EI IHAN PERINTEINEN PÄÄSIÄINEN

21/04/2014

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetpääsäinen frida järvenpääpääsiäinen hay tytöt sängyssäProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetpääsiäinen rairuohotProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Pitkäperjantain illallista lukuunottamatta oma pääsiäiseni ei mennyt kyllä minkään perinteen mukaan. Lapset lähtivät ex-anopin kanssa mökille jo torstai-aamuna ja palasivat kotiin vasta tänään. Oma pääsiäinen meni siis suurimmaksi osaksi kaverien seurassa upeasta auringosta nauttiessa. Kommelluksilta ei vältytty ja Tinder-muna vitsejä on heitelty nyt koko vuoden edestä.

Tällaiset pitkät vapaat ilman minkäänlaista aikatauluja tai vastuuta tekevät samaan aikaan todella hyvää ja samaan aikaan saavat aikaan kauhean haikean tunteen. Nimittäin kaiken hauskuuden, villin ja vapaan menon alla kuitenkin kytee tunne ettei tämä ole oikeasti elämääni. Että minun pitäisi oikeasti olla lasten kanssa kotona koristelemassa munia ja tehdä niitä perinteitä, eikä harrastaa extempore yökyläilyjä ja keikoilla käyntiä tai takahuoneessa luuhaamista. Vapaiden jälkeen myös lasku arkeen on usein tosi vaikaa. Onneksi se tällä kertaa tuntui kuitenkin hyvältä. Oli ihana saada pojat kotiin, käydä hakemassa huoltikselta hodarit ja mennä leikkipuistoon keinumaan. Illalla tehdään lihapullia. Perinteisellä reseptillä.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “EI IHAN PERINTEINEN PÄÄSIÄINEN”

 1. Milla sanoo:

  Mut ihanaahan se on, että on omaakin aikaa.. 🙂 Ja lapsosilla on varmasti ollut kivaa ex-anopillaan. ^—–^

  Itsekin suunnattomasti haaveilen tuommoisista hetkistä mitä sinun pääsiäisesi on sisältänyt.. Että ois joku kaverilauma, jonka kanssa lähteä johonkin hengailemaan.. 🙂 Ehkä kesällä sitten on mahdollista, jos keksin ne seuralaiset jostain. 😀 Valivali!

  Mut kivoi kuvii!

  • On, oma aika tekee kyllä samaa – samoin se tasainen arki. Sopivassa suhteessa. Välillä vaan iskee kummallinen haikeus. Ja kaverit on kyllä <3 !

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua 🙂

 2. Piia sanoo:

  Tiedän tunteen kun on kuin ellun kana hetken ja kun saa lapset taas kotiin. On se kontrasti aikamoinen. Aika analyyttista, mutta ilman toista ihmistä ei ihminen mitään olisi. Hyvä siis että pääsiäinen meni ystävien ympäröimänä 🙂 Ja nyt voi taas sitten jaksaa taistella eteisessä niistä vaatteista kun on saanut hetken muuta ajateltavaa 🙂

  • Tuo on kyllä niin totta. On suuri onni että ymärillä on perheen lisäksi ihan huipputyyppejä ystävinä. Ilman niitä olisi elo melkoisen ankeaa 🙂

 3. Heinijee sanoo:

  Tän postauksen kuvat ja mulla taustalla soiva Gotyen ”Heart is a Mess”, uuuuu mama!!! Pretty much perfect *sydän*

Kommentoi