OMA RAKAS VARTALO – TESTITULOKSIA BEPANCARE VOITEESTA

23/02/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatteko vielä kirjoitukseni Oma Rakas Vartalo – Kaunis juuri sellaisenaan? Olen mukana testaamassa uutta Bepancare-vartaloemulsiota, joka on kehitetty erityisesti raskausarpien ehkäisyyn ja hoitoon. Olisipa tämä tuote ollut olemassa jo silloin kun odotin poikia. Nyt omalla kohdalla ehkäisy on jo myöhäistä, mutta reilun kuukauden käytön jälkeen voin todeta, että voiteesta on ollut hyötyä myös näin jälkikäteenkin.

Arpia on siis tullut ja ne tulevat aina olemaan, mutta Bepancare on selvästi vahvistanut ohutta ihoa ja se tuntuu nyt mukavan kosteutetulta ja kimmoisalta. Itse voide on koostumukseltaan paljon mielekkäämmän tuntuista kun aiemmin arville kokeilemani rasvat ja öljyt. Bepancare-emulsiovoide on kermaista, mutta levittyy ja imeytyy hyvin ja hetkessä. Sen laittamisen jälkeen voi pukea heti päälle. Pumppupullo on myös kätevä.

Raskausarpia tulee monelle jo teini-iässä kun iho nopeasti venyy, ja suurelle osalle sitten raskauden ja imetyksen aikaan. Jos arpia on tullakseen, niitä kyllä varmasti tulee. Vaikka kuinka rasvailisi. Mutta niitä voi hillitä ja hoitaa juuri oikealla tuotteella. Bepancare helpottaa myös kutinaa, jota usein raskauden aikana ihon venyessä tulee. Rasvaaminen on myös oma pieni pystähtymis- ja hemmotteluhetki, se kannattaa myös pitää mielessä.

Arpia tai ei, ollaan kiitollisia siitä mitä meillä on. Arvostetaan itseämme juuri sellaisena kun olemme, elämän jäljet näkyvät varmasti meissä jokaisessa tavalla tai toisella, ollaan ylpeitä niistä. Eikö vaan?

Bepancarea voi voittaa kampanjasivustolla olevan arvonnan kautta. Käykäähän siellä osallistumassa jos oma purkki voidetta kiinnostaa!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “OMA RAKAS VARTALO – TESTITULOKSIA BEPANCARE VOITEESTA”

 1. Piia sanoo:

  Hei hyvä vinkki! Itse luotin joskus muinoin raskaana ollessani vichyn raskausarpivoiteeseen, mutta rinnat kokivat karmaisevan kohtalon kun imetin. Ehkä tällä voisi vähän paikkailla vaurioita? 🙂

 2. Hanna sanoo:

  Tiedätkö onko tuo testattu eläimillä?

 3. Hypistelin tuota apteekissa viimeksi mutta hieman epäilin ettei se enää tässä vaiheessa auttaisi…Neljä vauvaa seitesemässä vuodessa, arpia arpien päällä:) Mutta ehkä minä sitten vielä kokeilen tuota emulsiota, eihän se haittaakaan ihoaan kosteuttaa noin niinku muutenkin. terv. Talvihilseilijä….

  http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

 4. Kedolla sanoo:

  Itse koin voiteen hyväksi loppuraskauden viimeisillä viikoilla kun arpia alkoi tulemaan 🙂 uskon, että olisi tullut paljon pahempaa jälkeä ilman tuota voidetta. Levittäminen oli todellakin helppoa, rasva kuivui heti ja jätti ihon kimmoisaksi. Ainut miinus vähäisestä riittävyydestä, purkki kului aamuin illoin rasvatessa melko nopeasti. Mutta pääasia, että tulos on hyvä, viikko synnytyksestä eikä arpia juuri näe 🙂

Kommentoi