SISUSTUSKRIISI!

11/08/2013

kriisikriisi3kriisi1kriisi5kriisi2kriisi76

Olen kehittänyt itselleni kriisin kotimme ja sisustuksen suhteen.  Muutosta alkaa olla jo muutamia kuukausia, mutta silti täällä on paikoitellen hyvinkin keskeneräistä. Alukestästä minulla oli hyvä boosti päällä ja sainkin paljon aikaan, mutta sitten kaikki vain jäi.

Moni juttu onneksi vain odottaa tekijäänsä, taulut seinälle laittoa, pöytä maalausta, lipasto noutoa mutta muutama todellinen kriisin paikkakin on.

Ensimmäinen on lasten huoneen matto. Täydellinen matto oli jo kiikarissa ja tilattuna, valitettavasti toimitus viivästyi ja viivästyi kunnes lopulta ilmoitettiin ettei ko. mattoa olekkaan enään saatavilla. Vastavaa, yhtä täydellistä (ja edullista) ei tunnu löytyvän mistään.

Toinen, ja ehkä tämän hetken pahin kriisin aiheuttaja, on olohuoneen tyhjä seinä. En haluaisi tehdä hätköityjä päätöksiä joita alan pian katumaan, mutta jotain siihen olisi saatava ja äkkiä. Valintaa vaikeuttaa se etten tiedä haluanko seinään maalia tai tapettia, pelkästään jotain seinälle vai myös huonekeluja sille seinustalle. Nyt tyhjään seinään nojaa vain fatboyn säkkituoli.

Pahin kriisi on ollut päällä nyt pari päivää. Eilisen illan surffasin sistustuskauppoja ja blogeja. En kuitenkaan saanut oikein mitään irti niistä. Yhtä printtiä yritin tilata varmaan tunnin, mutta PayPal tilini ei ilmeisesti ollut samaa mieltä hankinnasta. Hommat siis jumittaa ja pahasti, toivottavasti se inspiraatio iskisi pian tämän kriisin tilalle.

Kivoja sisustusblogeja ja ideoita saa siis vinkata! Mun sisustusmaku lahaa vähän jälkijunassa, en siis ainakaan ihan vielä innostu omaan kotiin hankkimaan ryijymattoja, rottinkia tai kuparia – jotain ylläolevian kuvien tyylistä keveää ja raikasta, lisäksi 60-luvun tyyli on plussaa.


28 Responses to “SISUSTUSKRIISI!”

 1. Janica sanoo:

  Miten ois joku sisustustarra? Saa helposti poijeski jos alkaa kaduttaan 🙂

 2. annamaija sanoo:

  Teillä on ihanan näköistä ! Mikä hylly teillä on tv-tason alapuolella ? Entä miten saat rumat johdot piilotettua? 🙂

  • Voi kiitos! Tuo on siis Sting hylly ja tuossa hyllyn alla Sting systemin lehtihylly. Pistoke jää juuri sopivasti sen taakse, joten johdot saa ainakin osittain piiloon, kaijuttimet taas ovat langattomat joten niistä menee vain yksi johto seinään.

 3. Voi kuule teillä on niin kaunis koti ja valkoiset seinät on hyvät ellet tykkää erika wakerlyn ruututapetista josta juuri postailin? 😉 mites jacobsenin kukkatapetit?

  • <3 ! No sitä tapettia kuule just kattelin 🙂 Kuitenkin kun tämä on jossainmäärin väliaikainen asunto en ole varma raaskinko kallista tapettia laittaa, tohon seinään kun menis vielä 3-4 rullaa.. Muuten joo 🙂

 4. Juni sanoo:

  Voi, teidän koti näyttää kuvissa niin täydelliseltä, miten ihmeessä noin kauniissa kodissa voi saada sisustuskriisin! Vaikka ei kai niitä kriisejä täysin koskaan pakoon pääsekään 😉
  Vinkkejä ei kyllä ehkä ole antaa, ei ainakaan omassa blogissani, mutta vaan oli pakko tulla vähän kehumaan 😀

 5. Maarit sanoo:

  Entäs tuolta toi puutapetti, oon ite himoinnut sitä jo pitkään… http://www.roddyandginger.co.uk/wallpaper.html

 6. Elisa sanoo:

  Täällä vähän samoja fiiliksiä. Minkälainen matto sulla oli kiikarissa? Mä oon johonkin bookmarkannu yhden ihanan mattokaupan, mut se on ehkä läppärillä kun en sitä tässä äkkiä löydä. Ja ne matot oli muistaakseni sellaisa, et ne sopis tuohon teidän tyyliin.

  Olkkariin olis pakko löytää jotain seinille, mut en halua vaan mitään semi-ok -printtiä, vaan jotain tosi ihanaa. Mies taitaa olla sen suhteen vielä kriittisempi. En silti jaksa vuotta odotella sitä oikeaa. Toisaalta voisin panostaa johonkin kalliinpaankin taiteeseen, mutta sen pitäis sitten olla tosi jees, eikä vaan mikään ”kunhan nyt äkkiä piti jotain räiskästä tuohon…”

  • Hei joo ihanaa, vinkkaa heti linkki kun löydät sen 🙂 Kiikarissa mulla oli se Elloksen oma, kelta-sininen-kolmio puuvillamatto.

   Mäkiin haluan jotain ihanaa, eikä tosiaan viitsi vain ekaa ookoota lätkästä.

 7. Henna sanoo:

  Mistä olet löytänyt nuo hauskat eläin maatuskat? 🙂

 8. Sanna sanoo:

  Teidän koti näyttää kivalta ja raikkaalta ja mun mielestä on vaan hyvä, ettei kaikki kodit näytä samalta trendipuusta vedetyltä. Joskus vaan aika tekee tehtävänsä ja joku täydellinen juttu tulee eteen, kun sitä vähiten odottaa!

 9. Anuliini sanoo:

  Kivoja tapetteja on esim. Marimekon Ruutukaava ja Ritva Kronlundin lumikide. Hiljaa hyvä tulee 🙂

 10. Teillä on kyllä ihanan raikas koti. Itsekin olen tuohon valkoiseen linjaan hurahtanut ja poden tällä hetkellä kriisiä makuuhuoneen kanssa. Vaihdettiin lasten kanssa päikseen huoneet ja pitäisi hiukan uudistaa ,muttei kovin suurella budjetilla kun noita omakotitalohaaveitakin olisi. 🙂 Itse saan yleensä parhaat sisustusideat leffoista, silloin kun en niitä tietoisesti etsi. 🙂

 11. Vaari sanoo:

  Espanjassa on kivoja tapetteja 🙂

 12. Kuule, älä taistele tuulimyllyä vastaan. Ryijyt tulee ja valloittaa maailman.

 13. Milla sanoo:

  Tyhjälle seinälle idea;

  http://divaaniblogit.fi/ideat/2013/05/28/ristipistokuvio-seinalle/

  Mietiskelen itse, että pitäisikö tehdä tuollainen olohuoneen seinälle. 🙂

 14. MS Ordinary sanoo:

  Meillä saa käydä kurkkimassa, en tosin tiedä löytyykö sieltä inspiraatiota. Meille pääsee täältä http://aboutmissordinary.blogspot.fi

  Miunkin mielestä teillä näyttää kivalta ja raikkaalta. Joskus ne parhaat sisustusideat tulee yllättäen 🙂

 15. […] Tohkenen epäillä, mutta olisipa se vasta hienoa! Sen jälkeen olisi enään selvitettävänä tyhjän seinän ongelma. Ja ommeltava uudet tyynynpäälliset sohvalle. Ja pestävä parvekkeen lasit. Ja istutettava […]

 16. […] halunnutkaan siihen mitään rikkomaan sitä tunnelmaa. Kirjoittelin jo aikaa sitten olohuoneemme tyhjästä seinästä, ongelmana on etten oikein keksi siihen mitään kivaa. Koska aiemmin melko pelkistetty, vain […]

Kommentoi