SYKSYN LAPSET

10/10/2013

syksyn lehdet 2
syksyn lehdet 4syksyn lehdet 1
syksyn lehdet 7syksyn lehdet 6syksyn lehdet 5

Multa kysyttiin tänään, että onko syksy lempivuodenaikani. Se on yksi niistä ja kesä on toinen. Niitä on vaikea kuitenkaan laittaa paremmuusjärjestykseen, koska ovat keskenään niin erilaisia. Kuuman ja melko hektisen kesän jälkeen on ihana rauhoittua kotiin, vetää villasukat jalkaan ja tavallaan valmistautua ja kerätä voimia pitkään kylmään talveen.

Syksyyn liittyy myös tietynlainen tunneside. Olen syksyn lapsi ja niin ovat omat lapsenikin. Ja onhan tuolla ulkona nyt vain ihan mielettömän kaunista juuri nyt! Värikkäitä lehtiä puissa ja maassa, hyvällä tuurilla aurinkokin pilkahtelee aina välillä. Olisipa hienoa päästä joskus Lappiin näkemään ruska. No, tänään tyydyttiin ihan vain takapihaamme.

Elvis täyttää huomenna kaksi vuotta! Voi toista! Lahja on vielä hankkimatta ja meinaankin suunnata heti aamusta kaupungille, mikä olisi kiva lahja antakaa vinkkejä!


Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

9 Responses to “SYKSYN LAPSET”

  1. Heidi Pii sanoo:

    Oo, heti tuli mieleen synttärilahja, jonka ostin 1-vuotiaalleni.

    paivakirja51c.blogspot.fi/2013/08/pikkiriikkinen-1v.html

    Vaikka 2-vuotiaalle pojalle voisi keksiä vaikka mitä mahtavaa rakentelu- tai toimintalelua, niin varmasti tuollaisesta (tai vastaavasta) pomppueläimestäkin olisi iloa. Tämä possu on ollut kaiken ikäisten kyläilijöiden suosikki, ja itekin tykkään siitä könöttelemässä milloin missäkin nurkassa. Jotenkin liikkis kaveri. Välillä se pääsee jopa sohvan eteen rahiksi. 😉

  2. Ihania syksyisiä kuvia! 🙂

  3. Kaisa sanoo:

    Oi mitä ihania kuvia, niin, kuin aina! <3
    Onnea supersöpöliini-Elvikselle huomisen johdosta! Uskon, että kaksivee on innoissaan paketista kuin paketista lahjasta riippumatta. 🙂

  4. Susanna sanoo:

    Mun pitää keksiä lahja Elviksen synttärikaimalle, eli veljentytölleni. Hänkin täyttää huomenna perjantaina 2 vuotta. Oma esikoiseni taas täyttää sunnuntaina 5.
    En ole itse syysihmisiä, vaikka olen myös syntynyt syksyllä (marraskuun alussa). Olen ihan kokonaan kesäihmisiä. Mulla on aina kylmä, joten helteet sopivat minulle (jopa silloin, kun olin viimeisilläni raskaana ennätyshelteiden kesänä 2010).

  5. Teija sanoo:

    Aivan tosi ihania kuvia!

  6. Sanna sanoo:

    Syksy kyllä on ihanan värikylläistä aikaa.
    On ihanaa kun saa pukea vähän enemmän päälle, mut ei kumminkaan toppailla ihan hulluna.
    Juoda teetä viltin alla ja virkata tilkkuja, silloin kun ehtii.
    Mun mielestä syksy myös tuoksuu ihanalle 🙂

  7. Maria sanoo:

    http://www.kotivinkki.fi/jutut/tiipii-lastenhuoneeseen-ja-ulkoleikkeihin

    Meillä tyttö täytti elokuussa 2-v ja hänellä ja leikkikavereilla tosi kova juttu on ollut majat ja teltat. Meille kyhättiin yllä olevasta ohjeesta pieni inkkariteltta ja oli kyllä hitti!

  8. Lindusius sanoo:

    Ootko käynyt Tingelingissä? Tingeling.fi

Kommentoi