UUSI TAKKI, UUSI TUKKA JA VANHAT KENGÄT

14/11/2013

minttu parka takkiminttu mäntysalo parkaminttu parka 3minttu parka 4minttu parkaminttu vans

Hain eilen itselleni Raiskin talviparkan, ja vaikka tänään mittari olikin plussan puolella oli takki pakko saada heti päälle. Ihanan yksinkertainen ja ehkä vähän katu-uskottava takki on siis Suomalisen Haltin tytärmerkin Raiskin valmistama pitkä ja kapean mallinen parka. Kun Halti tekee todella sporttisia ja huipputeknnisiä urheheiluvaatteita aktiiviliikkujoille niin Raiski taas valmistaa, myös teknisiä, mutta arkisempia vaatteita koko perheen vapaa-aikaan ja urheiluun. Untuvatakissa onkin hyvä veden ja tuulen pitävyys. Luulenpa että sain tästä takin vielä monelle tulevalle vuodellekkin.

Takinhakureissun jälkeen päätin extempore soittaa luottokampaajalleni (eli äidilleni) Katjamariateamiin ja kysellä pika-apua juurikasvun peittämiseen. Ja seuraavaksi istuinkin kampaamon penkissä vaalennusaineet päässäni. Olin itsekkin huomannut oman tukan tummentuneen vähän liikaa kotivärjäyksien takia ja uusi vaaleampi tukka piristi ihanasti.

Aamulla kävin vielä vintiltä kaivamassa viime vuotiset talvi-Vansit. Nahkaa ja mokkaa olevien kenkien sisällä on vielä ohut vuori, joten näillä pärjää hyvin vielä pikkupakkasillakin. Kaapon kerhokaverin äiti kommentoi että näytän aivan lapselta. Noh, kieltämättä sulauduin aika hyvin noihin viereisen lukion oppilaisiin…

Sellaista siis tänne! Blogissa on on ollut ehkä vähän pikkaisen hiljaisempaa. Syy siihen taitaa olla sama kun niin monella muullakin bloggajallakin. Eli pimeys. Näistäkin kuvista huomaa että puolen päivän jälkeen alkaa olla jo liian pimeää edes ulkokuville.

takki Raiski (saatu) / paita Polarn O. Pyret / legginssit Monki / kengät Vans

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

11 Responses to “UUSI TAKKI, UUSI TUKKA JA VANHAT KENGÄT”

  1. Ilona sanoo:

    Kaunis! Ihanat talvihiukset-piristävä näky. Ja tuo hiusten väri sopii ehdottomasti harmaan seuraksi. Harmaan ilman.

  2. onnimanni sanoo:

    ihana tukka!!!

  3. Peeta sanoo:

    Makee toi tukka!

  4. Ihana toi tukka!!! Ja mahtavaa nähdä lauantaina! <3

  5. Wautsi, tosi pirtsakka väri! :—-) Ihana!

  6. Rea sanoo:

    kaunis<3

Kommentoi