KEITTIÖKAVERIN RUOKAKASSIT KOTIOVELLE

15/04/2014

keittiökaveri menukeittiökaveri kukkakaalikeittiökaveri ruokakassi paperikassikeittiökaveri luomukeittiökaveri vihanneksetkeittiökaveri polpa jamie oliverkeittiökaveri ruokakassien sisältökeittiökaveri ruokakassi kotiinkeittiökaveri tölkit

Yhteistyössä Bella-blogit ja Keittiökaveri

Sain viime viikolla erittäin ihanan lähetyksen suoraan kotiovelle. Nimittäin ruokaa! Mikä olisikaan parempi helpotus kiireisen arjen keskelle kun kauppareissujen skippaaminen ja viiden päivän ruoat toimitettuna ja valmiiksi mietittyinä. Kun ainakin itselläni menee jo paljon aikaa siihen perinteiseen mitä tänään syötäisiin pohdintaan.

Keittiökaverin ruokakassipalvelu on siis mitä mainioin. Sieltä voi tilata joko viiden -tai kolmen päivän ruoat – myös pikakassit superkiirreellisille. Lisäksi kassin kylkeen voi tilata 3,5 kilon hedelmäkassin, joten kaupasta ei oikeastaan tarvitsee hakea kuin juomat.

Meidän kassin sisältö oli oikein mieluinen. Viikon menuna oli kartitsan lihapullia tomaattikastikeessa, pehmeä porkkanakeitto, uunikanaa raikkaalla tabboulehilla sekä kirjolohta parsalla ja hernekastikeella. Ihanan raikkaita ja hyviä makuja, vähän erilaista mutta todella maistuvaa. Kiva oli päästä kokeilemaan erilaisia reseptejä. Kaikki ateriat olivat myös  todella helppo valmistaa, aikaa niiden valmistukseen meni 25-45 minuttia. Ja meidän pienelle perheelle riitti näistä kyllä syötävää pidemmäksikin aikaa kun viideksi päiväksi.

Kassissa olevat raaka-aineet olivat pääosin luomua, tuoreita ja hyvännäköisiä (ja makuisia).  Tuotteissa on pyritty aina välttämään turhia säilöntä-, väri- ja aromiaineita. Reseptit on mietytty myös sesonkien mukaan. Kassien toimitusaika ilmoitettiin tarkkaan, joten niitä ei tarvinnut odotella turhaan kotona. En voi kun suositella tätä arjen helpottajaa.

Onko ruokakassipalvelut monelle lukijoista jo tuttuja? Jos kiinnostaa testata niin lukijat saavat 15 euron alennuksen ruokakasista koodilla BELLA. Itse tykästyin tähän niin paljon että meille on taas ensi viikolla tulossa ruokakssit.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “KEITTIÖKAVERIN RUOKAKASSIT KOTIOVELLE”

 1. Avatar Heli sanoo:

  Meille on tuttu toinen ruokakassipalvelu (Neljän Ruoka), sieltä meille tuli noin puolen vuoden ajan kasviskassi. Sain kerättyä hyvän määrän kasvisruokaohjeita meille ja moni kassin kautta tutuksi tullut ruoka on edelleenkin mukana ruokalistallamme. Ruokakassi monipuolisti meidän ruokiamme ja tutustutti myös uusiin makuihin. Voisin ajatella taas jossain vaiheessa tilaavani muutaman ruokakassin, mutta kaikilla tahoilla ei ole kasviskassivaihtoehtoa. Pitääkin tsekata Keittiökaveri, onko heillä.

 2. Avatar Ronja sanoo:

  Ai että miten ihana idea! Täytyykin laittaa harkintaan ;)

 3. Avatar Pihlaja sanoo:

  Ei olla koskaan kokeiltu tällaista palvelua, mutta nyt lähiaikoina voitaisiin kyllä kokeilla. Osaatko sanoa kuinka pitkään tuo alekoodi on voimassa?

 4. Avatar Jenni sanoo:

  Jeeee, Saksassa vuosia sitten isäntäperheeni käytti vastaavanlaista palvelua ja innostuin asiasta, joten toivottavasti nyt miehenikin suostuu kokeilemaan edes yhden kerran tätä! Varmasti tulisi syötyä monipuolisemmin ja terveellisemmin. Kiitos vinkistä! :)

 5. Avatar J sanoo:

  Vuosi sitten talvella kokeiltiin muutaman kerran eri palveluita, mutta ei Keittiökavereita. Olen aina välillä miettinyt, että pitäisikö taas tilata, mutta en ole saanut aikaiseksi – nyt tuolla oli kuitenkin sen verran hyvä lista vappuviikolle että tilaus lähtee. Vaikka tuo koodi ei kyllä toiminut? Toisaalta ekasta tilauksesta saa muutoin alennuksen, joten eipä sillä.

 6. Hei! Kiva kuulla, että Keittiökaverin ruoat maistuivat. Nyt alekoodi taas toimii. Olen pahoillani, että siinä oli käynyt pieni kämmähdys. Koodi on voimassa toukokuun loppuun. Eli koodilla BELLA saa 15 € alennuksen tilauksen yhteydessä.

  Ystävällisin terveisin,
  Susanne Lindroos / Keittiökaveri