KAUNEVE

23/11/2013

kauneve huivi elviskauneve huivi keltainenkauneve huivi kaapo
kauneve kaapo keltainenkauneve valkoinen tuubi elviskauneve kulpatuubikauneve kaapo aurinko

Syksyn mittaan on blogissa vilahdelleet Kauneven kauniit villatuubihuivit. Nyt olisi ehkä aika kertoa huiveista vähän enemmän, kovasti niistä on nimittäin kommenttiboxissa kyselty.

Kotimaisen Kauneven takana on länsirannikon suunnalta tuleva tekstiilisuunnittelija Tiina Taivainen. Kaikki Kauneven tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Maateriaaleina käytetään luonnonmukaisia ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia villoja, kuten pehmeintä mahdollista luomumerinovillaa sekä ekologista merino-alpakkaa. Kauneven mallistosta löytyy kauniita, yksinkertaisia sekä iloisen raikkaita asusteita ja vaatteitta lapsille ja aikuisille.

Kauneven neuleet ovat ihanan pehmoisia ja hyvän tuntuisia. Neule on tekniikkana ainutlaatuinen, tuotteen pinta ja muoto syntyvät yhtä aikaa. Tuotteet neulotaan mahdollisimman pitkälle yhdestä kappaleesta ja lähes lopulliseen muotoonsa. Ommeltuja saumoja on siksi minimaalisesti. Viimeistely tehdään pääosin käsin, jolloin saumat ovat ohuita ja huomaamattomia. Muotoon neulominen on työläämpää ja hitaampaa, mutta siten minimoidaan hukkamateriaalin määrä.

Valitsin meille Kauneven mallistosta nuo hyvin kauniit ja yksinkertaiset kuplatuubit, joissa on nimensä veroisesti neulottottuja kuplia. Lämmin ja pehmeä villa hylkii myös yllätäävän hyvin likaa, vaikka nämä ovat olleet koko syksyn käytössä ei niitä ole tarvinnut pestä ollekaan. Yksiväristen tuubien lisäksi mallistossa on kauniita, usempia eri värisiä kuviollisia huiveja, pipoja ja säärystimiä. Tiinalta saa myös tilattua erilaisia tuotteita toiveiden mukaan. Itse haaveilen neulehuppareista..

Kauneven tuotteita saa tällä hetkellä tilattua ainakin Etsystä sekä ostettua Helsingistä Urbanstorystä.

 

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

6 Responses to “KAUNEVE”

  1. Heidi sanoo:

    TOSI kauniita kuvia!!!

  2. Kati X sanoo:

    Siis nyt oli vaan pakko tulla sanomaan, että sulla on niin kauniita lapsia! Hymyilyttää aina kun luen sun blogia, tulee hyvä mieli 🙂

  3. Ragdoll sanoo:

    Vitsit kun tyylikkäitä pikkuisia! 😀

    Vieläkö kuvaat samalla kameralla? On kyllä tosi upeita kuvia.

Kommentoi