SOPHIE KIRAHVIA PURKISSA

25/10/2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihania uutisia, nimittäin pian sitä saa, Sophie la Girafe luonnonkosmetiikkaa! Maailman suosituimman lelukirahvin tuoteperhe kasvaa vauvoille suunnatulla kosmetiikalla. Eikä ihan millään perusrasvalla, vaan erittäin laadukkaista sertifioiduista luomu -ja luonnontuotteista valmistetuilla tuotteilla.

Ja vaikka luonnonkuminen Sophie kirahvi valmistetaankin Ranskassa, ovat nämä uudet kosmetiikkatuotteet Suomalaisia! Sophie La Girafe Consmeticsin tuotteet on nimittäin kehittänyt Suomalainen kahden pojan äiti Jonna Jalkanen. Jonnalla on pitkä kokemus kauneuden ja kosmetiikan saralta ja on todella upeaa että Jonnan sekä hänen miehensä yritys Alva Organics on päässyt valmistamaan näin hienoja tuotteita näin hienossa konseptissa. Kauniiden pakkausten takana on muuten ihana Ainomme!

Kosmetiikkasarjan ensimmäinen tuoteperhe Sophie La Girafe Baby sisältää 6 erilaista tuotetta sekä starter kit pakkauksen, joka on vaikkapa loistava lahjaidea. Myöhemmin on tulossa sarja myös isommille lapsille sekä äidille. Kuitenkin nämä vauvoille suunnatut tuotteet toki sopivat ihan kaiken ikäisille. Vauvaöljy imeytyy ihanasti ihoon ja on mahtava vaikkapa raskausvatsan ihon hoitamiseen.

Sarjaan kuuluvissa kasvovoiteessa, suojavoiteessa, vartalovoiteessa, kylpyvaahdossa, vauvaöljyssä sekä vartalon -ja hiusten pesuaineessa käytetään vain parhaimpia ja laadukkaimpia luomu ja luonnonainesosai jotka sopivat herkemmällekkin vastasyntyneen iholle. tuotteissa käytetään muunmuassa valkoista teetä, pohjoista mustikkaöljyuutetta, jojobaölyä sekä laventelivettä. Tuotteissa on todella mieto ja miellyttävä luonnollinen tuoksu. Tuotteet valmistetaan Latviassa, luonnonkosmetiikkaan erikoistuneessa tehtaassa.

Kaikista myydyistä tuotteista lahjoitetaan 1% paikallisesti hyväntekeväisyyteen. Tietysti kaikki pakkaukset ovat myös vastuullisesti tuottettuja sekä kierrätettäviä. Lisää tuotteista, sekä ihania videoita pääsee pian katsomaan TÄÄLTÄ sekä facebookista.

Myyntiin Sophie Baby kosmetiikka tulee Suomessa muutaman viikon päästä, heti aluksi sitä saa ainakin Tampereen Sokokselta, Bebesistä, Obrellinosta sekä apteekkituotteiden verkkokaupasta. Myöhemmin vielä laajemmin isommista tavarataloista. Sekä tietysti maailmanlaajuisesti Aasiaa ja Jenkkejä myöten! Hienoa! Hintaa tuotteilla on 13,60 – 19,10 euroa.

Me jatkamme poikien kanssa näiden ihanien tuotteiden testailua ja palaan ehdottomasti vielä näihin ja kokemuksiimme!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

13 Responses to “SOPHIE KIRAHVIA PURKISSA”

 1. Avatar Kaisa sanoo:

  Voi mahtavuutta!! Nyt oon tästä kyllä ihan fiiliksissä. :) tulisivatpa pian jo myyntiin!

 2. Tää on kyllä niin kiva juttu! Ja nuo pakkaukset on aivan ihania :))

 3. Avatar Mama D sanoo:

  Voi ei. Aattelin, että uudelle tulokkaalle ei mitään uututta osteta vaan mennään saastölinjalla. Pakko kyllä tuo Sophie kirahvi saada. Nuo Sophie kirahvi voiteitten ym. pakkaukset on todella sööttejä.

 4. Avatar Heidi sanoo:

  Ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta katsopa tämä. Hieno juttu:

  http://khetkia.blogspot.fi/2013/10/kommentti-jattaa-jalkensa.html

 5. Avatar annimari sanoo:

  Ihan huippuhyvän idean ovat keksineet!! Onnea :)

 6. Avatar Mirka sanoo:

  Onpa mahtava juttu! Täytyy odotella että nämä tulevat myyntiin. :) Saako näitä tuotteita ihan tavallisista marketeista? :)

  http://mbabysteps.blogspot.fi

  • On kyllä tosi hieno juttu! Ja nämä tuotteet ovat niiiin ihania!
   Myyntiin tuotteet tulevat 8.11 ja tekstissä lukikin nuo myyntipaikat. Myöhemmin tulossa myös varmasti suurimpiin tavarataloihin :-)

 7. Luomukosmetiikka kuulostaa aina hyvältä! Ja nuo pakkauksetkin ovat aivan ihania, saako äiti kans kokeilla?:)

  Meillä nuorimmainen täyttää huomenna 2 viikkoa joten hälle näitä tosiaan ainakin voisi testata, iho on kyllä todella pehmoinen ja nätti hällä, vauvan vaalenpunainen <3

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  • Kyllä, ja näissä on käytetty luonnonkosmetiikastakin vain parhaimpia ainesoisa. Täysin vegaaninenkin tämä on, se unohtui mainita :-)
   Vaikka sarja on vauvoille, käyvät nämä tuotteet hyvin vanhemmille lapsille sekä aikuisillekkin!

Kommentoi