KOTONA!

16/05/2014

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Tuli eilen istuttua lähes kuusi tuntia lentokoneessa kahden lapsen kanssa kun kone oli tunnin myöhässä. Ja tiedättekö mitä, hienosti meni! Aika hyvät matkakaverit mulla. Loma meni tosiaan ihanasti. Ihana oli tulla myös kotiin. Ehdottomasti tulossa vähän laajempi postaus lasten kanssa matkustamisesta ja omia vinkkejäni helppoon matkantekoon.

Ajattelin että tulevaan postaukseen voisin koota myös teidän lukijoiden vinkkejä ja hyväksi havaittuja juttuja mitä huomioida kun lasten kanssa reissaa. Laittakaas niitä siis tulemaan!

Nyt laukkujen purkuun ja pyykinpesuun!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “KOTONA!”

  1. Laura sanoo:

    Tuleepas hyvään saumaan se postaus jos ilmaantuu lähipäivinä, koska tli juuri varattua äkkilähtö Turkkiin. Ensimmäistä kertaa mennään lasten kanssa ja vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! http://nauravanappi.blogspot.fi/2014/05/lasten-kanssa-reissuun.html

  2. Anni sanoo:

    Me ollaan vähän syöpöttelijöitä, joten välipaloja pitää olla reissussa mukana. Niiden parissa aina menee joku hetki. Mutta olen nykyään huomannut katsella ja miettiä tarkemmin välipalojen sokeriarvoja. Mehuissa, välipalakekseissä sun muissa on helposti turhia sokereita, ja ainakaan meidän poikaa ei saa aloillaan pysymään kun sokerit hurahtaa tappiin. Eli matkalle on pakattu sitten esim. vettä, vihanneksia tikkuina, esim. porkkanoita, kurkkua ja kukkakaalia, cream cracker-keksejä jne.

  3. Anni sanoo:

    Mä kirjoittelin mun blogissa meidän parhaita matkavinkkejä joku aika sitten:
    http://ipanainen.blogspot.fi/2014/04/ipanaisen-matkavinkit.html

  4. Norsis sanoo:

    Itse olen kokenut ehdottoman parhaaksi tavaksi raahata ihan kaikki tarvittava mukaan jo kotoa. Kerran olen etsinyt ympäri Kööpenhaminaa 8 kk -vauvalle purkki(liha)ruokaa mutta ilmeisesti Tanskan erilaisesta imetyssuosituksesta johtuen ei löydetty koko kaupungista sen ikäiselle kuin hedelmäsoseita. Kaiken sen ajan olisi voinut käyttää jotenkin hyödyllisemminkin eli siten mitä nyt reissuissa yleensä tehdään mutta juostiinpa sit kaupasta toiseen. Ja kerran matkustin ihan vaan kotoisasti Suomessa vanhempieni luokse pikkupaikkakunnalle eikä sieltä saanut housuvaippoja oikeassa koossa. Okei, toki voi teipillisiäkin käyttää mutta jos haluaa päästä mahdollisimman helpolla, kassit täyteen jo kotona jos on joku tietty iltavelli tai vaippamerkki mitä ilman on hankala elää 😀

    Pienen kanssa ehdoton on ollut kantoreppu ja taaperon kanssa valjasreppu. Mehujehu jos pillismoothieta tai -mehua juopi ja kertakäyttöiset ruokalaput (joita ei niitäkään saa ihan joka paikkakunnalta, kokemusta on…) on olleet hyviä kans jos semmosella reissulla missä ei oikein pesumahdollisuuksia ole.

    Ja vaikka raahaan aina hulluna vaatteita mukaan lapselle ja itsellenikin, silti otan hotellireissuihin mukaan Y3-pesuainepusseja jotta voi hätätapauksessa pyykätä, muovipussissa tietenkin koska lavuaarit on ällöjä ja pussissa voi muljutella pyykkejä hienosti. Huuhdella voi vaikka samalla kun käy suihkussa.

  5. Norsis sanoo:

    Ja laivareissuille otetaan aina semmonen 5 litran lähdevesipänikkä mukaan koska en halua juoda sitä vesijohtovettä siellä (Bakteerialan ammattilaisena ei ole aina helppoo… 😀 ) ja pienet pullovedet laivalla on kalliita ja niitä ei ole koskaan tajunnut ostaa tarpeeksi montaa.

  6. Danone sanoo:

    welcome back! Me lähdetään kuukauden päästä jälleen.. Lennättekö Norvegianilla?

Kommentoi