PÄIVÄN POSE

13/08/2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin tänään Elsan kanssa aamupalalla ja suunnattiin siitä keskustaan. Ajattelin jakaa blogiin pitästkä aikaa jonkinlaista päivän asu-kuvaa. Elsa nappasi kuvat omalla kamerallaan, mutta mitään kovin yksityiskohtaisia kuvia asusta ei tälla kertaa saanut, kiitos ihan hullun kaatosateen ja tielle juoksentelevan lapsen.

Elsa kuitenkin lähetti mulle pari kuvaa ja taisin vähän pissata housuun tuon viimeisen kohdalla. Kuva jossa huudan tielle päin vesilätäkköön juoksevaa Kaapoa. Kuvaan lisätty osuva teksti ja kuva nimetty ”mami go go huutaa lastaan”. En tiedä teistä, mutta mua tämä naurattaa vieläkin.

Tuosta posetuksestakin on tullut vitsi meidän keskuudessa, olin vuosi sitten eräissä muotikuvauksissa muotibloggareiden kanssa. Kun tuli minun kuvausvuoroni valokuvaaja käski minua ”ottaa oma pose”. Olin että,  jaa mikä!? Vieläkään en ole harjoitellut omaa posea, kuulin kyseisissä kuvauksissa että monilla muotibloggareilla on 5-10 luottopose-asentoa. Mulla ei yhtään! (Mutta haittaakse?)


25 Responses to “PÄIVÄN POSE”

 1. Juu ei löytyny mullakaan niissä kuvauksissa omaa posea :DD

 2. Hih, eikös toi kakkoskuva voisi sitten olla se sun pose? 😀

 3. Juuli sanoo:

  Haha, tää oli hauska :D! Aivan huippu tuo toinen kuva teksteineen, nauran myös :D. Ja ei haittaa, ettei sulla ole omaa posea, se on ihan jees :)!

 4. Rillirousku sanoo:

  Ha, saatto ihan ´vähäsen´ tirahtaa täälläkin, varsinkin tuo kuvan varsin osuva teksti. (ps. tulin just uimahallista…. että kiitti… ;-D )

 5. Tiinakaisa sanoo:

  Hihii! Mainio toi kuva 🙂 Ja komee jakku!

 6. JenniK sanoo:

  Kivan näköiset housut. Mistäköhän mahtaa olla?

  • Voi vitsit että mä oon huono päivän-asu postaaja. Unohdin laittaa mitä vaatteita mulla on päällä 😀 !! Noi hpusut on kuitenkin Dr Denimin strech farkut (mallia en nyt muista, mutta sellaisella semi korkealla vyötäröllä), aivan ihanat päällä, suosittelen!

   • JenniK sanoo:

    Ai ne on ne! En oo uskaltanu ees kokeilla niitä kun näyttää niin pieniltä. Saako udella mikä koko sulla on? Oon aikalailla samaa kokoa 🙂

 7. KataMeri sanoo:

  voi minttu…oot niin hottis:)

 8. Nyt vaan omaa posea harjoittelemaan. Vaikka kädet pään taakse niin että kyynärpäät ovat eteen kohti ja pään takaosaan kohti kädet ristissä. Suu rullalle, fiilis minäkö ?

 9. Hauska 🙂 ! Tästä tuli mieleen, mä vierastan kovasti kaikkee posetusta mutta kesällä käytiin sellasella Voguing tunnilla, suosittelen, oli sairaan hauskaa ja ehkä jopa opin jotan. Käytiin polttariporukalla täällä: http://www.tanssikouludca.fi/tuntikuvaus/voguing.

 10. Tää oli inana postaus. Nauran tolle posejutulle ja hihittelen huutokuvalle (joka on muuten jotenkin kivasti aika pin up -henkinen) ja ihailen sun tukkaa! Ai, että miten se voi olla noin herkun värinen. Mun päässä ei pysy yhtään oranssi. Hmph.

  • <3 ! Niin ja se tukka. Se oli ennen punainen 😀 Eli vissiin jos haluaa oranssin niin pitää värjätä ensin punaiseksi ;-D No mulla on muutenkin tosi vanha oranssi alla, sen värinen tukka ollut melkein aina.

 11. LPP sanoo:

  Hih, superhauska 😀

 12. Rva R. sanoo:

  Ihanaa, tuo huutopose on mun mielestä äidille juuri passeli! Enemmän tai vähemmän noissa merkeissä menee itsellänikin päivä, joten on hyvä nähdä miltä tamineet näyttävät lapsille huudellessa ja miten tukka asettuisi kauniisti;)

  Mulla on kolme huudeltavaa 2-6 vuoden ikähaitarilla ja nelonen syntyy lokakuussa!

  • Joo toihan oli hyvä pointti, äideillehän pitäisi nimenomaan markkinoida vaatteeita huutavien ja lasten perään ryntäilevien mallien päällä – pääsee vaatteet luonnoliseen ympäristöönsä ja saa realistisemman kuvan 😀 !! 😀 !!

   Onnellista loppuodotusta! 🙂

Kommentoi