BELLAPUOTI ON AUKI!

16/09/2013

bella-puoti-juhliin-koristelu-herkut
Paperipillit ja paperipallot Onnen Ovi lahja & koti, mustikkasuklaa Kultasuklaa Oy

bella-puoti-toimisto-sisustus-mustavalkoinenToimistopupu Sisustuscarena, juliste Walldesign, Johtoi-valoroikka ja lehtiteline Kokou, washiteippi Teippitarha.

bella-puoti-lastenhuone-tuttipullo-lelutElodie Details korit ja tuttipullo Nelcol, pehmolelut PaaPii Design, Lion juliste Papershop, Ferm Living soittorasia  Sisustus Home.

bella-putiikki-kosmetiikka-meikit-tuoksut-korutPorkkana-tuoksu Greenlips, korvakorut Uhana Design, Jurlique huulivoude Vacra Du, silkin ja villan pesuaine Villa31, kaulakoru Pulu Design.

Olen tosi innoissani uudesta, blogiportaalimme yhteyteen avatusta uudenlaisesta nettikaupasta, Bellapuodista! Puodista löytyy laadukkaita tuotteita kuudesta eri kategoriasta; SISUSTUS, KOSMETIIKKA, ASUSTEET, KÄSITYÖT, PERHE ja HERKUT. Myyjiä puodissa on yli sata ja paras juttuhan on se, että kaikkien näiden eri myyjien ja eri kategoroiden tuotteita voi ostaa puodista yhdellä kertaa. Ei siis enään hyppimistä nettikaupasta ja ostoskorista toiseen vaan täältä saa kaiken kerralla!

Oletteko jo ethtineet tutustua upouuteen kauppaan? Entäs mitä olette mieltä tällaisesta konseptista jossa tuodaan monta pienyrittäjää yhteen suureen verkkokauppaan?

Minä jatkan kaupan selailua ja ostoskorin kasvattamista… Myöhemmin muuten luvassa ihanan untuvainen arvonta 😉


12 Responses to “BELLAPUOTI ON AUKI!”

  1. […] MAMI GO GO -bloggaaja Minttu on erityisen helpottunut, kun enää ei tarvitse hyppiä verkkokaupasta ja ostoskorista toiseen. Katso, mikä Minttua erityisesti Bellapuodissa ihastutti tästä. […]

  2. Tykkään ajatuksesta! Ja etenkin mustikkasuklaasta…Valitettavasti.
    MIetin noita tuttipulloja, vaikka imettää aikonkin, mutta hätätilanteessa noita on hyvä olla käsillä: meillä on käytetty Aventin pulloja tähän asti tarpeen vaatiessa, ovatkohan nuo ylläolevat ”anatomisesti korrekteja”? Siis että ei niitä ilmavaivoja beibelle tulisi…Pehmo-otukset ovat myös ihanaisia ja jokainen äiti ansaitsee ehdottomasti oman toimistopupun!:D

  3. Hei silleen asiasta kukkaruukkuun, missä se sun ihana meksikolainen pääkallo on tehty? (Siis tatuointi 🙂 ).

  4. Vilttitossu sanoo:

    Oi! Uskaltaakohan tuonne kauppaan mennä paljon selailemaan, ihanilta näyttää ainakin nuo poimimasi jutut. ONNEKSI Murun synttärit ehti jo mennä, tai olisin ehtinyt köyhtyä varmastikin paaaaaaljon paljon enemmän 😀

  5. […] OnnenOvi oli minulle entuudestaan tuttu kauppa, satuin poikkeamaan sinne viime vuonna Tamperella käydessäni. Valokirjainten lisäksi valikoimaan kuuluu erilaisia siustustuotteita kuten vanhoja huonekaluja, mattoja, säilystyslaatikoita, värikkäitä keittiövaakoja ja paljon muuta piensisustustavaraa ja lahjaideoita. OnnenOvessa kannattaa nyt käydä piipahtamassa, sillä siellä vietetään viimeistä viikkoa muuttomyyntiä. Sen jälkeen liike muuttaa Koirakahvila Vainun tiloihin Satamakadulle. Samassa tilassa toimii myös koirakampaamo, aika hauskaa! OnnenOven tuotteita saa myös uudesta Bellapuodista. […]

Kommentoi