KAUNIS SELLAISENAAN

13/04/2014

bepancare 2bepancare 3bepancare 1Yhteistyössä Bella-blogit ja Bepancare

Tammikuussa aloitin kiinnostavan yhteistyön uuden Bepancaren kanssa. Toimin yhtenä heidän kampanjakasvona ja pääsin ensimmäisten joukossa testaamaan uutta raskausarpien ehkäisyyn ja hoitoon tarkoitettua emulsiovoidetta. Kolmen kuukauden aikana on tapahtunut, tietysti elämässä kuin ihan omassa kehossakin. Kuitenkin se tunne, että tämä on minun rakas vartaloni – kaunis juuri sellaisenaan, on vahvistunut. Voiteilla, ruokavaliolla, liikunnalla ja muilla voi kroppaansa yrittää muokata mieleisekseen, mutta totuushan on se, ettei se voi tuntua hyvältä ennen kun asiat on omassa päässä järjestyksessä tai ennen kun arvostaa itseään ulkonäköseikoista huolimatta. Näillä muilla asioilla voi sitten vielä parantaa ja kohottaa itsetuntoa entisestään.

Kuten moni blogiani pidempään seurannut tietää, minulle tuli raskauden aikana todella paljon raskausarpia. Etenkin vatsan seudulle, mutta toki muuallekin. Pitkään häpeilin ja inhosin arpia ja ne vaikuttivat jopa päivittäiseen mielialaani. En kolme vuotta sitten olisi voinut kuvitellakaan olevani joskus näin sinut niiden kanssa. Silti, jos saisin valita, toivoisin ettei niitä olisi tullut tai ainakin, että markkinoilla olisi silloin ollut tehokas tuote jolla niitä olisi voinut ehkäistä ja hoitaa. Joten kyllä nyt jälkeenpäin tahdon kokeilla jos saisin arvet haalistumaan ja ihon vahvistumaan, mutta jos niin ei käy, ei se onneksi maailmaani kaada.

Nyt kolmisen kuukautta olen käyttänyt Bepancare-voidetta säännöllisen epäsäännöllisesti. Voidettahan tulisi käyttää säännöllisesti parhaiden mahdollisten tulosten takaamiseksi, mutta kyllä mielestäni myös arpien haalentumista on havaittavissa vaikka ihan joka päivä en ole voidetta muistanutkaan levitellä. Parasta voiteessa itselleni on ollut se, että miten pehmoisaksi ja kimmoisaksi iho sen jälkeen jää. Ja toisin kuten vaikka muut paksut rasvat ja öljyt, voide imeytyy todella nopeasti, eikä sen tarvitse antaa kuivua tai pelätä tahrivansa vaikkapa vaatteita. Ja tässä kiireisessä arjessa jo se, että pysähtyy hetkeksi levittämään rauhassa voidetta tuntuu hemmottelulta.

Bepancare on tosiaan kehitetty ehkäisemään raskausarpien syntyä, niitähän tulee raskauden aikana noin puolille naisista – mutta hyvä tuote on myös esimerkiksi teini-iässä ilmestyviin arpiin, jota niitäkin usealle kehon nopeasti muuttuessa ilmestyy. Voidetta voi käyttää myös jo iholle, johon arpia on syntynyt. Bepancare vaalentaa niitä ja vahvistaa sekä suojaa herkkää, kutisevaa ja ohutta ihoa.

Ulkonäöstä, arvista ja kehon muista luonnollisista muutoksista ei kuitenkaan kannata mielestäni stressata liikaa. Kun kaikkeen ei vain aina voi vaikuttaa, niin silloin on parempi keskittyä joihinkin muihin kivoihin asioihin. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö itsestään kannattaisi ja pitäisi pitää huolta. Jos raskausarpia vastaan on tuote, niin toki sitä kannattaa käyttää vaikka arvet ja muutokset hyväksyisikin.

Bepancaren kampanjasivulla arvottiin myös uutuusvoiteita, onko teistä joku jo ehtinyt saada voidetta testiin ja mitä te olette tykänneet? Kuukausi sitten kuulin muutamalta lukijalta ainakin hurjasti hyvää.

ps. Beautiful Body Haaste voitti eilen Vuoden Blogiteko palkinnon, siitä myöhemmin lisää! Kiitos kaikille äänestäneille!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “KAUNIS SELLAISENAAN”

 1. MouMou sanoo:

  Itsellä lähti teininä raskausarvet sillä perinteisellä Bepanthenilla, mutta olihan se aika paksua levittää. Olisin siis mielelläni kokeillut tätä versiota jo silloin, mutta kun tästä on aikaa se n. 12 vuotta. :)

  • Se tavallinen bepanthen on kyllä tosi paksua, tämä on ihan täydellistä ja kun se vielä sisältää vielä sellaisia hoitavia ainesosia jotka oikeasti tukevat venyvää ihoa, niin on paljon tehokkaampaakin. Mulla olisi yksi ylimääräinen purkki jos tahdot :-)

   • MouMou sanoo:

    Oikeesti?! Kokeilisin kyllä mielelläni. Alkaa masun ympärillä olla jo venymään sen verran, että tarvitaan järeitä aseita. :)

    • Joo toki! Kokeile ihmeessä! Missähän me seuraavan kerran törmättäisiin niin voisin ottaa mukaan…? :-)

     • MouMou sanoo:

      Ens viikolla näyttäisi olevan huimasti tapahtumaa. Tuletko esim. Food for mediaan, ooolalaan tai why notin pressiin? :)

 2. bbb sanoo:

  Vitsi oot laihtunu paljon jo, naamaki kapeempi :) jatka samaanmalliin! Ps oot kaunis :)

Kommentoi