TÄLLAINEN TORSTAI TÄLLÄ KERTAA

9/08/2013

torstaisiivous

Aina tasaisin väliajoin pyydetään postausta tavallisesta päivästämme. On vaikea määritellä millainen on tavallinen päivä, ne kun yleinsä kaikki ovat aina ihan erilaisia. Välillä voimme viettää kymmenen tuntia putkeen ulkona, jonain päivänä kipaisemme vain nopeasti pihan kautta kauppaan. Päiviämme rytmittää kuitenkin ateria -ja unirytmi – mitäpä sitä muuta tarvitaankaan! Tänään oli aika perus päivä, kiva mutta perus, joten ehkä sen voisi luokitella tavalliseksi päiväksemme.

torstai1torstai2torstai3torstai4

Olin mennyt edellisyönä taas ihan liian myöhään nukkumaan ja aamulla väsytti paljon. Molemmat pojat olivat kömpineet viereeni jossain vaiheessa yöllä. Heräiltyään laitoin lastenohjelmat pöyrimään ja jatkoin itse toinen silmä auki torkkumista. Kun vihdoin pääsin ylös oli kello jo puoli kymmenen! Äkkiä puurot tulille! Aamupalan jälkeen pojat lueskelivat kirjoja kun minä yritin löytää päälleni hiostavaan hellesäähän jotain muutakin soveltuvaa vaatetusta kuin pelkät bikinit. Meidän uloslähdöt ovat usein kaaottisia, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus, talvea ja toppavaatteita vaan odotellessa…

torstai6torstai7torstai8

Olin edellisenä päivänä kuullut että kaverini 5-vuotiasta lasta oltiin kiustattu siitä, että hän ajoi vielä apupyörillä. Jostain syystä meillä on tänä kesänä jäänyt pyöräilyt todella vähäiselle, joten päätin että nyt aletaan treenaamaan. Elvis oli selässä kantorepussa ja Kaapoa piti työntää pienimmissäkin ylämäissä. Tiivistetysti sanottuna, tuli hiki. Lenkin pääteeksi vielä kauppaan.

torstai9torstai10

Pojat piirtelivät keittiössä samalla kuin tein ruokaa. Nopeaa ja helppoa kanapastaa. Kanapalojen lisäksi kastikkseen tuli kevätsipulia, pakkastesta vihannessekoitus (papuja, herneitä, kukkakaalia ja porkkanaa), tölkki tomaattimuskaa sekä kermaa. Hyvää mutta ulkonäkö ei blogiuskottavaa. Taustalla radiosta soi Basson keskipäivä, josta on tullut ihan koko perheen suosikki radio-ohjelma.

torstai11torstai12torstai14

Kaapo nukkuu enään todella harvoin päiväunet, eikä tänäänkään ollut poikkeus. Hän tahtoi katsella lempielokuvaansa ja minä suostuin. Olin itsekkin aika poikki ja ajattelin saavani levätä samalla itsekkin. Helle ja aamupäivän lenkki taisi väsyttää itseni lisäksi Elviksen, joka heräsi uniltaan vasta puoli viisi. Oho. Skippasimme siis kokonaan välipalan ja söimme lounaalta jäänyttä pastaa. Tai paitsi minä, oli niin kuuma ettei ruoka maistunut – mutta turkkilainen jogurtti jäisillä marjoilla kyllä. Salaa lapsilta tietysti.

torstai15torstai16torstai17torstai19

Ystäväni, ja yksi Elviksen kummitädeistä, tuli seuraksemme puistoon. Pojat kävivät uimassa ja leikkivät. Pyörälläajoharjoitukset jatkuivat. Matkalla näimme kuumailmapalloja. Iltapalaksi puuroa marjoilla ja hunajalla. Iltapesun jälkeen pojat olivatkin jo ihan poikki. Olihan kellokin jo yli yhdeksän. Varmaan ensimmäistä kertaa elämässään Kaapo halusi mennä omaan sänkyyn nukkumaan, ja nukahtikin sinne ihan heti.

Sellainen päivä! Huomenna luvassa aamupäivällä ainakin Back to School tapahtuma puistossamme ja ensimäisessä kuvassa näkyvän vaateröykkiön sevittämistä. Blogin puolella varmaan farkkujuttuja. Näitä arkisia paloja elämästämme voi myös seurata Instagramista, @mamigogominttu nimimerkillä löydymme sieltä.

Miten teidän tavalliset päivät menee?


19 Responses to “TÄLLAINEN TORSTAI TÄLLÄ KERTAA”

  1. Rea sanoo:

    Kauniit lapset sinulla <3

  2. jenna sanoo:

    Moikka, ihana blogi sulla. Olet elämänmyönteinen nainen 😉
    ps.mistä olet ostanut marimekon auto pöytätabletin??

  3. Irina sanoo:

    Kiva postaus ja ihanat pojat.

  4. Katja sanoo:

    Tää oli tosi kiva postaus, ihanaa kun jaksat näitä tehdä, pelastaa mun tylsät työpäivät 🙂

  5. kottarainen sanoo:

    Mä olen miettinyt ihan tuota samaa, että sellaista ihan tavallista päivää ei oikein ole. On päiviä jolloin juostaan ympäriinsä ja on päiviä kun ei tehdä oikein mitään ja sitten siinä välissä on vaikka millaisia päiviä. 😀

    Tulin jotenkin hyvälle tuulelle tästä postauksesta. 🙂

  6. Sara sanoo:

    Moi! Piti vaan tulla sanomaan, että oon jääny ihan koukkuun tähän sun superihanaan blogiin 🙂

  7. Meillä ei ole kovin tavallisia päiviä – vielä.
    Syyskuussa alkavat opiskelujeni jatko-osat ja pojan päiväkoti, joten silloin arkipäivien rakenne tasoittunee. Kun pakettiin lisätään 2-3 urheilukertaa, partiokokous ja perheuinti, alkaa vakio-ohjelmaa olla useimmille päiville.

  8. Mamma16012012 sanoo:

    Heippa. Kysyisin tuosta elviksen paidasta, kohdassa jossa hän syö. Onko se ruokalappupaita, itse syömistä harjoitteleville vai? Sitten vielä mistä se pöytä suoja marimekon bo boo tahtoo kans 🙂

    • Moikka! Joo se on sellainen, Ikeasta. Aika kätevä syödessä tai vaikka maalatessa 🙂 Toi tabletti on ostettu Marimekolta jokunen vuosi sitten, mäkin tykkään siitä vaikka alkaa olla jo aikalailla elämää nähnyt 🙂

      • Mamma16012012 sanoo:

        Kiitos kun vastasit, ikeaan on matka tässä kuussa, täytyypi ettiä toi ruokalappupaita, olis todella hyvä 🙂

  9. Ruusu sanoo:

    Alppila!! <3

Kommentoi