KOKO PERHEEN CROCS

14/09/2013

crocs-perhe-lapset-krokotiili-duke-polarnopyretcrocs-lapset-katuliidutcrocs-duck-boot-lapsetcrocs-lapset-perhe-juhlat-talvicrocs-lapset-talvi-saappaatcrocs-perhe-polarnopyret-pomppulinnacrocs-lapset-street-art

Jos joku olisi sanonut minulle neljä vuotta sitten, että tulemme muutaman vuoden päästä kulkemaan koko perhe Crocseissa kesät talvet, en olisi uskonut. En silloin edes tiennyt että Crcosilla on muitakin kuin reikäsandaaleja – jotka taas yhdisin johonkin ihan muuhuin kuin urbaaniin kaupinkielämään. Takana on kuitenkin kolmas kesä kun crocsit ovat olleet meidän perheessä käytössä. Siinä välissä on ollut myös syys ja talvikenkää.

Kävimme tällä viikolla katsomassa Crocsin tulevan talven malliston hauskassa perhetapatumassa. Ja kyllä vaan, meille tulee taas ihan ehdottomasti Crocsit talveksikin. Itseasiassa mallistossa oli useampikin kenkä jonka saisi niin omasta kuin lastenkin mielestä nököttää pian eteisemme kenkähyllyssä.

Niin lasten kuin aikuistenkin kengistä löytyy todella paljon kirkkaita värejä, mutta myös tummempaa kuten metallinhohtoista mustaa värjeä karttaville. Aikuisille, naisille ja miehille on lisäksi aivan uskomattoman lämpimiä nahkaisia saappaita, kyllä niillä takenee tarpoa hangessa kovillakin pakkasilla.

Myös Crocsin talvikengissä on sama hieno ominaisuus kuin muissakin kengissä – uskomaton keveys. Millään muulla valmistajalla ei ole näin mukavia, tukevia, lämpimiä, mutta silti niin kevyitä kenkiä. Kyllä se vain on asia joka tekee askeleesta keveämmän ja loskasäässä tarpomisesta astetta kivempaa. Sekä aikuisen, mutta etenkin lapsen on kevyillä kengillä mukavampi ja helpompi liikkua.

Löytyykö teiltä muilta Crocsin kenkiä? Lapsilta, itseltänne?


19 Responses to “KOKO PERHEEN CROCS”

  1. Ilona sanoo:

    En kestä. Mulla ei ole juuri nyt tarvetta yksillekään kengille ja nyt ajauduin katselemaan crocsin uutuuksia. Vitsit miten kauniita kiilakorkosaappaita! (tarve ilmaantunut! )

    Mulla on crocsin konjakin väriset nahkatennarit syksyksi ja talvella nautin lämpimistä ja kuivista jaloista crocsin nupukki-saappaissa. Kengät on kyllä ihanan kevyet ja pehmeät jalalle.

  2. Hanna sanoo:

    2-vuotiaana tyttäreni ei suostunut pitämään koko kesänä muita kenkiä kuin Crocseja. Vauvana hänellä oli tosi söpöt Ugg-tyyppiset Crocsit, todella lämpimät, ei tarvinnut villasukkia pakkasellakaan. Tänä syksynä ostin hänelle ensimmäiset Crocsin kumpparit enkä taida muita enää ostaa. Hoitajakin ihmetteli niiden keveyttä. Ei tarvitse lompsia niin kuin perinteisissä. Ihan harmittaa, että tuli itselle ostettua Hai-saappaat viime vuonna. Olisin halunnut myös tuollaiset kevyet.

    • Meilläkin oli kesällä muutama kriisitilanne kun en antanut lasten laittaa crocseja, vaikka kaupungille menessä. Molemmat huusivat eteisessä että halutaan sandaalit!! 😀 😀 😀 Että on ne hyvät lastenkin mielestä 🙂

  3. Liisa sanoo:

    Minua kiinnostaakin kokemukset Crocsin talvikengistä taaperoilla. Etsin omalle 1,5-vuotiaalleni ns. jokasään talvikenkää. Pysyykö Crocseissa jalat kuivina ja lämpiminä? Onko pohja riittävän taipuisa pienelle jalalle? Kestääkö muovi pakkasen ehjänä?

    • Piipi sanoo:

      Talvicrocsit on ihan superloistavia! Minulla itselläni ja tyttärelläni on olleet käytössä parina talvena ja ensi talveen tulen ostamaan myös. Itse pidin lapsella näitä enempi siinä -5 pakkasasteella ja sitten kovemmalla pakkasella toisia kenkiä, mutta sekin voi olla makuasia. Itse pärjäsin kyllä näillä loistavasti ja rakastin syksylläkin käyttää. Minulla on sellaiset tikkivuoriset, joissa on edessä vetoketju. Ihan kivat ihan farkkuleggareidenkin kanssa.
      Lapsellani ja minulla on aika kapea jalka, johon istuvat aika hyvin. Jos lapsen jalka on sellainen ppyöreä ”töppö” suosittelen kokeilemaan, koska olen kuullut että saattavat olla liian ahtaat 🙂

      • Vastailen vähän viiveellä.. Meidän pojilla on ollut kahtena talvena crocsin ja jalat ovat pysyneet niin lämpöisinä kuin kuivinakin. Kokemusta on niin Duckbootseista kuin Crocbandeista. Tuo crocslite materiaali eristää mielestäni hyvin lämpöä eikä muutu mitenkään pakkasellakaan.
        Meillä on taas kaikilla aika paksu ja leveä jalka ja sopivat niihinkin hyvin 🙂

  4. Löytyy vain ja ainoastaan juurikin niitä reikäsandaaleja. Miehen ja mun läpyskät ovat pihakenkinä, mutta taaperomme käytti niitä kesällä ”julkisestikin”. Nyt onkin harkinnassa lapsen talvikenkien hankinta ja yksi vaihtoehto on crocsin talvikengät. Elsan blogissa kyselin liukkautensa perään, mitäs mieltä sinä olet? Ovatko liukkaat pienelle taapertajalle? Pysyvätkö muuten jalassa hyvin, kun kumisaappaat meillä vielä tippuu helposti jalasta?

    • Ei ole yhtään liukkaat! Tosi tukevat jopa, pojissa on sellaista kuviointeja joten hyvin pysyy pystyssä 😉 Ja hyvin muutenkin pysyvät jalassa, nythän noita varrellisia malleja tulee kolme uutta.

  5. Minishow sanoo:

    Vähän samoilla linjoilla oon mäkin, että aiemmin en ois uskonu mutta nyt oon ihan crocs-fani :). Oliko esittelyssä muuten samat kengät kun netissä vai vielä muita uusia malleja?

    • Nettiin ei vielä ihan kaikkia värejä esim noista uusista Gust bootsesita ole tullut, mutta tässsä nämä mallit näkyvät. Eli kolme erilaista talvisaapasta, duckbootsit, vuorelliset retro-sandaalit esim päiväkotiin. Netistä löytyy myös jotain viime vuoden malleja 😉

  6. JohannaK sanoo:

    Kohta löytyy 🙂 Just oon kattellu. Terkkuja! Oli kiva nähdä <3

  7. Talvicrocseja ei löydy, mutta nuo jodhpur-tyyppiset ovat vanhan heppatytön mieleen:) Noilla olisi hyvä tarpoa hangessa!

  8. Johanna sanoo:

    Crocseja löytyy joka säälle useampia pareja sekä aikuisten että ”nuorten aikuisten” käytössä. Mallistosta löytyi kengät jopa vihkitilaisuuteen.

  9. Elisa sanoo:

    Mua vaivasi vuoden päivät viheliäinen luupiikiksikin kuvattu plantaarifaskiitti kantapäässä. Jokainen askel sattui kuin puukolla olisi isketty. Ennenkun löysin crocsit. Ostin pienet ballerinamalliset tossut, joissa astunta oli niin kevyt, että pystyin kävellä pitkiäkin matkoja ilman painajaismaista kipua. Muita saman mallin kenkiä minulla ei (vielä) ole, mutta vakaasti olen sitä mieltä, että

    Crocsit pelasti mun jalan!! <3 <3 <3

Kommentoi