PUNAISET HUULET JA NAHKATAKKI

24/04/2014

nahkatakki - biker - selected - floral cap - vans slip on - minttu mäntysalonahkatakki minttu tiiliseinämac-punainen huulipuna - pisamanaama - ei meikkiänahkatakki - minttu - slected - mami go go - vans -nahkatakki - minttu mäntysalo - floral capbomber jacket - selecterd - kukkalippis - minttu mami go gonahkatakki minttu selected farkkupaita

Mulla on uusi takki ja uusi huulipuna. Ja tykkään niistä kovasti. Uusi nahkatkki on ollut ostoslistalla jo pitkään, sillä vanha on ollut minulla jo reippaasti yli kymmenen vuotta, eikä enää ihan, ööh, istu (mahdu) niinkuin ennen. Ja koska en oikein löytönyt käytettynä sopivaa, päädyin ostamaan sen uuteena. Koin vähän tunnontuskia, sillä mietin onko eettisesti oikein ostaa eläimennahasta valmistettua takkia. Kuitenkin taas ympäristön kannalta aitonahkainen on paljon parempi – sen valmistaminen elintarviketuonnan ylijäämästä on paljon ekologisempaa valmistaa kuin tekonahnan ja laadukas nahkatakki kestää vuosia ja vuosia. Selectediltä löytyi sitten ohkainen, biker-mallinen takki ja se sopii kyllä mielestäni kuin nenä päähän. Siinä on samaan aikaan sopivasti särmää, mutta silti yksinkertaisuudssaan se on myös siisti.

Täydellistä punaista huulipunaa olen myös etsinyt jonkin aikaa. Olen muutaman kerran lainannut kaverilta Sephoran kosteuttavaa mattapunaa, mutta harmiksi niitä ei saa suomeen tilattua. Sieltä löytyy nimittäin ihan täydellinen kirkkaanpunainen sävy. Toiseksi paras vaihtoehto löytyi sitten MACiltä. Tämä macin puolimatta punakin on tosi kiva. Sillä saa piristettyä ilmettä todella vaivattomasti. Luulenkin että tuleva kesä mennään aikalailla tällaisessa meikkilookissa kun kuvissa, eli muuten meikittömänä ja punahuulisena. Superhelppoa.

Muutenkin olen viimepäivinä vähän enemmän ostellut itselleni taas kaikkea. Viikon päästä lähdetään reissuun, joten uusia bikineitä, rantakenkiä ja kesävaatteita on tuulut haalittua. Välillä shoppailu vaan on mitä parhainta terapiaa.

Takki Selected, fakut Dr Denim, bomber Selected, farkkupaita Vero Moda, 
lippis Gina Tricot, kengät Vans, aurinkolasit Tommy Hilfiger (saatu)

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

13 Responses to “PUNAISET HUULET JA NAHKATAKKI”

 1. Piia Jalkanen sanoo:

  En kestä, kun oot kaunis. Muija, mistä tuo huikeen hieno lippis.

 2. Wou, näytätpä sä tosi hyvältä!

 3. Ihana Minttu – jälleen <3

 4. Ellu sanoo:

  Näytätpä upealta! Sulla on tosi kauniit kulmakarvat. 🙂 Onko ne ihan luonnostaan noin tummat?Ja tuosta nahkatakista tuli mieleen, että vaikka aitonahkainen takki saattaa epäilyttää, noiden mainitsemiesi pointtien lisäksi on hyvä muistaa, että ne nahat ovat lihateollisuuden ”jätettä”. Joten jos syö lihaa ja sitä kautta jo tukee lihateollisuttaa, onkin ihan järkevää ostaa se aitonahkainen takki.

  • Oi kiitos! Kulmakarvat ei oikeasti ole ihan noin tummat, värjään ne yleensä samaan aikaan kun hiuksetkin. Jos kotona värjään, niin ihan sillä samalla hiusvärillä. Kampaamossa taas virallisissa kulmakarvaväreillä 🙂

   Ja kiva että muutkin kannatavat samaa ajatusta tuosta nahkatakista 🙂

 5. Riina sanoo:

  SIIS MITKÄ PISAMA! EN KESTÄ! Oi että mikä nättimys!

  • Mä olen niin iloinen että mulle vihdoin alkaa tulla kunnolla pisamia! Vai mitälie vanhuuden tuomia maksaläkkiä ovatkin, niin jee silti 😀

 6. Nadja sanoo:

  Kiva lookki! Musta nahkatakki on aina cool, vähän rebel täytyy olla!
  Ja oispa mullakin noin kaunis iho! Perintönä sain rasvaisen sekaihon, joka alkoi oireilla jo kutosluokalla… No ei tuu juuri ryppyjä=)

  Mahtavaa matkaa sulle!! Haluun mukaan=))

 7. Camilla sanoo:

  En ihmette jos sua luullaan usein paljon nuoremmaksi, koska sulla on maailman täydellisin iho! Ja nuo pisamat. Oot niin pirun nätti. Prkl. 😀 Olen kade.

Kommentoi