VIIKONLOPPUNA YKSIN KOTONA

13/12/2013

viikonloppu kotona 5viikonloppu kotonaviikonloppu kotona 2-1viikonloppuna kotona 8viikonloppuna kotona 11viikonloppu kotona 3viikonloppuna kotona 6viikonloppuna kotona 4viikonloppuna kotona 7viikonloppuna kotona 9viikonloppuna kotona 10

Koko viikon arki on rullannut jotenkin niin hyvin, että melkeimpä harmitti kun pojat lähtivät tänään viikonlopuksi isälleen. Pitkästä aikaa tuli tunne että hei kyllähän mä tätä olisin jaksanut vielä muutaman päivän. Mikä on aika hullua, sillä eilen olin niin väsynyt että peilistä tuijotti takaisin Mervi Tapola. Aika kultaa muistot, näköjään siis aika lyhenkin ajan takaa. Unohdetaan myös tappelevat ja pitkin seniä hilluvat lapset tai viime keväästä saakka odotettu lääkärineuvola johon unohdin mennä. Muutoin siis takana oikein hyvä viikko!

Onhan tietysti aika ihanaa olla välillä yksinkin kotona. Siistissä kodissa, astumatta jatkuvasti pikkuautojen päälle. Polttaa kynttilöitä ilman pelkoa että kenenkään tukka syttyisi tuleen. Ja niin edelleen. Kovasti ohjelmaakin on luvassa, kavereiden tapaamisia, muita tapaamisia ja pikkujouluja. Jossain välissä aion kuitenkin ehtiä pysähtyä, edes hetkeksi, ihan yksin kotiin ja ottaa siitä kaiken irti. Ihanaa viikonloppua!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

15 Responses to “VIIKONLOPPUNA YKSIN KOTONA”

 1. Henriikka sanoo:

  Ihan mieletön koti, ei oo totta.

 2. marika sanoo:

  Voihan maatuskajoukkio! <3

 3. Maria sanoo:

  Tosi kaunis koti teillä ♡
  Ja ihanaa viikonloppua! Olet sen ansainnut!

 4. Tiinakaisa sanoo:

  Kaunis koti <3 Ja nauti 😉

 5. Toi sun kissa-kello on maaginen! Noilla Mummoilla on kivaa, kun niillä on niin monta kaveria 😉

 6. Veera sanoo:

  Kaunista! Onko tuo valkoinen iso kattovalaisin? Mistä? Upea!

 7. Teillä on niiiin teidän perheen näköinen koti! P.s. Oletko liimannut nuo dvd:t tuohon hyllystöön kiinni? ;D Meillä pysyisi noin puoli minuuttia kotelot ojennuksessa, jos jotain olisi noin esillä…
  T: 1,5v tuholaisen ja vauva äiti

 8. Zanne sanoo:

  Kaapo ja Elvis bongattu lauantaina isänsä kanssa Snadi Stadissa! 🙂

Kommentoi