KUMISAAPPAAT JA SHORTSIHAALARI

14/06/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään olisi tarkoitus viettää koko päivä ulkona, joten sormeet ja varpaat ristissä ettei sada ja että aurinkokin näyttäytyisi pian tuolta pilvien takaa. Näissä sateissa on ollut myös jotain positiivista, pääisin nimittäin vihdoin käyttämään uusia kumisaappaitani!

Itseasiassa noi saappaat ovat oikeasti ratsastussaappaat, mutta sopivat mielestäni täydellisesti kaupunkikengiksi sadesäässä. Ihastuin Espanjassa noihin saappaisin, kun lainasin siskopuoleta samanlaisia mennessäni ratsastamaan. Oli pakko käydä ostamassa samanlaiset paikallisesta urheilukaupasta. Huimaan 12 euron hintaan.

Vaikka on satanut, on onneksi silti ollut suht lämmin. Ainakin niin että takin alla pärjää shortseilla 😀 Shortsihaalari on yksi tämän kesän lempparivaatteistani ja myöskin ostettu Espanjan reissulta, Primarkista. Kuvaushetkellä vyö tosin oli kateissa ja haalarikin vähän ryppyinen, mutta simppeli musta haalari on kivan monikäyttöinen. Se käy hyvin rentona kesävaatteena, mutta esimerkiksi sukkisten ja korujen kanssa se menee juhliessakin. Muutenkin erilaisia haalareita on tullut käytettyä viimeaikoina aika paljon. Ne on tosi kivoja aina siihen asti kun pitää käydä vessassa…

Kumpparit ovat ehdottomasti yksi tämän vuoden parhaista ostoksista ja taidan pistää eteenpäin nyt kaikki muut kumpparini.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “KUMISAAPPAAT JA SHORTSIHAALARI”

  1. Näin blogilistallani vain otsikon. Mielikuva sinusta seisomassa keskellä Helsinkiä farkkuisessa shortsihaalarissa ja pitkävartisissa keltaisissa kumppareissa. Kun klikkasin itseni blogiin, alkoi hymyillyttää. Mistä tuo mielikuva tuli. Ihania kuvia! x

  2. Maddie sanoo:

    Mitä kokoa sulla on toi Primarkin haalari?

  3. nennuska sanoo:

    Moikka,

    Mä olisin kiinnostunut ostamaa kumppareita itellä koko 39? ((:

Kommentoi