KAKSITVÅ SPÅRTTIKAUPPA

28/03/2014

kaksitvå sporttimallisto vaatteet korutkaksitvå have a good one skeitti tikarikaksitvå keramiikka korutkaksitvå työhuone kauppa löytönurkkakaksitvå have a good one sporttimallisto hot life nowkaksitvå korvakorutkaksitvå työhuone ompelukone sporttimallistokaksitvå vanha mallisto hot life now kukkamekko

Jos joku ei vielä tunne KAKSITVÅta niin kerron lyhyesti. Se on kahden huipumimmin, Piia Kedon ja Marjo Kuusisen, vuonna 2005 perustama vaatemerkki joka valmistaa persoonallisten vaatteiden lisäksi muunmuassa myös erilaisia asusteita. Tunnettuja he ovat myös huipuista keramiikkakoristelukursseistaan. Ja eiköhän siellä puuhailla ja suunnitella myös paljon kaikkea muuta. Sen lisäksi että Kaksitvån vaatteet ovat supersiistejä ne ovat myös ekologisia. Kierrätysmateriaaleja käytetään niin paljon kun mahdollista ja suurinosa tuotteista valmistetaan suomessa.

Kuten kaikki hyvä, Kaksitvånkin tarina päättyy aikanaan. Tytöt tekivät vielä yhden sporttisen malliston ja sen julkaisua itsekkin olin hiljattain juhlimassa. KAKSITVÅ siis kuopataan viimeisen ”have a good one”-sporttimalliston myötä toukokuun loppuun mennessä. Omasta mielestäni on harmi että he lopettavat, mutta eiköhän molemmista tulla vielä kuulemaan.

Have a good one mallisto on siis sporttisempi mallisto ja sen tuotteet sopivatkin niin jumppaan, lenkille kun vaikka joogasaleille, mutta yhtälailla myös normaaliin arki -ja juhlakäyttöön. Itselleni mallistosta iskee erityisesti erikoiset legginssit ja materiaalit, mutta myös ihan se fiilis joka vaatteista ja koruista välittyy.

Jos vain pääsette, menkää ihmeessä käymään KAKSITVÅN työhuoneella Punavuoressa. Uuden malliston lisäksi myynnissä on edullisesti näytösvaatteita sekä tuotteita edellisistä HOT LIFE NOW mallistoista, superaletuotteita, kankaita, nahkapaloja ja oikeasti vaikka mitä. Rekeillä sulassa sovussa niin nahkaliiviä kun sifonki-ja kukkamekkoakin. Uutta mallistoa ja aletuotteita voi tilata myös nettikaupasta jos paikanpäälle ei pääse.

Tarkkasilmäiset instagram seuraajat jo ehkä tietävät mitä itselleni tarttui spårttikaupasta mukaan. Siitä lisää myöhemmin. Muuten, Piian ja Marjon Sporttikaksoset blogi löytyy täältä. Ja Tarkk´ampujankadun sporttikaupan aukioloajat löytyvät varamaan parhaiten facebooksivulta.

Kolahtaako teihin (kuten itseeni) nyt näin sporttailun super-trediaikana tällaiset sporttihenkiset vaatteet? Itse voisin ainakin kulkea päivät pitkät leggareissa ja tennareissa, olin sitten matkalla jumppaan tai en.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

3 Responses to “KAKSITVÅ SPÅRTTIKAUPPA”

  1. Hanna sanoo:

    Pitää ehkä piipahtaa tuolla…

  2. […] jokin aika sitten että Kaksitvå lopettaa toimintansa kevään aikana (klik). Merkin takana hääräävä kaksikko pistää pillit pussiit ja keskittyy jatkossa uusiin […]

Kommentoi