikaveri, tuttu tai entudestaan tuntematon, mutta täällä se jotenkin korostuu. Ei todellakaan tarvita yhteistä kieltä, vain kaksi ennakkoluulotonta pikkukaveria. Mikä hauskina, yhteinen sävel saattaa löytyä milloin missäkin tilanteessa. Ravintolassa, pomppulinnassa, jopa pankkiautomaatille vuoroa odottaessa. Yhteinen leikki syntyy kuin itsestään, kestää välillä hetken, joskus tuntikaupalla. Voi kumpa me aikuisetkin juteltaisiin ja hymyltäisiin enemmän tuntemattomille, siitä saattaisi seurata vaikka minkälaisia ystävyyssuhteita.

Ystävystyykö teidän lapset helposti uusien lasten kanssa?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

14 Responses to “UUSIA KAVEREITA”

 1. Nanna sanoo:

  Meidän 4v saa omien sanojensa mukaan kavereita kaupan leluhyllyjen välistäkin. Riittää, että toisen kanssa vaihtaa sanan tai kaksi. Ei ole poika ainakaan äitiinsä tullut sillä itsehän en uskalla vieraiden kanssa juttelua aloittaa.

 2. Pakko kommentoida, että ihailen aina kuinka söpöjä vaatteita sun pojilla on!! Ihanat nuo sandaalitkin, onko ne Espanjasta vai Suomesta? 🙂

 3. Noi leggarit on niin makeet, harmittaa etten saanut aikaiseksi tilattua Kuutille!
  Ja noi pikkumiehen kiharat, en kestä. 😀

  Meidän tyyppi on vähän varautunut ensin uusien kavereiden kanssa, voi mennä puolikin tuntia ennenkuin alkaa leikkimään ja silloin esim. laivan / huoltoaseman / puiston kohtaamiset voivat mennä vähän ohi. Siksi leikkitreffit ns. vakkarikavereiden ja tietty päikkärin kaverit on kivoja!

  P.S. Olisi kiva kuulla teidänkin kesätemposta:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/07/21/norppalan-kesatempo/

 4. Hei, sama meillä: taannoisella Rooman-lomallamme meidän herra kolmevee näki puistossa isänsä puhaltamia saippuakuplia jahtaavat veljekset ja juoksi muitta mutkitta mukaan leikkiin. Ainoa yhteinen sana taisi olla ”Ciao!”, mitkä vaihdettiin lähdettäessä, mutta ei se menoa haitannut. Ollapa itsekin yhtä spontaani!

 5. Camilla sanoo:

  Ihana. Tuota asennetta aikuisillekin, kannatetaan! 😀
  Taas pakko todeta, että sulla on maailman kauneimmat lapset.

 6. Miska sanoo:

  Asian vierestä ,mutta nyt on ihan pakko kysyä.. haluaisitko että sun pojat olis tyttöjä? 😀 Tuli vaan mieleen.. molemmilla on ihanat hiukset, mutta jotenkin toi nuttura menee ehkä vähän yli, Kaapo on muutenkin niin ”kauniskasvoinen” että menisi kyllä ihan tytöstä 🙂

  • En kyllä yhtään tajua kommenttiasi / kysymystäsi. Ei, en haluaisi että poikani olisivat tyttöjä – enkä yritä heitä pukea tai muutenkaan tehdä tytöiksi.
   Onhan meitä erilaisia, mutta tuollainen ajattelu että pojalla ei vaikka voisi olla pitkiä hiuksia tai nutturaa on omasta mielestäni jotain tosi alkukantaista. Tai ei edes sitä, silloinkin taisi miehillä olla pitkät hiukset.
   Minua, tai poikia, ei yhtään haittaa vaikka heitä välillä luultaisiin tytöiksi. Kumpikin haluaa pitkät hiukset ja minustakin ne ovat söpöt.

 7. Lindusius sanoo:

  Nyt ei kestä!
  Siis niiiiiin ihanat hiukset, vaatteet ja tietenkin pojat <3

 8. Tiikerinlapsi sanoo:

  Nyt ihan pakko kommentoida! 🙂 Löysin sut instagramista kaverin kautta ja sieltä sitten tänne blogiin. Ja olen ihan koukussa! 🙂 ihana blogi ja ihania instagram kuvia! Sun pojat on NIIN söpöjä. Ja ihania vaatteita teillä aina ja poikien hiukset <3 Sulta saa aina ideoita omien lasten vaatetukseen 🙂 Joten kiitos ja jatka samaa rataa! 😀

Kommentoi