PELLEKALLOT

24/10/2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mini Rodini teki muutama vuosi sitten erikoismalliston, Rebel With A Cause, yhdessä rokkimimmi-stylistin Bea Åkerlundin kanssa. Mallisto oli siis vähän rajumman puoleinen, mitä nyt ainakaan lastenvaatteissa on yleinä totuttu näkemään. Paljon mustaa, tekonahkaa -ja turkista, korvia, jopa pirun sarvia, ja nämä pellekallot. Mitä muuta voisikaan kuvitella stylistiltä joka on pukenut Madonnaa, Britneytä ja Lady Gagaa.

Itse en silloin ostanut mallistosta mitään, mutta nämä pellekallot jäivät mieleeni. Etenkin nyt pari vuotta asiaa sulateltuani, on tuo harmaa aika ihana. Ja harmaa meille tulikin. Ja sitten vielä musta. Aikaajoin näitä vanhan malliston vaatteita löytyy jopa suht edullisestikin, ja muutama vuosi sitten Rodineitten laatu on vielä niin ollut hyvää että nämäkin ovat pysyneet todella hyväkuntoisina.

Vahnat Rodinit ovat myös paljon pienenpää mitoitusta kuin nykyisin. Koko 104/110 oli Kaapolle jo vähän liian nafti joten pikkuveli peri sen heti. Nykyisin vaatteet ovat huomattavasti suurempia, leveämpiä ja pidempiä.

Sopivatko pääkallot ja muut hurjat jutut lasten vaatteisiin? Entä käytättekö lapsilla paljon mustaa?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

12 Responses to “PELLEKALLOT”

  1. Tiinakaisa sanoo:

    Noni, nyt mua alkaa harmittaa kun olen myynyt sen meidän mustan pois. Näin siinä usein käy 😉

  2. Sini sanoo:

    Meillä käytetään aika paljonkin mustaa, mutta pääkalloista en itse niinkään välitä, joten niitä ei lastenkaan vaatteissa ole, nuo paidat kylläkin on aika sulosia 🙂

  3. Maria sanoo:

    Mustaa käyttää tyttö aika paljonkin ja joskus on saattanut kalloakin olla. Pirunsarvia en ehkä lähtisi kokeilemaan mutta sugarskull-tyyliset ja nuo pellet on suorastaan söpöjä!
    Myös tulevassa omassa mallistossa on aika tummahkojakin värejä lapsille ja printitkin semmoisia että kestää aikuisenkin katsella 🙂

  4. Noel sanoo:

    Puen tytölle tosi paljon mustaa, yleensä kuitenkin johonkin kirkkaaseen väriin yhdistettynä. Voisin kyllä pukea kokomustaankin jos siltä tuntuis..”väri” se on siinä missä muutkin.
    Kerran näistä jutuista kun keskusteltiin ni toiselta äidiltä tuli mm semmosta kommenttia ,että Musta on ihan kuolemanväri eikä todellakaan sovi lapselle 😀 selvä!

    Noi pellekallot on ihan söpöjä mut pääkalloista en muuten välitä kauheesti

  5. Pääkalloja en suosi (enää/juuri nyt), mutta kyllä meillä on ollu luuranko yöpuku ja luuranko collegetakki. Ja taisi esikoisella olla pääkallotuttiketjukin. Olen vähän tuuliviiri joidenkin periaatteideni kanssa. Mustaa en suosi meidän pojilla, etenkään toiseksi vanhimmalla. Hän kun on niin vaalea iholtaan ja hiuksiltaan. Meidän tyttö taas on tumma ja musta sopii hänelle ihan eritavalla. Mutta neiti on itse niin ”pinkkiprinsessa”, että harvemmin on koko mustissa.

  6. Muikku sanoo:

    Voi ei , siis mistä sä näitä helmiä löydät, oon kade myönnetään 🙂

  7. LPP sanoo:

    Musta, valkoinen ja harmaa on ehdottomasti meidän juttuja ja sopii lapsille siinä missä aikuisillekin 🙂 Nuo kuosit ei ihan sytyttäneet, mutta se uusi mallisto on tosi kiva!

    http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

  8. Mama D sanoo:

    Meillä poikaa on puettu rokkivaatteisiin ihan melkein synnarilta saakka, mutta noita pellekalloja en kylla pukisi lapseni päälle. Ihan vaan sen vuoksi, että mulla on itsellä pellekammo (kiitos Stephen Kingin ”IT”. Hirvittää, jos seuraava lapsukainen on tyttö ja taloon tulee nukkeja…kiitos ”Childs play”)

  9. Oossom sanoo:

    Pellekallot on ihania! Ja koko Bean mallisto. Olen käyttänyt tytöllä pääkalloja, pellekalloja ja parasta väriä ikinä eli mustaa. Rakastan.

    Kyllähän sitä kuulee ettei lapselle sais laittaa mustaa, mut siihen sopii hyvin lausahdus mielipiteet on kuin persereikiä, kaikilla on sellainen.

  10. Pellekallot eivät muakaan sillon miellyttäneet yhtään, liian rajuja mukamas, nyt kyllä miellyttävät ja voisin haalia Siirillekin. siinä näkee miten Mini Rodinilla ollaan edellä aikaansa… 🙂

  11. Me saatiin just MiniMintistä Nununua mikä on nyt tän hetken merkeistä vähän tollanen rokimpi. Niilläkin oli jossain vaiheessa nahkakäljitelmää shortseissa ja muuta rajumpaa. Nää Rodinit on kyllä nättejä, mutta en ehkä silti osais tota mustaa pukea meiän tytölle..

  12. Rea sanoo:

    Ihanat pojat kerrassaan! Meillä käytetään paljon mustaa värejen keskellä 😉

Kommentoi