MITÄS SIELLÄ MUOTIKUVAUSTEN KULISSESSA TAPAHTUU

4/06/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin joskus päättänyt etten veisi poikia enään mihinkään kuvauksiin. He kun eivät ole mitään ihan rauhallisimpia ja yhteistyökykyisimpiä näissä hommissa. Eiliset Aarrekidin uuden katalogin kuvaukset menivät kuitenkin paremmin kuin hyvin. Ainakin verrattuna aiempiin kuvauskeikkoihin. Kaikki viihtyivät ja kuvista tuli upeita. Hatunnosto vain Duotonen väelle, ja etenkin Annalle ja Susannalle, jotka päättivät että lapsia kuvataan samaan kuvaan viisi, joukossa myös omia lapsia ja vauva rintarepussa samalla roikkuen.

No mitä siellä kuvausten taustalla sitten tapahtuu? Dominokeksejä menee ja välillä pääsee sohvalle huilaamaan ja leffaa katsomaan, ei kuulosta kovin pahalta eihän?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “MITÄS SIELLÄ MUOTIKUVAUSTEN KULISSESSA TAPAHTUU”

 1. Suki sanoo:

  Kiitos itsellesi ja ihanille pojille. Ja kuten kuvaushuumassa yleensä, ei juurikaan turhia ehtinyt rupattelemaan. Mutta hoidetaan höpötykset toisen kerran. Katsastan juuri eilisen antia ja voin sanoa, että kovaa kamaa tiedossa. Uh.

  • Oi jee, kuvista tuli varmasti hienoja!

   • Anna sanoo:

    Todellakin kovaa kamaa! Kiitos, Minttu ja varsinkin pojat! Mun verkkokalvoille on syöpynyt kuva Elviksestä se puska päässä, voi raasua 🙂 Ja samat sanat kuin yläpuolella, toivottavasti nähdään joku toinen kerta pian, niin ehditää puhumaankin jotain!

 2. Ihanat kuvat ja paikka myös on aivan huippu! 🙂 En malta odottaa kuvia! 🙂

Kommentoi