UUDELLA PIHALLA

7/06/2013

pihalla4pihaIla2pihaIla1pihaIla5pihaIla3pihaIla6

Uusi koti ja uusi piha.

Usein Helsingissä talojen sisäpihat ovat pelkkää asvalttia autopaikkoineen. Mitä enemmän paikkoja, sitä enemmän se tuo rahaa taloyhtiölle. Myös meidänkin pihasta löytyy muutama autopaikka, mutta onneksi myös asukasviihtyvyyttä ja lapsia on ajateltu.

Uusi piha onkin heti otettu haltuun ja liiduilla töhritty. Hauska oli kuulla että viereisen rapun tytöt olivat hihkuneet innosta kun olivat ikkunasta tekemämme seikkailuradan nähneet. Pihaltamme löytyy siis muitakin lapsia, mikä on tosi kiva! Pihan nurkasta lapsille löytyy aika vaatimaton, mutta sympaattinen likumäki hiekkalaatikkoineen. Samoin pihalle mahtuu aika suuri nurmikkoalue, terassikalusteet ja ne yrttilaatikot. Olemme ehtineet viettämään siellä jo monen monta piknikkiä ja monta on vielä edessä.

Ihan vielä en uskalla Kaapoa päästää yksin pihalle leikkimään, mutta myöhemmin, vähän vanhempana, tällaisella suljetulla rauhallisella pihalla se olisi mahdollista.


13 Responses to “UUDELLA PIHALLA”

 1. Se on ihan parasta, kun lapsen voi päästää yksin pihalle. Kunhan saa ovet itse auki ja ymmärtää sen verran, missä pihan raja kulkee – ja ikkunasta näkee pihalle. Meillä iso korttelipiha oli ihan pelastus, kun kaksoset oli vauvoja ja istuin kotona niitä imettämässä, mutta reilu 4-vuotias esikoinen pääsi kuitenkin itsekseen ulos leikkimään.

 2. katri sanoo:

  Mistä nuo ihanat pallo lautaset on?

 3. Oi mikä ihana seikkailurata. Ei ihme, että hihkuivat. 🙂

 4. annimari sanoo:

  Haha meilläkin just korkattiin liidut 😉 – ihanat pojat, taas kerran 🙂

 5. Meillä on tosi rauhallinen piha mut en silti uskalla päästää siiriä yksin siihen, edelleen on olo että pitää itse olla ulkona mukana…toki voin maata ja ottaa aurinkoa rauhassa mut et ihan issekseen huitelis tossa…koskakohan oppii luottamaan niin? 😀

 6. Pakko kommentoida Kaapon vaatteita kun just vasta bongasin tän postauksen, sain tänään nimittäin juuri nuo samat vihreät housut ja mustan paidan Joonatanille jotka Gugguulta tilasin. Ne on tosi makeet :).

 7. Oi noi on kyllä mageet ja niiin hyvän tuntuiset! Ja toi vihreä väri on ihana 🙂

 8. […] tai leikit? Itse innostunut ainakin mölkystä ja sulkapallosta, uutena suosikkina on myös temppuradan tekeminen […]

Kommentoi