ARKI

11/03/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAarki lastenhuone kirjat säilytys ikkunalauta muumitOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka yritän, harvoin on vaikea elää vain tässä hetkessä. Helposti sitä jo odottaa tulevaa tai miettii menneitä. Mutta kun siihen mielentilaan pääsee, elää siinä ja nyt, on se ihan parasta. Mihinkään ei ole kiire, ei tarvitse mitään muuta. Yleinsä se tunne tulee ihan keskellä tavallista arkea. Tässä ja nyt on hyvä olla. Juuri näin kaiken kuuluukin mennä. Ei siihen tarvita erikoisuuksia.

Mitä asioita arjessa te arvostatte?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

10 Responses to “ARKI”

  1. Merja sanoo:

    Arki on melkoista menemistä… harvoin sitä oikeasti osaa rauhoittua siihen hetkeen huolehtimatta kaikesta tekemättömästä… pitäisi osata ottaa edes niitä pieniä hetkiä kun voi vain olla. Olen nyt lomalla, mies on viikon reissussa, ja huomaan, että vaikea on itse osata asettua muksujen kanssa siihen tässä hetkessä olemiseen. Koko ajanhan me suunnitellaan mitä seuraavaksi tehdään. Pieniä pilkahduksia kuitenkin on näkyvissä, kun voi esim. päikkäreiden jälkeen köllötellä porukalla sohvalla ja katsoa Helinä- keijua… edes hetken ennen kuin joku touhottaa jo monta asiaa… Huomasin myös olevani oikeasti lomalla, kun tyttöjen mennessä päikkäreille, otin kirjan ja kömmin sohvalle lukemaan -sitä tapahtuu nykyään tosi harvoin!
    Enenevissä määrin hakusessa tuo hetkessä eläminen. 😉 Aurinkoista kevättä sinulle ja pojille! 🙂

  2. Hanna sanoo:

    Itse joutuu välillä oikein pinnistelemään, jotta osaisi nauttia tästä hetkestä ja oikeasti pysähtyä. Vauva-arki on niin kiireistä, että joskus ihan oikeasti joutuu itseään muistuttelemaan, että tämä hetki ei tule enää toista kertaa koskaan, siispä: pysähdy!

    Arjessa parhaat hetket on hetket perheen kanssa ja yksin. Vaikka joskus esim. huonosti nukutun yön jälkeen tuntuu, että ”voi hel***ti, nyt en enää JAKSA”, niin viimeistään muksun naurava naama lakaisee moiset tuntemukset tiehensä 🙂 Ihanaa myös on, mun vauva on päiväunilla ja itselle saa hetken omaa aikaa… Nautin yleisestä arjesta perheen kanssa, mutta myös luksusajasta itseni kanssa.

  3. Ihana teksti! Tuntui ihan omalta päivältä. Tänään pitkästä aikaa itsekkin huomasin että tässähän on hyvä olla just nyt ja just tässä. Katselin kun kaksivuotias leikkiähyöri ja hymyilytti. 🙂 Liikaa tulee suoriteltua päiviä läpi menneet ja tulevat mielessä!

  4. Kirsi sanoo:

    Olen tässä jonkin aikaa seuraillut blogiasi. Alunperin kiinnostuin oikeastaan ihan uteliaisuudesta, kun itsekin ollaan lasten kanssa pyöritty Alppilan ja Kallion leikkipuistoissa ym. muutaman vuoden, ja pari kertaa törmätty teihin livenäkin;) Sittemmin olen jäänyt koukkuun kauniisiin kuviin ja napakoihin, poreileviin teksteihin. Itse arvostan arjessa juurikin niitä hetkiä, jolloin osaa itse hellittää jatkuvasta kiireen tunteesta, olla murehtimatta mennyttä ja tulevaa ja nauttia siitä että saa olla niinkin mahtavien tyyppien kuin omien lastensa kanssa ja tehdä tavallisia juttuja. Pakko vielä kysyä, että mistä tuo batman-naamari on? Meillä asuu pieni kohta 4v Batman, joka ilahtuisi hirmuisesti tuommoisesta.

  5. Hih 🙂 Sattuipas sopivasti. Mä just tänään kirjoittelin blogiin arjen onnesta. Rakkaus, hyvä ruoka ja tarpeeksi unta.

    Toi on niin totta. Pakko se on itseä herätellä välillä, ettei mene laput silmillä ja arki unohdu. Sehän on sitä parasta elämää. Ja jos ei oo, niin ei tule kyllä elettyä täysillä.

  6. Niihin hetkiin on tosi vaikea päästä, ettei kiiruhfa johonkin suuntaan. Tänään oli pieni hetki, kun istuimme koko nelihenkinen perheemme sohvalla ja luimme kirjaa, enkä ollut menossa mihinkään, eikä mikään asia tuntunut tekemättömästä takaraivossa. Arki <3

  7. Lindusius sanoo:

    Tämä nyt menee ehkä vähän ”diipiksi” mutta itse kamppailen juuri tällä hetkellä sen kanssa että arki toimisi parhaalla mahdollisella tavalla myös erityislapsen kannalta ja voin kertoa että se ei aina ole ihan helppoa. Ihan pienet onnellisuuden pilkahdukset ja edistysaskeleet saavat minut jaksamaan ja uskomaan.

    http://lyckansost.blogspot.fi

  8. Nadja sanoo:

    Kun lapseni sairasti vuosia sitten vakavasti, olimme osasto kympillä eristyksissä ja hän pääsi käytävälle hetkeksi, ennen kuin hänet sängyllä kuljetettiin nukutussaliin, hän vastasi:” Tämä se vasta on elämää.”
    Pääsi hetkeksi ulos huoneesta.

  9. RR sanoo:

    Tällä hetkellä arvostan tätä juuri tätä hetkeä, kun kummatkin lapset nukkuu päiväunia ja ite juon kahvia tässä koneella ja lueskelen blogeja. Hetken saa istua rauhassa 😀

Kommentoi