STAILAAMASSA POPISSA

2/09/2013

popstailaus6

Lauantain stailaustapahtuma Kampin Polarn O. Pyret myymälässä meni oikein ihanasti. Viiden tunnin aikana sain stailata kuusi suloista ja reipasta lasta. Vanhempien toivomukset stailauksista vaihtelivat niin rennosta muskarivaatetuksesta siistimpään kirkkoon soveltuvaan asuun. Stailauksissa käytin paljon uusimman malliston vaatteita, mutta mahtui joukkoon myös ripaus tuttua perusraitaakin. Syksyn uusi farkkumallisto, josta kirjottelinkin jo aiemmin täällä, kiinnosti myös monia. Hitiksi valikoitui aivan ehdottomasti sinapinkeltainen väri, jota löytyy nyt ainakin sammareista, neuletakeista, sukkahouista ja mekosta.

Itse arvostan lastenvaatteissa selkeän ulkonäön lisäksi laatua, pitkää käyttöikää ja sitä että vaatteita voi yhdistellä helposti keskenään ja erilaisiin tilanteiisin sopiviksi. POP ei näissä vaatimuksissa petä koskaan.

popstailaus1

Amir 2v – coolit moneen tilanteeseen sopivat sisävaatteet

popstailaus2

Aleksi 1v – rento muskariasu

popstailaus4

Luukas 4v ja Sofia 3 v – siistimpi asu kirkkoon ja tarhakuvaukseen

popstailaus3

Eevertti 1,5v – viilenevän sään syysvaatteet

popstailaus5

Melina 3v – kaupunkilook

popstailaus7

Kiitokset vielä kaikille stailattaville lapsille sekä heidän vanhemmilleen, Polarn O. Pyretille sekä Kampin kauppakeskukselle mukavasta päivästä! Kiva myös että niin moni lukija kävi moikkaamassa päivän aikana.


10 Responses to “STAILAAMASSA POPISSA”

  1. misu sanoo:

    sä oot kyllä niin kaunis!

  2. Elina sanoo:

    Olipa onnistuneita asuja : ) Kävimme juuri ennen tapahtuman alkua PO.Pissa ja löytyihän sieltä pari arkiasua. Harmi, kun ei ollut aikaa jäädä ihastelemaan stailauksia.

  3. Jemina sanoo:

    Voikun noita kaikkia sais vielä kakskymppisellekin!

  4. LPP sanoo:

    Onpas kivoja! Mun suosikki on tuo muskariasu 🙂

  5. Ihanan värikästä! Ja kaunis stailaaja 🙂

  6. Kukkis sanoo:

    Ihania vaatteita ja suloiset pikku mallit!

Kommentoi